Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar selam herkese
Benim de bugün sabah 4. Asilama yaptım iki klomen iki ıgneli artık pwlt oldum hastaneye git igne ol asila Ma ol çok sikildim tüp bebek raporu cikarcam olmazsa ins bu son hakkimdu olur bana da dua edin bende size beraber allaha ınş hayırlısı ile lütfen kimse belirti aldanmasin bn geçen ay asilamam da neler yaşadım göğüslerin yürüyünce bile sızlıyor agriyo ne ayrı kasik agrkdj herşey vardı sonuç 9 .gün leke lenme test 10. Gun kanda negatif yavaş tavas âdet oldum bir dafa yapmadı test zaten ikinci ıgneli geçtik hmn yasimyasin ileri çünkü nerde ise 38 umudum Allah tan var olacak biliyorum ins allahim izni ile
Bakalım bu 4. Ve son hakkim zaten devlette yaptım kartal samiha sakir de ıstanbul da allah herkesin bizim yardımcısı olsun dememd o ki belirti falan boş yemin ederim hepsi olacaksa olur be ne belirtiler yaşadım tam sanki hamile gibi his ettim karnim sisti kabizlik son idrar2 kasıkkasık batma bas dönmesi kahverengi leke 9.gun adetime 1 hafta kala ama bn lekw gelince tmm adet dedim zaten adet ağrısı kendini belli eder hayırlısı olsun benim gibi bugün 9 ağustos asilama yapan varmı? 10 dakka yatırdı kalk dedi otobüs bindim geldim allahim sen bize yardim et hayırlısı evlat nasip et olmayan herkese ınş

Canımm hangisi sana uygun olursa. Özel daha erken sonuç vere heralde direk kan bölümüne gidersin. Sanırım devlette oyle degil once giriş yaptırman lazım kadın Doğumda. Sıra bekleme falan var. Offf ne kadar sabırsızız Allahım sen hayırlısını nasip et hepimize
Nerde yaptırayım
Devlet hast mi
Yoksa özelde mi?

Cok karisik bi his gercekten ama mecbur ogrenmek zorundayiz aynisi bndede var hem cok istiyorum ogrenmeyi hem istemiyorum sanki cok gicik

Benim onumuzdeki paZartesi kan verme gunum patladim da yapacak bisey yok sizinkiler insalalh guzel. Sonuc verirde bizede umut olur

Hem korkuyorum hem istemiyorum yaptırmayı bi yandan da merak ediyorum çok karmaşık duygularım var
Benn de öyleyım ama ben olumsuza cok alıstırdım kendimi
Sürpriz olmaz yani
Hatta bi an önce zMan gecse de ikinciyi olsam dyprum
Sen de üzülme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…