Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ne dedi drun seni merak ediyordum
Git 2 ay gez dolas tatil yap dedi :)) cok duygusal bakiyorsun olaya daha gencsin sennistesende tup yapmam ben dedi yapmis olsam %60 ken oran sende daha da yüksek ama kendiliginden olsa daha iyi zaten boyle cok hastam var dedi ins ekime kalmaz kalirsa da ekimde ben seni bebegne kavustrcam ddi

Git 2 ay gez dolas tatil yap dedi :)) cok duygusal bakiyorsun olaya daha gencsin sennistesende tup yapmam ben dedi yapmis olsam %60 ken oran sende daha da yüksek ama kendiliginden olsa daha iyi zaten boyle cok hastam var dedi ins ekime kalmaz kalirsa da ekimde ben seni bebegne kavustrcam ddi
yaşının genç olması çok büyük bir avantaj inan rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla nasip etsin

yaşının genç olması çok büyük bir avantaj inan rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla nasip etsin
İns genç ebeveyn olmayı cok istiyoruz ins allah nasip eder adeti beklememi istemedi cok yumurta oldugu ve hepsi ayni anda buyudugu icin kiste donusmez ama yinede soktirucu almaya basla sen siskinlik olmasin rahatlarsin dedi

İns genç ebeveyn olmayı cok istiyoruz ins allah nasip eder adeti beklememi istemedi cok yumurta oldugu ve hepsi ayni anda buyudugu icin kiste donusmez ama yinede soktirucu almaya basla sen siskinlik olmasin rahatlarsin dedi
canım adetin geçsin öyle söktürücü al sen test yap ne olur ne olmaz bir forumda okudum dr yumurtaları beğenmemiş kücük bulmuş sayınısını da az bulmuş aşılamayı bırakmış dr ne olmuş o ay o bayan ikiz bebişe gebe kalmış yani hiç belli olmaz arkadaşım

Kızlar aşılama 13.gün lekelenme oldu şuan kahve rengi gelio adetime 10 gün var henüz bu durumu yaşayan var mı fikir verebilecek bana :KK43:
aşılamanın değil adetin 13. günündesin dimi canım dr arayıp sorsa idin benim başıma gelmedi.
yerleşme kanaması olabilirmi

canım erken yapmışsın yaa dur bakalım hele test günün gelsin birde kırmızı kart yiyene kadar ümid vardır
Canım doktorum çarsamba günü yani yarın için kan testi yapmamı istedi. Bende o yüzden dün sabah idrar testi yapmak istedim nasıl olsa arada 2 gün var diye ama negatif cikti. Hayırlısı artık

Benim bugun aşılamada 11.günüm. Sabah test yaptım negatif cikti :KK43:
Canım çok erken yapmışsın üstelik idrarda daha geç belli oluyor senle aynı gün oldu benim asilama bugün 11. Gun cnm cuma 14. Günde kan testi verecem ben sende öyle yap üzülme erken yapmışsın önce kanda çıkıyor belkide boşuna uzuluyosun ve belkide hamilesindir

Canım çok erken yapmışsın üstelik idrarda daha geç belli oluyor senle aynı gün oldu benim asilama bugün 11. Gun cnm cuma 14. Günde kan testi verecem ben sende öyle yap üzülme erken yapmışsın önce kanda çıkıyor belkide boşuna uzuluyosun ve belkide hamilesindir
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dedi

merhabalar ben yeni üye oldum internette ne kadar aşılamayla ilgili syfa okuyorum 2017 ye ait bu sayfayı buldum 31 temmuzda aşılama oldum bugun 9.günüm idrar testi yapmadım güvnmiyorum 14 ağustosda kan vercem gebelik belirtileri okuduklarıma göre az çok var ne düşünceğimi şaşrdım çok istiyorum anne olmayı herkese allah nasip etsinn...

her gununuzu takip ettınizmi nasıl geçti kasık ağrısı batma yanma oluyomu sık idrara çıkma yoksa hiç bişey hissetmiyomusunuz

her gununuzu takip ettınizmi nasıl geçti kasık ağrısı batma yanma oluyomu sık idrara çıkma yoksa hiç bişey hissetmiyomusunuz
Hayırlı olsun cnm tutar iNS benim 11 gün bugün ama hiç belirti yok bende zaten benim adet zamani da hiç bir belirti olmaz adet sancısı nedir bilmem yılda ir kere ya ağrısı ya ağrım az ole bende ona yordu bu belirti olmayışı ama bakalım cuma test gunum

Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dedi

Canım yarın madem öyle kan testi yaptir duruma göre cuma bida yaptir bence land abelli okur hersey
Çok heycanliyim günler gecmiyo bi türlü hiç belirti yok bende nette okuduğum kadarıyla bu çok belirti olanların progestan nin yan etkisi yüzünden oluyormuş ağrı sizi fln bi çoğu ole demiş ama bende olmadı kimisi de 12. Gündem sonra belirti yaSamiş onlar hamile olanlar fln

bu arada arkadaşlar
limon testi :))
diş macunu testi:))),
çamaşır suyu testi:))
bunları yapıp deneyeniniz varmı sonuç da gerçekten poztif çıkan???

X