- 8 Ağustos 2017
- 48
- 31
- 33
inşallah bu yola girenlere herkese allah yardım etsin cuma günü hayırlı spnuc alırsın inşallah..Hayırlı olsun cnm tutar iNS benim 11 gün bugün ama hiç belirti yok bende zaten benim adet zamani da hiç bir belirti olmaz adet sancısı nedir bilmem yılda ir kere ya ağrısı ya ağrım az ole bende ona yordu bu belirti olmayışı ama bakalım cuma test gunum
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dedi[/Q
merhabalar ben yeni üye oldum internette ne kadar aşılamayla ilgili syfa okuyorum 2017 ye ait bu sayfayı buldum 31 temmuzda aşılama oldum bugun 9.günüm idrar testi yapmadım güvnmiyorum 14 ağustosda kan vercem gebelik belirtileri okuduklarıma göre az çok var ne düşünceğimi şaşrdım çok istiyorum anne olmayı herkese allah nasip etsinn...
hayırlısı olur inşallah hakkımızda belirtiler varmı bnm sag tarafımda ağrılar oluyo aradaaramızda 2 gün var bende 02 ağustosta aşılama oldum 16 test günü ama ben 17 ağustosta yapacağım.
benim sol tarafta kasık ağrısı oluyor. bende semiz otu fıstık badem ve çekirdek çitliyorum.hayırlısı olur inşallah hakkımızda belirtiler varmı bnm sag tarafımda ağrılar oluyo arada
bide havuç suyu içtim bu sürede saraçoğlundan dinledim
mevsimindeyiz yeşil incir ve beyaz üzüm yeyyin..
İnşallah dediğin gibi olur canımnaçizane benim fikrim aşılama vs olmadığınızı düşünün normalde idrar testiyle bebeğin baya bir aylık gibi olması gerekio belki daha fazla çevremden öyle görüyorum adet gecikmesi yaşanması gerekio çıkması için nokta kadarsa nasıl idrarda çıksın piskoloji çok önmeli var diye düşün kötü düşünme
neden ikisinde de çitliyorumçiğ kabak çekirdeğimi yoksa normL çekirdekse yemeyin diycektim.
inşallah dua etcez bi yerde okumuştum tutunduğuna inanırsan pozıtif sonuçlar alınıyomus tabiki çok ümitlenip sonuç kötü olursa hayal kırıklığı olur abartmadan olduğuna inanmak gerkio bnce:)İnşallah dediğin gibi olur canım
yasak cips kola çekirdek aşılama ve tüp bebek yaptıranların tüketmemesi grekenlerdenneden ikisinde de çitliyorum
Evet bende bunu duymuştum ve ben bu şekilde başlamıştım pozitif bir şekilde ama zaman geçtikçe olmaz diye üzülmeye başladım malesef.inşallah dua etcez bi yerde okumuştum tutunduğuna inanırsan pozıtif sonuçlar alınıyomus tabiki çok ümitlenip sonuç kötü olursa hayal kırıklığı olur abartmadan olduğuna inanmak gerkio bnce:)
ç ekirdek yasak olduğunu ayçiçeğinin bilmiyordum kabak çekirdeğide miyasak cips kola çekirdek aşılama ve tüp bebek yaptıranların tüketmemesi grekenlerden
sadece çiğ kabak çekirdeği tuzsuz tuketilrse yumurtalara fyadalı onun dışındakileri tüketmeyinç ekirdek yasak olduğunu ayçiçeğinin bilmiyordum kabak çekirdeğide mi
bn öyle duydum hastanedeki tanıştığım ne kadar aşılama tüp bebek yaptıran varsa onlardanda duydum orda oyle yazıyo olabilir bilemedim:) sen bilirsin tabiisihttp://www.mavikadin.com/hamilelikte-cekirdek-yemenin-faydalari-ve-zararlari burda zararlı demiyor canım yaa