Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayçekirdeği…
Yemesinin verdiği keyfin yanı sıra ayçekirdeği folik asit, demir ve kalsiyum açısından zengin bir yiyecektir. Bir avuç bile yeseniz günlük diyetinize eklemeniz folik asit açısından faydalı olacaktır. Ayçekirdeğini salatalarınıza, evde pişireceğiniz ekmeğinize, kurabiyelerinize de ekleyebilirsiniz.

http://www.kadinvekadin.net/hamilelikte-folik-asit-alabileceginiz-10-yiyecek-2013-05-13.html burdan alıntı

ben çok yedim vallahi yalan yok çok severim benim her akşam yemezsem işim rast gitmez

Asilamayla hamile kalan bi arkadaşim var 13.gun evinde test yapiyo ikincincizgi silik cikiyo ertesi gun kan veiyo tam net oluyomus oyle banada erkenden test yapma moralin bozulmasin diyo birde herkesin idrardq cikacak diye biseyde yokmus kan da belli olsun yeter adet olmadiginiz surece hala umut vardir:) gunaydin:))

Bide şoyle bisey ogrendim asilamadan once vurundugumuz catlatma ignesi etkisiyle idrarda sonuc pozitif cikiyo diyolar ama ovitrelle vs.hangi catlatma ignesi kullandiysaniz 10 gun sonra etkisi gidiyomus vucuttan o yizdne 12.gunden sonraki sonuclara inanin

İyim cnm heycanla cuma gününü bekliyorum cuma test yapıcam 14. Gun oluyor
Ve hiç bir belirti yok meraktayim

Rüyan gerçek olsun arkadaşım o zaman sende bu hafta öğreneceksin hayırlısı ile inşallah cumaya bayram günümüz olur burda hepberaber

o zaman cumartesi bende iğnenin etkisi geçiyor 31 temmuzda iğne vuruldum ben
ama yok yapmayacağım test vakit gelene katar

o kadar sabrsızım ki 10. günüm bugun dayanmaya çalışıyorum çnkü bi an önce öğrensemde üstümden yük kalksa herkese cvap vrecek olan bizleriz o gün geldiğinde başta eşine haber verceksin aileler beklio herseyi yaşayan bizleriz allahım nolur yardım et herkese o mutlu haberi vermeyi nasip etsin allah bugünlerde tst yapıpda moral bozukluğu olmasın diede çabaliyorum çok zor çok zor(hadi beliyoruz bekledik kan günü geldiğinde ne düşünceğimi bilimiyorum sadece sonuç iyi olsun ve herkese mutlu haberi veriyim kötü senaryo yazmıyorum:)

bu o kadar kader işi ki allah istemeyene verio imtihan için bizlerede vermeyerek imtihan oluyoruz ama allah ol deyince olacak ve inşallah bu sfer burda kim vrsa yda kim istiyosa allah hemen ol desin bizlere ....

ben kimseye söylemedim ailelerden olmayınca onlarıda üzmek istemiyorum çünkü. benimde bu gün bir hafta oldu sanki bu aşılama olması ile zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana

ben 12. gunumd etest yaptım negatif çıktı
yapma bence
14. gunumde yani yarın kan vereceğim.

Zaten hastaneye gdince insan yanliz olmadigini anliyo evde olunca sanki bi bizim yokmus gibi geliuo insana evet bi de bu int sayfasi yanliz olmadigimizi gistwriyo

aç tok farketmiyo diye biliyorum sağlık ocaklarında sonuç ertesi günemi çıkıyo yoksa öğleden sonrayamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…