- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
Benim 75ml fostimondu ilacım ve kalcadan vurdurdum her aksam. Adetin 2. Günü basladım 9.güne kadar kullandım adetin 7. Günü 14 13,5 8,5 olmak üzere 3 yumurtam vardı günde 2mm büyüyordu benim oyüzden 18mm iken çatlatma vuruldum. Hem catlatmadan sonra da biraz daha büyüyüp öyle catlıyormus. 10.gün yumurta büyütücü olmadan direk gece catlatma oldum. 12.gün de 36.saatte aşılamam oldu.Kizlar ben hala yaptiramadim pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor perhiz verdi oncesinde asilama gunu belli olmadan siz de mi bu sekilde yaptnz 15.gundeyim igneye devam ediyorum 3.kutuya basladim
Bende bû gün oldum canimm ins tutar sana jel verdiler miBende bugun aşılamamı oldum kızlar hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Progestan verdi canım bana ağızdan mı vajinal mı sormadım mesaj attim ama haber bekliyorum canım bende.Bende bû gün oldum canimm ins tutar sana jel verdiler mi
Bide nerde yaptırdın
kaç gün pehriz verdi canımKizlar ben hala yaptiramadim pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor perhiz verdi oncesinde asilama gunu belli olmadan siz de mi bu sekilde yaptnz 15.gundeyim igneye devam ediyorum 3.kutuya basladim
Kızlar benimde yarın asilamam olacak ins tutar çok heycanliyim ilk bu benim
Aşılamadan once 2-3 günlük perhiz dedi benim doktorum. Bugun aşılama oldum yarın akşam birlikte olun dedi. 1 gün araylakaç gün pehriz verdi canım
Progestan verdi canım bana ağızdan mı vajinal mı sormadım mesaj attim ama haber bekliyorum canım bende.
İnşallah tutar canım çok heyecanlıyım. 9 agustos da test yap dedim doktorum bana. Ankara'da yaptırdım canım. Sen nerde yaptırdın canım?
o zaman ben kocaya dur deyim pazar günü kontrole çağırdı biziAşılamadan once 2-3 günlük perhiz dedi benim doktorum. Bugun aşılama oldum yarın akşam birlikte olun dedi. 1 gün arayla
Ben istanbulda yaptırdım cnmm bana 13 ağustosta test yap dediler sana daha erken demişler neden Açaba
Amin cnm Teşekkürler işlem çok basıtmış korktuğum kadar değilmiş ilk olunca tedirgin oldum bissürü sorularımla boğdu doktoru saolsun cvp ladi aklımda soru işareti kalmadı şimdi sıra beklemeye ins tutar tam 15 gün sonra tahlil yapıcamcanım nasıl geçti inşallah mucizeni rabbim sana nasip eder inşallah
Aynen canım sakın yapmayın bekleyin 2 gün. Sperm sayısı icin önemli perhizo zaman ben kocaya dur deyim pazar günü kontrole çağırdı bizi
hadi bakalım inşallah peşi sıra güzel haberler veririz birbirimize bende çok korkuyorum dr aşılama sonrası progestran mı verdi tekAmin cnm Teşekkürler işlem çok basıtmış korktuğum kadar değilmiş ilk olunca tedirgin oldum bissürü sorularımla boğdu doktoru saolsun cvp ladi aklımda soru işareti kalmadı şimdi sıra beklemeye ins tutar tam 15 gün sonra tahlil yapıcam
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Çok basitti sadece kasmaya gerek Yok internette habire okuyoru malesef. 5 dk bile sürmedi. Sonrasında yarım saat uzandım. Şimdi yoldayız arabada uzanıyorum Hale'n arka koltukta.canım seninde hayırlısı olsun. inşallah mucizen sana nasip eder hayırlısı ile
ben iğnenin 4. günündeyim benim aşılama gelecek hafta olur sanırım
senin aşılama nasıl geçti canım
benim takvime göre aslında salı günü en geç çarşamba yumurtlamam gerek bakalım hayırlısıAynen canım sakın yapmayın bekleyin 2 gün. Sperm sayısı icin önemli perhiz
canım yaa rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla var evine nelerle sınanıyoruz rabbim bu günümüzü aratmasın. inşallah güzel sonuçlar alırızAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Çok basitti sadece kasmaya gerek Yok internette habire okuyoru malesef. 5 dk bile sürmedi. Sonrasında yarım saat uzandım. Şimdi yoldayız arabada uzanıyorum Hale'n arka koltukta.