Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım yaaa cumaya İnşallah güzel haber alırız senden inşallah az daha sabir

Kızlar aşılama yaptırıcam bende bu ay benim doktorum klomen vericem dedi iğneden fln bahsetmedi klomenle olmuyor mu aşılama ??

Kızlar bi hafta oldu asilama olalı hiç bir belirti yok bende acaba olumsuz mu demek bu anlamadım ki . Asilama olan arkadaşlar sizde durumlar nasil

Benimde onuncu günüm aşırı gaz oluyor bende sebebini bilmiyorum ilaçlardan mi başka birşey den mi bilmiyorum birde sık idrara çıkıyorum ama günde dört litre su içiyorum :) sadece beş gün dür vücudum yanıyor vücut ısım yüksek

Benim ilk asilmam belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor yani belirti tam net kalıplar içinde değil ilacın etkisi de olabilir adet belirtisi olabilir yada gerçekten hamilelik belirtisi olabilir.İyi düşün öyle olsun.

Kızlar bi hafta oldu asilama olalı hiç bir belirti yok bende acaba olumsuz mu demek bu anlamadım ki . Asilama olan arkadaşlar sizde durumlar nasil
Merhaba canım benim de 8.günüm olacak bugun aşılamada. Bende de
Hiç belirti Yok sadece göğsüm şilkinlik var ağrı var. Adet öncesinde de hep boyle olur zaten. O yüzden pek umudum yok gibi

Ve yine hüsran. Hala yerimde sayiyorum doktorum son olarak pzt bakicam ondada olmazsa iptal ya da tupe gecis yapalim dedi bende tup icin erken oldgunu dusunuyorum henuz asilama bile denememisken direk tupe geçmek istemiyorum doktorum da yapmak istemiyor raporum cikmadi yasim genc oldugu icin biraz beklemekte yarar var diyor elimdeki son igneleri de vurunup pzt son kontrole gidicem ne heves ne umut kalmadi ama 2 gun daha dayanirim heralde olmadi sonrasinda 2 ay ara verilcek benim hayaller ekime kaldi anlicaniz ins sizler bnm gibi olmaz hemen kavusursunuz saglicakla kalin

Olsun üzülmeyin bir sonraki ay denersiniz yumurta gelişimine yardımcı doğal besinler alın yumurta kalitenizi arttıri.Eger eşinizin sperm sayısı ve dizinde yumurta sayisiniz uygunsa aşılama deneyin ilk olmassa tüpe geçersiniz.

Umutsuzluğa kapilma belki kendiliğinden olur Allah büyüktür.

CANIM YUMURTA OLMADIMI OLDUYSADA BÜYÜMEDİMİ DR NE DEDİ SANA
KAÇ YAŞINDASIN
AŞILAMA İÇİN KULLANDĞIMIZ İLAÇLARIN 2-3 AY ETKİSİ OLUYORMUŞ BİLGİN OLSUN

BENİM AŞILAMA SAYARSAK BENİM 3. GÜNÜM KASIKLARIMDA ARA ARA SANCI VAR CANIM

CANIM YUMURTA OLMADIMI OLDUYSADA BÜYÜMEDİMİ DR NE DEDİ SANA
KAÇ YAŞINDASIN
AŞILAMA İÇİN KULLANDĞIMIZ İLAÇLARIN 2-3 AY ETKİSİ OLUYORMUŞ BİLGİN OLSUN
Yumurta var hemde cok sayida var klomenle ne guzel buyur catlardi igneye gecince boyle oldu sadece bikactanesi buyumuyor hepsi birden büyüyor o da riskli cogul olabilir ustelik oyle ikiz ucuz falan degil baya besiz altiz 24 yasindayim ins etkisi dedigin gibi olur

DAHA ÇOK GENÇSİN BAK GÖR ÇOK YAKINDA SENİN HABERİNİ ALIRIZ ALLAHIN İZNİYLE SENİN YAŞLARINDA GEBELİK DAHA KOLAY BEN 40 YAŞINDAYIM

Ay12live canım sizde sorun neydi asilama icin benim esimde hiz problemi vardı bende sorun yok tu
Ayrıca bu ilaçlar iğneler hormonlarimzi bozar mı ki bide bende sorun çıkarsa işimiz zor

Ay12live canım sizde sorun neydi asilama icin benim esimde hiz problemi vardı bende sorun yok tu
Ayrıca bu ilaçlar iğneler hormonlarimzi bozar mı ki bide bende sorun çıkarsa işimiz zor
Aynen bizde de oyle canım bende sorun yok eşimde sperm sayısı az gibi.
Umarım çıkmaz canım yaa. Bence illa etkiler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…