- 28 Mart 2015
- 360
- 251
- 103
- 36
Ben de yaptırıcam canım.
3 dozluk olan Rotateq markalı aşıyı tercih ettik, sen de o markayı yaptırıcaksın sanırım. 2 dozluk olan aşıya göre bir kat daha koruyuculuğu fazla dedi doktorumu. 3-5-7.aylar şeklinde yapılacak. İkinci ay aşıları zaten fazla, araya bir de Rotavirüs aşısını sıkıştırmayalım dedik.
Yalnız bu markanın aşısı bebekler 12.haftasını doldurmadan yapılmalı. tarihe dikkat edersin.
Bugun.yaptirdim.cnm 1.dozu evet bizde rotateg olan markayi tercih ettik ya yan.etkileri bagirsak.dugumlemesi felan diyolar.bi doktorda bebegim.mide kanamasi gecirdi felan demis ne bilim.yaptirdim.ama hala.korkuyorum aksam cok huzursuzlasti baya agladi gozunden yas bile geldi artik karar verdik acile gidwlim diye sonra uyuyuverdi durduk gozum.ustunde bu gece uyuyamiyacam galiba korktum.huzursuzlasinca baktim yan etkilerine boyle seylerle karsilastim.Allahim sen koru yarabbim cok endiseliyim.simdide tekrar uyanip.aglarsa direk hastaneye gidicem bakalim.uyuyo simdi aksam bezindede ilk defa degisik bi sekilde diskilamisti her zamankinden biraz daha kati ve cok azdi sapsariydi