- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Canım derinn83 dediği gibi senin bebeğin için sakin olmam gerek sütun için çok önemli sakin olman ama dediğin gibi anne yüreği çok zor bir durumdur ama bebeklerimiz Allah'a emanet Allahım küçük melekkerimizi sağlık versin çok küçükler kıyamam onlara..Bizimde iç cekmelerimiz devam ediyor bazen nefesini tutuyor.gibi eşim normal her bebek yaparmış diyor yinede benim içim rahat değil hangi doktora gitsem bende araştırma Hastanesi'ne gidicem benim çocuk doktorum hırıltisi var bebeğimin normal diyor mesela pek güven verici bulmuyorum doktoru..Cnm sgl benimde bebegin ic cekisleri vardi nefesi kesiliyo gibi oluyodu odum kopuyodu doktora soyledim onemli degil dedi bende tipa akdeniz uni hastanesine orda tam bi muayne etsinler tum tetkikleri yapilsin istedim cunku gittigim hastane dogum hastanesiydi cocuk doktorununda ufak bi burun tikanikligina antibiyotik hir suru ilac vermesine ve bos bos tahlil istemesine huylandim o yuzden tipa goturdum ordaki doktorun muaynesinde ufurum oldugu soylendi cocuk kardiuolojis8ne gotur dedi ordaki doktor bakti ufurum oldugunh kalp usg cekilmesi lazim dedi iki prof.doktor tarafindan bakildi tehlikeli olmayan bir yerde cok ufak onemsemedigimiz bi delik ama yinede kontrol altinda olmasi lazim korkma dedi oyle iste o hastanedeki doktora tekrar gittim durumu soyledim aciklamasi burun hiriltisindan duymamisim dikkatli dinleyince evet ufurum varmis dedi sinirlendim ama yapacak bisi yok bir daha goturmem o doktora arastirdum yeni doganlarin cogunda oluyomus mutlaka iyice muayne edilmesi gerektigini okudum erken teshis cok onemli rabbim miniklerimkzi korusun hasta olan butun bebeklere sifalar versin benim bebegimede ins