- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.201

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıızmkı kanguru da da durmuyor sanırım en huysuz bebek bızımkıKanguruya koyup yapıyorum her şeyi benimki gündüz20 dk.dan fazla uyumuyor
Ben doğduğu 3. Gün koydum kanguruya baştan alismayinca sonra sıkıntı yapıyorlarmış sen e zaman başladın canımBıızmkı kanguru da da durmuyor sanırım en huysuz bebek bızımkı![]()
Ben goturmicem canim saglik ocagindaki doktorda bakarAsi saglik ocaginda olacak ben cocuk dr u icin sormustum hastanedeki :)
Evet kuşum ya kiloyu baz alıp gerek yok dediler yenidoğan aparatına ama boydan sorun oldu. Bebeği zor koyacak gibiyim çarşafı hiç bilemedimKuzum yenidogan aparatiyla kullaninca kafasi dışarda oluyor poposunun altina yukseltecek şekilde carsafi katlayip falan koyarak dene istersen
Valla zorla zorla alistir kuzuyu canım sonra çok rahat oluyor:)Evet kuşum ya kiloyu baz alıp gerek yok dediler yenidoğan aparatına ama boydan sorun oldu. Bebeği zor koyacak gibiyim çarşafı hiç bilemedimbir kaş kez daha deneyeyim bakalımmm.
Ben varım canım oda oda kucakta geziyoruzBıızmkı kanguru da da durmuyor sanırım en huysuz bebek bızımkı![]()
Süt birikiyor ama ben hiç bekletmiyorum emzirdikten sonra boşaltıyorum, birikmesi beklemesi dediğin gibi bakteriler için tam bir besiyeri olurO zaman gazını nasıl çıkarabiliyorsun? Benimki de memede uyu
eğer kalkanda süt birikmiyorsa sorun değil sanırım. Eğer süt birikiyorsa, süt sıcakla birlikte bozunup iltihap sebebi de olabiliyormuş
Gecrn hafta denedın ıkı gun ilk uykusu vardı durdu ama sonra bastı çığlığı gazlı bebel cok zormuşBen doğduğu 3. Gün koydum kanguruya baştan alismayinca sonra sıkıntı yapıyorlarmış sen e zaman başladın canım
Aynıları harfi harfıne wc yw bıle gıdemıyorum suan kucagımdqBen varım canım oda oda kucakta geziyoruzGülümsemiyor, bol ağlıyor, uyumuyorsa mümkün değil bir yerde durmuyor. Pusete alıştırmaya çalışıyorum. Ama pek başarılı olduğum söylenemez
Benim pgulumun gozu cok koyu mavi hala degismedi, acilmasini bekliyorum benim gozum ela :)Kızlar bebişlerinin gozleri maci yada cakır doganlarda degişme oldum aynısı duruyormu
Kaç günlük? Yüz üstü de uyumuyor mu? Oyun halısı sipariş verdim bugün işe yararsa söylerim sana. Hiç sanmıyorum ama deneyeceğim.Aynıları harfi harfıne wc yw bıle gıdemıyorum suan kucagımdq
Cok tesekkurler canimmMavi olan anne sutune daha yakın, mor olanda bir kısım protein parçalanmış şekilde konulmuş hazimsizligi olan bebekler için benimkinde sorun olmadığı için ben mavi olani kullaniyorum .bebeginin gazı yoksa mavi olanı kullan eger sıkıntısı oluyorsa mor olanı .Yalnız ben basta sma kullanıyordum kabiz oluyordu similac ile olmadi o yuzden basta mavi olanı al direkt bence sonra sorun yaşarsa mor olanı denersin
Benim gözlerim yeşil, bir tek gözleri bana benzesin istemiştim (babasının kopyasını doğurdum) onu da başaramamış gibiyim. Kahve gibi. Koyu yeşil olacak gibi duruyordu ama olmadııııBenim gozùmde ela kizcemin goz rengide koyu cakir dogdu šimdi acıldı ama cakır kalı diyorlar bende degişsin diyorum ama boyle kalacak sanirim
Sab simplex kullanıyorum çok rahatlattı bebeğimi. O kadar gazlıydı ki ıkınmadan kıpkırmızı oluyordu. Her mama ve emmeden sonra kusuyordu. Bu Damla’yı aldık 2. Günden sonra rahatlattı tavsiye ederim.Bnm de bebeğim çok gazlı bu son bi kaç günde.uyumuyur uyusa da 15-20 dakika.ağlama krizlerine giriyır.onla ilgilenmekten hiç bir ev işi yapamıyorum. Su an aptamil kullanıyorum.anne sütünü sağarak alıyor ama az.dr gaz için bebelac gold u önerdi aldım ama sanki erimiyor gibi geldi bana cesaret edip veremedim bebeğime.gaz yüzünden eskisi gibi de yemiyor.gaz çıkarmak masaj, yüzü koyun yatırma vb.. yapınca da bu sefer yediklerini mideden ekşimik kıvamın da çıkartıyor.ve yine kusması acayip arttıvar mı önerisi olan
Bende kocam beyefendinin kopyasını dogurmuşumBenim gözlerim yeşil, bir tek gözleri bana benzesin istemiştim (babasının kopyasını doğurdum) onu da başaramamış gibiyim. Kahve gibi. Koyu yeşil olacak gibi duruyordu ama olmadıııı
Ben cebinde yanlışlıkla para unutup onu bulunca çok sevinenlerdenimNesrinay86 senin kıza yaptıklarını annemler bana yapıyordu küçükken hep biriktirmeye ve yatırmaya alıştım. Evet ben de pinti- tutumlu arası bir yerdeyim hala :) iyi yapıyorsun ben bu sayede üniversiteye başladığım an çalışmaya başladım; 23 yaşında evlenirken annemlerden yardım almadan kendim çalışıp biriktirip evimi dosedim, ev peşinatı biriktirip ev aldım gala taksit odesek de 26 yaşındayım insallah daha ödenir. Ha şu var ben mutfaktaki sarı bezi bile ikiye böler kullanırım herkes bana gülüyor bi tek eşim mutlu böyle olmamdan
iki ayakkabim iki cantam vardır biri yazlık biri kışlık şeklinde para harcamak beni üzer, hep bütçe planlaması yaparım falan. Evet benimki pintilik şu an karar verdim ama böyle çok mutluyum:))