2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 senin kıza yaptıklarını annemler bana yapıyordu küçükken hep biriktirmeye ve yatırmaya alıştım. Evet ben de pinti- tutumlu arası bir yerdeyim hala :) iyi yapıyorsun ben bu sayede üniversiteye başladığım an çalışmaya başladım; 23 yaşında evlenirken annemlerden yardım almadan kendim çalışıp biriktirip evimi dosedim, ev peşinatı biriktirip ev aldım gala taksit odesek de 26 yaşındayım insallah daha ödenir. Ha şu var ben mutfaktaki sarı bezi bile ikiye böler kullanırım herkes bana gülüyor bi tek eşim mutlu böyle olmamdan iki ayakkabim iki cantam vardır biri yazlık biri kışlık şeklinde para harcamak beni üzer, hep bütçe planlaması yaparım falan. Evet benimki pintilik şu an karar verdim ama böyle çok mutluyum:))

Bıızmkı kanguru da da durmuyor sanırım en huysuz bebek bızımkı
Ben doğduğu 3. Gün koydum kanguruya baştan alismayinca sonra sıkıntı yapıyorlarmış sen e zaman başladın canım

Kuzum yenidogan aparatiyla kullaninca kafasi dışarda oluyor poposunun altina yukseltecek şekilde carsafi katlayip falan koyarak dene istersen
Evet kuşum ya kiloyu baz alıp gerek yok dediler yenidoğan aparatına ama boydan sorun oldu. Bebeği zor koyacak gibiyim çarşafı hiç bilemedim bir kaş kez daha deneyeyim bakalımmm.

Evet kuşum ya kiloyu baz alıp gerek yok dediler yenidoğan aparatına ama boydan sorun oldu. Bebeği zor koyacak gibiyim çarşafı hiç bilemedim bir kaş kez daha deneyeyim bakalımmm.
Valla zorla zorla alistir kuzuyu canım sonra çok rahat oluyor:)

Kızlar bebişlerinin gozleri maci yada cakır doganlarda degişme oldum aynısı duruyormu

O zaman gazını nasıl çıkarabiliyorsun? Benimki de memede uyu

eğer kalkanda süt birikmiyorsa sorun değil sanırım. Eğer süt birikiyorsa, süt sıcakla birlikte bozunup iltihap sebebi de olabiliyormuş
Süt birikiyor ama ben hiç bekletmiyorum emzirdikten sonra boşaltıyorum, birikmesi beklemesi dediğin gibi bakteriler için tam bir besiyeri olur

Benim gozùmde ela kizcemin goz rengide koyu cakir dogdu šimdi acıldı ama cakır kalı diyorlar bende degişsin diyorum ama boyle kalacak sanirim

Reactions: D-E
Cok tesekkurler canimm

Benim gozùmde ela kizcemin goz rengide koyu cakir dogdu šimdi acıldı ama cakır kalı diyorlar bende degişsin diyorum ama boyle kalacak sanirim
Benim gözlerim yeşil, bir tek gözleri bana benzesin istemiştim (babasının kopyasını doğurdum) onu da başaramamış gibiyim. Kahve gibi. Koyu yeşil olacak gibi duruyordu ama olmadıııı

Sab simplex kullanıyorum çok rahatlattı bebeğimi. O kadar gazlıydı ki ıkınmadan kıpkırmızı oluyordu. Her mama ve emmeden sonra kusuyordu. Bu Damla’yı aldık 2. Günden sonra rahatlattı tavsiye ederim.

Benim gözlerim yeşil, bir tek gözleri bana benzesin istemiştim (babasının kopyasını doğurdum) onu da başaramamış gibiyim. Kahve gibi. Koyu yeşil olacak gibi duruyordu ama olmadıııı
Bende kocam beyefendinin kopyasını dogurmuşum ama goz rengi ikimizinkide degil suan ileride ne olacak bakalim

Ben cebinde yanlışlıkla para unutup onu bulunca çok sevinenlerdenim Hiçbir zaman para biriktiremedim. Saygıyla egiliyorum önünüzde efenim Benim beboş benim gibi olmasın yoksa yandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…