- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 36
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #2.101
http://doktorlarsitesi.net/2015/10/16/aci-ve-sevgiyi-tanimlayan-tup-bebek-fotografi/
facebookta gezerken gördüm bakmanız lazım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhhBen yarın akşam hastanede yim Kuzenim doğum yapacak onu n başında kalıcam beni istiyor naparsin hayat :)
Hergün olan Mucizeler den bizim kucagimiza da düşsünhttp://doktorlarsitesi.net/2015/10/16/aci-ve-sevgiyi-tanimlayan-tup-bebek-fotografi/
selam kızlar
bende bugün ilk defa proramın birini rtürk kanalıyla şikayet ettim, ay ne sinir bozucu, ğrogramda sürekli kavga, birbirini aşağılayan kadınlar, bir adam için didişenler.
evlilik sanki böyle birşey
ay sorma izlerken edilen laflara ağzım açık kaldı, kızın biri diğerine diyorki, bak kızım sana takarım burda hoşlandığın adamı elinden alır hatta yetinmem dışardada sevgilini elinden alırım dedi :)hehehheeheee
iyide onlar olmazsa nasıl reklamdan para kazanıcakki bizim kanallar izlemeseler hiç böyle proğramlarda olmıcakda milletimiz anlamaz işte orda yaşanan psikolojik sorunları bide günün konusu haline getirirler...
Allah ım sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsın inşallah :)0.1 lik rezerv ve olmayan tupler le olan tüp bebisimiz sagsalim geldi şükür herseye degermisssss
Allah'ım sen ne mucizeler yaratıyorsun. olmayanı olduruyorsun.0.1 lik rezerv ve olmayan tupler le olan tüp bebisimiz sagsalim geldi şükür herseye degermisssss
Günaydın Sakine yeni bir topik mi açsan tüp bebekten umutlu lar diye :)günaydın canlarım
güzel ve mutlu bir gün olsun inşallall
günaydın canlarım
günaydınnn günaydın size :)günaydın canlarım
kızlar dersim yeni bitti ancak gelebildim, desenize vücut keyfine göre davranacak bende onu çekicem, napayım o beni çok çekti :)
yeni konu yeni umut diyorsunuz yani, bence burda kalalım biri birgün okursa sayfaları, neler yaşamışız ne yollardan geçip anne olmuşuz farkeder belki onun umudu belki tesellisi oluruz.
bende şuan senden öüreniyırum canım, konu açmak zor değil açarım arkadaşlar tüple yola devam edenler diye.doğru söylüyorsun ama yeni konuyla daha fazla insanlara ulaşabiliriz diye düşünüyorum ben sonuçta bizim ilk veya ikinci denemelerimiz olucak bir çok insan var defalarca denemiş denemeye devam eden misal aşılamanın bile çeşidi varmış ben daha bugün öğrendim çift enjeksiyonlu tek enjeksiyonlu gibi yani .....