- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
Kacinco asilaman cnmAyni durum bende de var goguslerim agrio kasik ahrio.benimde 17sinde yapildi
aynı durum bendede var 14 ünde oldum aşılama göglser agrıor şişti kasık agrısıAyni durum bende de var goguslerim agrio kasik ahrio.benimde 17sinde yapildi
Bende 14 ünde oldum aşılamamı. Bende hiç bir belirti yok bu da çok kötü. Göğüs şişmesi gebelik belirtisidir inşlla.aynı durum bendede var 14 ünde oldum aşılama göglser agrıor şişti kasık agrısı
benişm ilk aşılamamda tutmuştu aynı böle olmuştu kasıklarda agrı beyaz akıntı bel agrısı iştah açıklığı burnuma sürekli şalgam kokusu geliordu ve en belrigini gögslerimdi kızrmızı kabarcıklar ve damarlar çıkmıştıBende 14 ünde oldum aşılamamı. Bende hiç bir belirti yok bu da çok kötü. Göğüs şişmesi gebelik belirtisidir inşlla.
Hayırlısı olsun canım ben umutsuzum.bi belirtim de yok çünkübenişm ilk aşılamamda tutmuştu aynı böle olmuştu kasıklarda agrı beyaz akıntı bel agrısı iştah açıklığı burnuma sürekli şalgam kokusu geliordu ve en belrigini gögslerimdi kızrmızı kabarcıklar ve damarlar çıkmıştı
canım doz yükseltme oluyormuş ben okuyorum nette bende 112,5 tan başlandı ilk iğneyi dün yaptım göbekten. adetin kaçıncı günündesin.Bugun kontrole gittim ama Klomenle 24 mm goren yumurtalarim gonalf ile zor gelişiyor hala istenilen boyuta ulasmadi psikolojim alt ust oldu doktorum hep olumlu konussada ben karamsarliga kapilmadan edemiyorm dozu 12.gunde 75den 100ml e cikardi cuma tekrar kontrole cagirdi 3.kutuya baslicam galiba bu gidisle delik desik oldum ama bana misin demiyor
kızlar gecen şubat ayında aşılamam tutmuştu ama malsef uç aylıkken bebegimin kalbi durdu şuan yeniden aşılama oldum benimde 12 gn
canım anket yapsanda tutan ve tutmayanlar oylasa ne dersinTedavi surecinde yasadiklarimizi paylasalim ve birbirimize destek olalim diyenler gelsinnnn :)
13.gundeyimcanım doz yükseltme oluyormuş ben okuyorum nette bende 112,5 tan başlandı ilk iğneyi dün yaptım göbekten. adetin kaçıncı günündesin.
normalde ne zaman yumurtlama olur13.gundeyim
Klomenle takip yaparken 14 16 18 gunlerde olmustu pcoslu oldugum icin net hesaplayamiyorumnormalde ne zaman yumurtlama olur
bence bekle canım gebelik belirtisi ila regl belirtileri hemen hemen aynı bence kötüye yorma hayırlısı inşallah sonucu bildir oldumu bizeMerhaba kızlar. Aşılamamın 12.günü test yaptırmaya çok korkuyorum çünkü adet ağrısı gibi bel ağrım var. Böyle olup gebe olan duydunuz mu yada siz de oldu mu. Çok umutsuzum
sanada çk geçmiş olsun cnm benim bugun aşılamamın 13 günü idrar testi yaptım ama çıkmadı acaba sonuç değişirmi yoks ayokmuçok geçmiş olsun canım. allah bir daha yaşatmasın bende şubatta gebelik oldu dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. Bende dün başladım aşılamaya iğne vuruluyorum ilk kez ne acemi oluyor insan iğneyi ayarlamak sırınga etmek. inşallah kuzulaımz tekrar gelir sağlıkla ve hayırlısı ile
bnde 13 gn yaptım ama çıkmadı ya sonuç değişirmi acabaMerhaba kızlar. Aşılamamın 12.günü test yaptırmaya çok korkuyorum çünkü adet ağrısı gibi bel ağrım var. Böyle olup gebe olan duydunuz mu yada siz de oldu mu. Çok umutsuzum
Aşılamanın ilk gününü sayma diyorlar aslında benimde 13.günüm 14 ünde olmuştum aşılamamı. İlk günü saymıyorum ben o yüzden. Umarım sonuç değişir canım idrara geçmemiştir belki daha. Her şey güzel olur inşallah. Adeti görene kadar ümidimizi kesmeyelim. Benim ağrım çok var amabnde 13 gn yaptım ama çıkmadı ya sonuç değişirmi acaba
idrar testinde geçmi ç.ıkıor
b nde aynı cnm 14 günde oldum aşılama ya testte çıkmadı gecenkinde tutmuştu 15 gnde bile silik çıkmıştı erken die düşünüorum ama genede bilemedim yaAşılamanın ilk gününü sayma diyorlar aslında benimde 13.günüm 14 ünde olmuştum aşılamamı. İlk günü saymıyorum ben o yüzden. Umarım sonuç değişir canım idrara geçmemiştir belki daha. Her şey güzel olur inşallah. Adeti görene kadar ümidimizi kesmeyelim. Benim ağrım çok var ama
12 gün olduğunu düşünürsek idrara geçmemiş olabilir öyleyse canım 15 te bilr silikse. Umarım öyledir kesin çözüm kan testi ama ben çok korkuyorumb nde aynı cnm 14 günde oldum aşılama ya testte çıkmadı gecenkinde tutmuştu 15 gnde bile silik çıkmıştı erken die düşünüorum ama genede bilemedim ya