- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
sen nasılsın hayalcik senin senin test zamanın ne zaman
İyim cnm heycanla cuma gününü bekliyorum cuma test yapıcam 14. Gun oluyor
Ve hiç bir belirti yok meraktayim
Bide şoyle bisey ogrendim asilamadan once vurundugumuz catlatma ignesi etkisiyle idrarda sonuc pozitif cikiyo diyolar ama ovitrelle vs.hangi catlatma ignesi kullandiysaniz 10 gun sonra etkisi gidiyomus vucuttan o yizdne 12.gunden sonraki sonuclara inanin
ben kimseye söylemedim ailelerden olmayınca onlarıda üzmek istemiyorum çünkü. benimde bu gün bir hafta oldu sanki bu aşılama olması ile zaman hiç geçmiyor gibi geliyor banao kadar sabrsızım ki 10. günüm bugun dayanmaya çalışıyorum çnkü bi an önce öğrensemde üstümden yük kalksa herkese cvap vrecek olan bizleriz o gün geldiğinde başta eşine haber verceksin aileler beklio herseyi yaşayan bizleriz allahım nolur yardım et herkese o mutlu haberi vermeyi nasip etsin allah bugünlerde tst yapıpda moral bozukluğu olmasın diede çabaliyorum çok zor çok zor(hadi beliyoruz bekledik kan günü geldiğinde ne düşünceğimi bilimiyorum sadece sonuç iyi olsun ve herkese mutlu haberi veriyim kötü senaryo yazmıyorum:)
ben 12. gunumd etest yaptım negatif çıktıo kadar sabrsızım ki 10. günüm bugun dayanmaya çalışıyorum çnkü bi an önce öğrensemde üstümden yük kalksa herkese cvap vrecek olan bizleriz o gün geldiğinde başta eşine haber verceksin aileler beklio herseyi yaşayan bizleriz allahım nolur yardım et herkese o mutlu haberi vermeyi nasip etsin allah bugünlerde tst yapıpda moral bozukluğu olmasın diede çabaliyorum çok zor çok zor(hadi beliyoruz bekledik kan günü geldiğinde ne düşünceğimi bilimiyorum sadece sonuç iyi olsun ve herkese mutlu haberi veriyim kötü senaryo yazmıyorum:)
İnsallah hayirli sonuc alirsin bizede haber verirsin ve idrar testinde cikmadi ama hamileyim dersin insalalhben 12. gunumd etest yaptım negatif çıktı
yapma bence
14. gunumde yani yarın kan vereceğim.
İnşallahİnsallah hayirli sonuc alirsin bizede haber verirsin ve idrar testinde cikmadi ama hamileyim dersin insalalh
Bende yarın verecem canımben 12. gunumd etest yaptım negatif çıktı
yapma bence
14. gunumde yani yarın kan vereceğim.
Hadi bakalım sonucları yazarız o haldeBende yarın verecem canım