Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende de sıkıntı yoktu ama iğneyle büyüttüler bazı doktorlar da büyüsün sonra catlatma yapalım iğne yapmayalım büyütmeye sadece boyut kontrolune gel diyomus..

Bende de sıkıntı yoktu ama iğneyle büyüttüler bazı doktorlar da büyüsün sonra catlatma yapalım iğne yapmayalım büyütmeye sadece boyut kontrolune gel diyomus..
senin bu aymı oluyor aşılama canım cok teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Merhaba hanımlar bende ilk defa yaptıracam carsamba günü aşılamam olacak. Biraz korkuyorum ya
o korku bende de var arkadaşım benim bugün 4. gün bugün sürece başlıyoruz senin haplamı iğnelemi yumurtayı büyüttüler

Canım ben ilk başta klomen kullandım. 2 gün önce doktora gittim yumurta vardı ama doktor sesi daha büyüyecek Bunlar. Sonra iğne verdi göbekten vuruyorum. 4 gün de iğne kullanacam. Çarsamba doktora gideceğim tekrar canım
o korku bende de var arkadaşım benim bugün 4. gün bugün sürece başlıyoruz senin haplamı iğnelemi yumurtayı büyüttüler

anladım canım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım. buraya yaz oldumu bende yazacağım gelişmeleri

Yazacam canım inşallah sağlıkla hayırla hamile kalırız. Aşılama sonrası hep uzandın mı sen canım? Ne yapmak gerekiyor
canım benim olmadı aşılama daha sen benden önde gidiyorsun benim adetin 4. günündeyim

ama okuduğum kadarı ile uzanmak gerekmiyor hep ağır işler yapmamak yeterli

Şehir neresi
Sizde sıkıntı nedir
ben de ağt bası olur sanıyordum
bugun kontrole gidince perşembe gel deyince şok oldum
tekirdağ canım benim ikinci evladım olacak oğlum 4 yaşında iken bıraktım korunmayı 5 yıldır bir kez gebe kalabildim oda dış gebelik ile sonlandırıldı. sebebi anlaşılamayan kısırlık tanısı var artık.

canım sen nerdesin özelde mi yaptırıyorsun
sık sık çağırmasın yaa ben çok stres olurum
bakalım bana ne verecek iğnemi hapmı senin karından iğnemi oluyor
sizde sıkıntı ne canım

Allah bagıslasın yavrunu
benım hıc cocugum olmadı
3 sene bitti
bende sorun yok
37 yasındayım ama değerlerım cok guzel

eşimin spermlerınde hareket azlıgı var
3 bucuk yıldır bır kere bıle korunmadık ama olmadı
bursadayım ben
uludağ üni hast ne gidiyorum

ben de cok gerılıyorum ama katlanıyoruz

ben adetın 2. gunu gittim
ultrasonla alttan muayene etti
ve o gün 7 günlük göbekten iğne verdi
bugun ıgnelerım bıttı
yenıden gittim
yarın kendım catlatma iğnesi vuracakmısım kolumdan
persembe de işlem yapılacak işte

öncesinde de bir ay ara ara gittim
tahlıller için

amin arkadaşım. allah hayırlısı ile sanada nasip etsin arkadaşım
benimde namık kemal tıp fakültesinde olacak perşembe günü inşallah herşey çok güzel gider ve güzel haberlerini alırnız inşallah ananas ve kabak çekirdeği tüketmeyi unutma aşılama sonrasında

Tamam dikkat ederim
inşallah Allah size de nasip etsin :)

Benimde yumurtanin olduğu sağ tarafta sızı gibi bir ağrı var başka bişey yok hayırlısı diyelim ama tutmazsa diye korkuyorum

Aynen benim de 17sinde yapıldı sadece kasık ağrım var o da ani hareket yapınca. Göğüs şişliği de ilactan diyolar. Baska da bisi yok bende. Akıntım vardı o da azaldı
Benim de 17.sinde asilam yapildi. Goguslerime dokunamiyorum cok agriyo kasigim da ara ara agriyo.adet olucam gibi. Asilamanin 8.gunu bugum

Benim de aşılamam yarın yapılacak hanımlar. Ama kaşıklarımda ağrı yok hiç sanki yumurtlamamıştım gibi

Bugun kontrole gittim ama Klomenle 24 mm goren yumurtalarim gonalf ile zor gelişiyor hala istenilen boyuta ulasmadi psikolojim alt ust oldu doktorum hep olumlu konussada ben karamsarliga kapilmadan edemiyorm dozu 12.gunde 75den 100ml e cikardi cuma tekrar kontrole cagirdi 3.kutuya baslicam galiba bu gidisle delik desik oldum ama bana misin demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…