Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben hala yaptiramadim pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor perhiz verdi oncesinde asilama gunu belli olmadan siz de mi bu sekilde yaptnz 15.gundeyim igneye devam ediyorum 3.kutuya basladim
Benim 75ml fostimondu ilacım ve kalcadan vurdurdum her aksam. Adetin 2. Günü basladım 9.güne kadar kullandım adetin 7. Günü 14 13,5 8,5 olmak üzere 3 yumurtam vardı günde 2mm büyüyordu benim oyüzden 18mm iken çatlatma vuruldum. Hem catlatmadan sonra da biraz daha büyüyüp öyle catlıyormus. 10.gün yumurta büyütücü olmadan direk gece catlatma oldum. 12.gün de 36.saatte aşılamam oldu.

Kizlaar tam 33.5 saate denk geldi asilamam doktor la öncesinde konuştum ve illa bana 36 saat dolması gerekmiyor dedi 24 ve 48 saat arası catlatma ignesinden sonraki zaman dilimi yani bu aralarda yumurta catlats dedi. Benim aşılma yaparken baktık yumurtam catlamisti aşılma yapıldı ins tutar ilk defa olduğu için çok pimpirikliydim saolsun herseye cvp verdi doktorum hersey yolunda ins simdilik

Bende bû gün oldum canimm ins tutar sana jel verdiler mi
Bide nerde yaptırdın
Progestan verdi canım bana ağızdan mı vajinal mı sormadım mesaj attim ama haber bekliyorum canım bende.
İnşallah tutar canım çok heyecanlıyım. 9 agustos da test yap dedim doktorum bana. Ankara'da yaptırdım canım. Sen nerde yaptırdın canım?

Kizlar ben hala yaptiramadim pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor perhiz verdi oncesinde asilama gunu belli olmadan siz de mi bu sekilde yaptnz 15.gundeyim igneye devam ediyorum 3.kutuya basladim
kaç gün pehriz verdi canım

canım seninde hayırlısı olsun. inşallah mucizen sana nasip eder hayırlısı ile
ben iğnenin 4. günündeyim benim aşılama gelecek hafta olur sanırım

senin aşılama nasıl geçti canım

canım nasıl geçti inşallah mucizeni rabbim sana nasip eder inşallah
Amin cnm Teşekkürler işlem çok basıtmış korktuğum kadar değilmiş ilk olunca tedirgin oldum bissürü sorularımla boğdu doktoru saolsun cvp ladi aklımda soru işareti kalmadı şimdi sıra beklemeye ins tutar tam 15 gün sonra tahlil yapıcam

hadi bakalım inşallah peşi sıra güzel haberler veririz birbirimize bende çok korkuyorum dr aşılama sonrası progestran mı verdi tek

canım seninde hayırlısı olsun. inşallah mucizen sana nasip eder hayırlısı ile
ben iğnenin 4. günündeyim benim aşılama gelecek hafta olur sanırım

senin aşılama nasıl geçti canım
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Çok basitti sadece kasmaya gerek Yok internette habire okuyoru malesef. 5 dk bile sürmedi. Sonrasında yarım saat uzandım. Şimdi yoldayız arabada uzanıyorum Hale'n arka koltukta.

canım yaa rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla var evine nelerle sınanıyoruz rabbim bu günümüzü aratmasın. inşallah güzel sonuçlar alırız

Evet canım özel yaptırdık. Ben klomen kullandım ilk gazla gelişmediği icin 4 gün puregon 50lik iğne kullandım. Sonrasında çatlama iğnesi işte canım. Bugun aşılamam oldu bana progestan verdi. Pazartesi başla dedi 10 gün kullanacam. Ama vajinal mi ağızdan mı sormadım yaaa :/
H hayalcik ve Ay12live özeldemi yaptırdınız benimki üniversite hastanesinde oldu

ganol-f iğnemi kullandınız ben baştan beri 112,5 kullandım. bugün 4. gün benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…