- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde tüp bebek 10000 TL aşılama 2500 TL'yi buluyor arkadaşım bu fiyatlar beş aşağı beş yukarı özelde bu fiyatları buluyor. Benim bir oğlum olunca rapor hakkı yok bana onun için devlet ne kadarını karşılıyor bilemiyorum rabbim mucizesini gösterir güzel haberlerini aliriz İnşallahKizlar danismak istiyorum sizlere. Muayenelerimde hicbir sıkınti gorunmuyor sadece en son rahim duvarimda incelik farkedilmisti. Esimin sprem testi normal cikiyor. 3 yillik evliyim 9 ay once dogal yolla bir gebelik yasadim ancak 7 haftalikken gelisimi durdu ve kurtaj oldum. Sonra da hamile kalamadim tekrar. Her ay ayni bunalimi yasiyorum artik beklemeye gucum kalmadi.kendime 2018 yeni yila girene kadar izin verdim psikolojik olarak kendimi rahatlatma yoluna gidecegim, bu ay yogaya ve meditasyona baslayacagim vs.. Ama eger yine de olmazsa aşılama yada tüp bebek dusunecegim. Devlet bu tedavilerin ne kadarini karsiliyor? Özelde düsünürsem tahminen asilama ve tüp bebek ne kadara mal olur? Istanbulda yasiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Amin canim insallah hepimizin guzel haberlerini alalim.. Aslinda benim devlet raporu icin cogu kriterlerim uyuyor. Sigortali calisir sürem, 3 yili aşkın evli olmam, hic cocugum olmamasi falan.. Ama mesela dr.a gidiyorum dogal yolla gebelik olusabilecegini ve beklememi soyluyorlar surekli.. devlette benim talebime göre tüp yada aşılama yaparlar mi ki? Ben tüp bebek istiyorum diye gidince.Özelde tüp bebek 10000 TL aşılama 2500 TL'yi buluyor arkadaşım bu fiyatlar beş aşağı beş yukarı özelde bu fiyatları buluyor. Benim bir oğlum olunca rapor hakkı yok bana onun için devlet ne kadarını karşılıyor bilemiyorum rabbim mucizesini gösterir güzel haberlerini aliriz İnşallah
Devlette senin talebinle değil sende veya esinde sorun olmalı.yada sebebi olmayan kısırlık teşhisi alınmalı diye biliyorum Dr konuş bence neden olmadığını bulsun ve çözümleri bulamıyor veya olmuyorsa rapor vermeliAmin canim insallah hepimizin guzel haberlerini alalim.. Aslinda benim devlet raporu icin cogu kriterlerim uyuyor. Sigortali calisir sürem, 3 yili aşkın evli olmam, hic cocugum olmamasi falan.. Ama mesela dr.a gidiyorum dogal yolla gebelik olusabilecegini ve beklememi soyluyorlar surekli.. devlette benim talebime göre tüp yada aşılama yaparlar mi ki? Ben tüp bebek istiyorum diye gidince.
Kontrollerim icin ozele gidiyorum canim devlete gitmedim hic. O raporu alabilmek icin devletteki kadin dogum uzmanina gorunmem gerekiyor sanirim degil mi? Yada infernite bolumu falan? Ne yapacagimi bilmiyorum. Ozeldeki dr.en son rahim duvarimin ince oldugundan bahsetti o da gebeligi etkilermis, adetin 14.günü tekrar cagirdi kontrol icin. Eger yine incelik durumu varsa ona gore bir tedavi uygular sanirim. Sürekli bekle diyor doktor hicbirseye yonlendirmiyor. Hersey cok normal diyor ama sebepsiz infernite diye de birsey var yani.. surekli zaman kaybi yasadigimi dusunuyorumDevlette senin talebinle değil sende veya esinde sorun olmalı.yada sebebi olmayan kısırlık teşhisi alınmalı diye biliyorum Dr konuş bence neden olmadığını bulsun ve çözümleri bulamıyor veya olmuyorsa rapor vermeli
Nar suyu iç arkadaşım rahim kalınlaşmasi sağlıyor ve tutunma sağlıyor özelde o rapor olmaz tıp fakültesi hastanesine tavsiye ederimKontrollerim icin ozele gidiyorum canim devlete gitmedim hic. O raporu alabilmek icin devletteki kadin dogum uzmanina gorunmem gerekiyor sanirim degil mi? Yada infernite bolumu falan? Ne yapacagimi bilmiyorum. Ozeldeki dr.en son rahim duvarimin ince oldugundan bahsetti o da gebeligi etkilermis, adetin 14.günü tekrar cagirdi kontrol icin. Eger yine incelik durumu varsa ona gore bir tedavi uygular sanirim. Sürekli bekle diyor doktor hicbirseye yonlendirmiyor. Hersey cok normal diyor ama sebepsiz infernite diye de birsey var yani.. surekli zaman kaybi yasadigimi dusunuyorum