- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
bende snein gibyim ama dogru 156 gn silik çıkmıştı şnş vardır ya ilkinde hiç umud etmemiştim bi baktm tutmuştu ama bunda bilmiorm12 gün olduğunu düşünürsek idrara geçmemiş olabilir öyleyse canım 15 te bilr silikse. Umarım öyledir kesin çözüm kan testi ama ben çok korkuyorum
inşallah güzel haberlerini alarız canım bize moral ol inşallahBende 17sinde oldum asilama.bugun 10.gunum
Sabah kasik ve bel agrimla uyandim adet oldum sandim. Ama olmamisim gogusum cok aciyo. Sanirim adet olucam gibi.cok erken olucam gibi
Canim 4.asilamam bu .umidim yok gibi. Tup bebek arastiriyorum. Iki 3ay sonra yaptiricam arastiriyim.inşallah güzel haberlerini alarız canım bize moral ol inşallah
anladım canım inşallah bu sefer rabbim yüzünü ğüldürür benim ilk aşılama olacak bir kez daha denerim olmazsa bende tüp düşünürüm sanırımCanim 4.asilamam bu .umidim yok gibi. Tup bebek arastiriyorum. Iki 3ay sonra yaptiricam arastiriyim.cok yiprandim 4.asilama cok yipratti beni
Hayirlisini versin Allahim .insallah Allahim dualarimizi kabul ederanladım canım inşallah bu sefer rabbim yüzünü ğüldürür benim ilk aşılama olacak bir kez daha denerim olmazsa bende tüp düşünürüm sanırım
Merhaba canım benim de aşılamam yarın olacak bende çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar benimde yarın asilamam olacak ins tutar çok heycanliyim ilk bu benim
Ya benm kasiklarim agrio bide idrara xikmaya basladim bide yanma oluyo idrarimdakızlar tutuor moralinizi yüğksek tutun neden tutmasınki ayrıca adet sancısı gögs agrısı oluor hamileikte aşılmadan snra başlıor adete iki gn kala sık idrara çıkıosun iştahın açlıor
Allahim yardimcimiz olsun.insallaj tutunur bebislerimizMerhaba canım benim de aşılamam yarın olacak bende çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba canım yarın 14.günümüz. ne durumdasın. Bir de sana doktorun jel vermiş miyDi aşılama sonrasıkızlar tutuor moralinizi yüğksek tutun neden tutmasınki ayrıca adet sancısı gögs agrısı oluor hamileikte aşılmadan snra başlıor adete iki gn kala sık idrara çıkıosun iştahın açlıor
AminnnnAllahim yardimcimiz olsun.insallaj tutunur bebislerimiz
Hayırlısı canım üzülme. Belki adet olmaz. Ben jel kullanıyordum o geciktiriyor diye okudum bıraktım o yüzden. Bende de tüm adet belirtileri var malesefkızlar bende 15 gn ama kahverengi leke gelior
Bugün test gününse yinede bi denesen şansınıHayırlısı canım üzülme. Belki adet olmaz. Ben jel kullanıyordum o geciktiriyor diye okudum bıraktım o yüzden. Bende de tüm adet belirtileri var malesef
Onu kafana takma bence çatlatma iğnesi vuruldugunda yumurta boyutun kaçtı?Ya kızlar catlatma ignesi olduktan sonra kaç saat sonra asilama oldu sizin benim bugün asilamam vardı 36 saat saat 4 gibi döküyor ozaman olması lazım değilmi ya doktorun işi varmış erken cikacakmis oyüzden asilama yi erken yapacakmis daha doktor la konusamadim saçma değil mi ya bi sorun olurmu sizin nasıl oldu nolur bişeler yazın simdidien umudum kalmadı ya
Ne alemdesin suan arttı mı lekekızlar bende 15 gn ama kahverengi leke gelior