Git 2 ay gez dolas tatil yap dedi :)) cok duygusal bakiyorsun olaya daha gencsin sennistesende tup yapmam ben dedi yapmis olsam %60 ken oran sende daha da yüksek ama kendiliginden olsa daha iyi zaten boyle cok hastam var dedi ins ekime kalmaz kalirsa da ekimde ben seni bebegne kavustrcam ddicanım ne dedi drun seni merak ediyordum
yaşının genç olması çok büyük bir avantaj inan rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla nasip etsinGit 2 ay gez dolas tatil yap dedi :)) cok duygusal bakiyorsun olaya daha gencsin sennistesende tup yapmam ben dedi yapmis olsam %60 ken oran sende daha da yüksek ama kendiliginden olsa daha iyi zaten boyle cok hastam var dedi ins ekime kalmaz kalirsa da ekimde ben seni bebegne kavustrcam ddi
İns genç ebeveyn olmayı cok istiyoruz ins allah nasip eder adeti beklememi istemedi cok yumurta oldugu ve hepsi ayni anda buyudugu icin kiste donusmez ama yinede soktirucu almaya basla sen siskinlik olmasin rahatlarsin dediyaşının genç olması çok büyük bir avantaj inan rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla nasip etsin
canım adetin geçsin öyle söktürücü al sen test yap ne olur ne olmaz bir forumda okudum dr yumurtaları beğenmemiş kücük bulmuş sayınısını da az bulmuş aşılamayı bırakmış dr ne olmuş o ay o bayan ikiz bebişe gebe kalmış yani hiç belli olmaz arkadaşımİns genç ebeveyn olmayı cok istiyoruz ins allah nasip eder adeti beklememi istemedi cok yumurta oldugu ve hepsi ayni anda buyudugu icin kiste donusmez ama yinede soktirucu almaya basla sen siskinlik olmasin rahatlarsin dedi
canım erken yapmışsın yaa dur bakalım hele test günün gelsin birde kırmızı kart yiyene kadar ümid vardırBenim bugun aşılamada 11.günüm. Sabah test yaptım negatif cikti
aşılamanın değil adetin 13. günündesin dimi canım dr arayıp sorsa idin benim başıma gelmedi.Kızlar aşılama 13.gün lekelenme oldu şuan kahve rengi gelio adetime 10 gün var henüz bu durumu yaşayan var mı fikir verebilecek bana
canım iki ihtimal var o zaman ya yerleşme kanaması yada adetin geliyorAşılama 26 temmuzda yapıldı 13 gün oldu asilamanin
Canım doktorum çarsamba günü yani yarın için kan testi yapmamı istedi. Bende o yüzden dün sabah idrar testi yapmak istedim nasıl olsa arada 2 gün var diye ama negatif cikti. Hayırlısı artıkcanım erken yapmışsın yaa dur bakalım hele test günün gelsin birde kırmızı kart yiyene kadar ümid vardır
Henüz test yapmadım çıkmaz diyecanım iki ihtimal var o zaman ya yerleşme kanaması yada adetin geliyor
ben inşallah yerleşme kanamasıdır canım sen test yaptın mı peki yaparsan çıkar sanırım artık
canım varsa çıkar artık 13. gündesin aşılamanın yarın test günün zatenHenüz test yapmadım çıkmaz diye
Canım çok erken yapmışsın üstelik idrarda daha geç belli oluyor senle aynı gün oldu benim asilama bugün 11. Gun cnm cuma 14. Günde kan testi verecem ben sende öyle yap üzülme erken yapmışsın önce kanda çıkıyor belkide boşuna uzuluyosun ve belkide hamilesindirBenim bugun aşılamada 11.günüm. Sabah test yaptım negatif cikti
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dediCanım çok erken yapmışsın üstelik idrarda daha geç belli oluyor senle aynı gün oldu benim asilama bugün 11. Gun cnm cuma 14. Günde kan testi verecem ben sende öyle yap üzülme erken yapmışsın önce kanda çıkıyor belkide boşuna uzuluyosun ve belkide hamilesindir
Hayırlı olsun cnm tutar iNS benim 11 gün bugün ama hiç belirti yok bende zaten benim adet zamani da hiç bir belirti olmaz adet sancısı nedir bilmem yılda ir kere ya ağrısı ya ağrım az ole bende ona yordu bu belirti olmayışı ama bakalım cuma test gunumher gununuzu takip ettınizmi nasıl geçti kasık ağrısı batma yanma oluyomu sık idrara çıkma yoksa hiç bişey hissetmiyomusunuz
Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dedi