2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallah sana. Çokk güzel bi kız bu maşallah. Dur ben de bizim oğlanı yükleyim beğenirse talibiz )))

Ahhh bundan ben de cok istemistim maddi durum iyi oldugu halde almamislardi hala icimde bi ukte.. Annem kendi begendiklerini almis hep bana sanki bana oyle geliyor bir de barbie evi isterdim almazdi

Ah kuzum ya durumları varken almamalarinin bir sebebi vardır diye düşünüyorum:/

@etka31112 neresi erkek gibi kız masallah

Bende pembe baştan almicam diyordum simdi dolapta nerdeyse baska renk yok
Pembe ve mor genelde

Herkes erkeğe benziyor diyor valla ben de artık baktıkça öyle gibi gelmeye başladı :)
Bir daha maşallah sana. Saygılar. İnşallah kızım da böyle olur
Böyle yetiştirmeye devam edersen olur bence ben böyle büyütuldugum için böyle oldum bi de tabi çok varlıklı buyumedim fakir de degildik de ortanın altiydik o yuzden sanırım

Bende girdim bi baktım mavilemiş hiçççç güzel olmamıştı ben şoktan çıkana kadar değiştirdiler neyseki. Yalnışmı girdim noluyo dedim :)
Aynen gozum kamasti renk çok kötüydü :)

Kizlar aldim onume bir demet dereotunu yiyorum insallah sutum artar da mutlu olurum biraz once sagdim 5 ml ya cikti ya cikmadi ...
Aç karnına sabah ve aksam yemen gerekiyor dereotu kuru için canım insallah artar

Bende maltana iciyorum tavsie ederim canim
Cok ictim ondan ama bi fark olmadi gerci yedigim ictigim hic bisey henuz artirmadi bakalim dereotu ne yapacak :) promalt ve mami power da ictim.
Hatta mami power ictikten sonra sutumun tadina bakmistim ayni mami power in tadi vardi

Cok ictim ondan ama bi fark olmadi gerci yedigim ictigim hic bisey henuz artirmadi bakalim dereotu ne yapacak :) promalt ve mami power da ictim.
Hatta mami power ictikten sonra sutumun tadina bakmistim ayni mami power in tadi vardi
Ben gece yatmadan iciyorum akiyor sabaha kadar uzun sureli ac birakma kendini ne yersen uzerine bol su ic en guzel yolu buymus onu anladim ben

Ben gece yatmadan iciyorum akiyor sabaha kadar uzun sureli ac birakma kendini ne yersen uzerine bol su ic en guzel yolu buymus onu anladim ben
Ah o suyu icsem... Susuyorum unutuyorum icmeyi damacanam da yanibasimda duruyor odamdaysam cok icebilirim ama nedense icmiyorum dikkat edicem diyorum yine unutuyorum daha cok dikkat etmeliyim suya

Ayy fotograf cok guzel MaşAllah rabbim esirgesin Allah kaderlerini guzel yazsin amin

Amin canım hepimizin evladının ömrü de kaderi de çok güzel olsun

Ay canım benim teşekkür ediyorum
Hiç böyle güzel iltifat almamıştım

Ben kızını sana benzettim annesi maşallah çok güzelsiniz
Ömrünüz de güzel olsun inşallah
Benim iki kızımın da furby si var
Buket Sude’nin ki bundan
Öykü Duru’nun ki yeni nesil furby ama bunların yerini tutmuyor canım
Ne varsa eskilerde var

Oyy maşallah sana. Çokk güzel bi kız bu maşallah. Dur ben de bizim oğlanı yükleyim beğenirse talibiz )))
Eki Görüntüle 2194035

Maşallah yakışıklı kuzuya
Topiğimizin çocuklarının hepsinin maşallahı var

Maşallah maşallah sözde maaş alıyorum ama 4 çeyreği ben yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…