2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Anladım cnm ama dondurulmuslarla olmuyor dediler İnan aptal gibiyimmmm peki ücreti ney cnm bu testin ne kadar zaman da geliyo
selam kizlar yazıyı görünce yazmak istedim. hubann eşinin ve senin kan tahlilleriyle yapılan genetik tahlullerinizi soruyo. sen se embiyo ya yapılan genetik araştırmadan bahsediyorsun canim. karışıklığı farkedince yazmak istedim

selam herkeze. ben 32 yaşındayım izmir medical parkta tedavi görüyorum. esumde hiç bir sorun yok çok sukur. bende de pko var. 12 senelik evliyim bütün gen ve pihtilasma tahlilleri temiz. 4 sefer tup bebek denememiz var.
1. negatif
2. negatif
3. pozitif ( 6 haftalık dusuk )
4. negatif
doktorlara gire en kolay hamile gruptaymisim ama 12 senedir kendiliğinden hiç olmafi. şimdi kalan dondurulmuslarla 1 transfer halkın daha var. en son aralık ayında negatif aldım. bi kac ay dinlenmek istedim kismetse mart ta denemek istiyoruz. hepimizin hakkında hayırlı olumlu sonuçlanır ins.

Anladım cnm genetik araştırma bize yapılmadı mlsf aynı işlem tedbir amaçlı embriyoyoda yapılıyormuş bize o soylendi

senin negatifi değilimi cnm

Merhaba kizlar. Yasim 25 ve iki yillik evliyim.esimde varikosel olduğu için tup bebek yaptirdik. 4 ocakta 2 adet 5. gun dondurulmus transfer yapildi.
Doktorum ve hemsireler cok ümitliydiler cunku embriyo mukemmel dercedeydi. Fakat ne yazık ki tutmadi
Sebebini araştırmak için pazartesi histereskopi yapilacak sonucuna gore de tekrar dondurulmus embriyolar transfer yapilacak..dualarınizi bekliyorum...
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah..

Detaylı arastırmadan tekrar drneme canım. Genetık pıhtılasma testlerın yapılsın bnce.

Zorlu bır surecın sonunolır ınş bu 5.deneme. Peki 5.denemeye kadar pgt yada dıger yontemler uygulandı mı??
Deneyımlerıne dayanarak hangı testlerın yapılması öncelikli??

Zorlu bır surecın sonunolır ınş bu 5.deneme. Peki 5.denemeye kadar pgt yada dıger yontemler uygulandı mı??
Deneyımlerıne dayanarak hangı testlerın yapılması öncelikli??
Selamlar arkadaşlar benim 7. haftada kalp atışlarını duyamamıştı doktorlar bir düşük yaşamıştım. Myonlarım tane 10 cm lik vardı rahim içinde değildi ama gebeliğe engel dedi doktorlar embriyonun büyümesini engelledikleri söylediler bir daha gebe kalırsam hüsranla sonuçlanacakmış ve düşükten iki ay sonra kapalı ameliyat oldum bir daha 1.5 yıldır hamile kalamadım ama genetik sonucumda kan pıhtılaşması da çıktı.heterozigotum yani coraspin kullanıyorum. ve hamile kalamadım hsg çektirdim üç ay önce ve sol tüpüm kapalı çıktı doktor kasmış olabilirsin kendini falan gibi konuşup emin olamadı v.s. işin sonucu işte 3 ay daha deneme yapın dedi yaştan dolayı geç olur olması dedi bu durumda ...tüm bu şeylere bakınca tüp bebek yolu göründü eşimde saolsun destekledi..bu yol çok engebeli inişli çıkışlı moralimizi yüksek tutalım arkadaşlar ama herkese bende sölüyorum genetik test ilk başta yapılmalıdır..

ve ben bu süreçte 3 doktor değiştirdim.. 2.5 yıldır evliyim,Başkent üniversitesi hastanesini çok övüyorlar doktorları başarılı diyorlar randevumu aldım, umutluyum çok kötü şeyler düşünmek istemiyorum çevremdekilere kendimi kapattım, sürekli hamimelik haberleri daha olmadı mı aa sorun nedir bilmem ne duymaktan usandım..bir tane olur kendiliğinden tekrar olur gibi şeyler duymaktan sıkıldım... herkes etrafımda doğuruyor isteyince sanki! bir biz mi böyleyiz diyorum...

Çok haklısın canım katılıyorum. Ne yazıkkı dr lar bazen yeterli yönlendırme yapmıyor.
Myomların nasıl tespit edıldı? Ultrasndamı?

Acıkcası ben kımseye soylemedım bıraz kötu hıssedıyorum kendımı en yakın dostlarıma dahıl anlatmadım cocuk dusunmuyoruz dıyorum cunku bılıyorum ıyı nıyetlesoracaklar anlamayacaklar ama akıl verecekler stres yapma diyecekler :) en ıyısi ne ailem ne arkdas cevrem bılmesın dedim.

canım bende o konuyu çok düşünüyorum ama Ankarada kimsemiz yok annemi çağırırım izmirden gibi geliyor insanlara birde açıklama derdiyle uğraş.. sormalarına bile tahammül edemiyorum...

Çok haklısın canım katılıyorum. Ne yazıkkı dr lar bazen yeterli yönlendırme yapmıyor.
evet üstelik ben özel hastaneye gittim medical park bilmeden hamile kaldım östrojen hormonu gebelikte artış gösterdiği için myomlarda büyüyormuş 3 tane 10 cmlik myomum vardı, doktor bana çocuğunu düşüreblirsin dedi... zaten 3 hafta sonrada düşük yaşadım.. ama folic asit bile vermedi ben bunları sonradan öğrendim inanabiliyormusun...

evet ultrasonda gördü myomları.. zaten tavrı da hiç hoş değildi, ilk gitmişiz ben eve yakın diye özel hastane diye tercih etmiştim, ama güler yüz göremedim.. ben ne yiyip içeceğim exra birşey yapacakmıyım dedim , sor öğren etrafından diye eşimin yanında bir çevap aldım...

Hubannn canım merhabalar sanırım geçen ay konuşmuştuk beni hatırladın mı bilmiyorum ama birşey sorucaktım sana ataşehir memorial bilgi hanıma gidiyorum demiştim sana hatırlıyorsan önümüzdeki haftaya tekrardan bilgi hanıma randevu alıcam eskiden onun hastası olduğum için.. baktım olmuyor tüp bebek için cem beye başlamayı düşünüyorum.. öncelikle bütün tahlilleri isticem bilgi hanımdan o beni genetik bölümüne sevk eder mi bilmiyorum ama sevk etmezse bende genetik bölümüne gitmek istiyorum iki tane sorunlu gebelik yaşadım çünkü, birde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var o bile kafama takılıyor.. sen hangi hastanenin genetik bölümüne gitmiştin ?? memorial da şişlide o bölüm var sanırım ama özel sigortam karşılar mı bilmiyorum bide eşimin özel sigortası yok en mantıklısı devlet hastanesi sanırım ..

Pes yanı! Gozumde degerli olması için doktor olmadı gerekmıyor bu meslegı ınsanlığıyla butunlestormesı gerekıyor. Empatıden yoksun bılgısını paylasma konusunda körelmiş degersz ınssnlar ya! Sözkonusu olan bır can .. canım ben bırkac blog takıp ettım arastırdım vs benım doktorum cok ıyı olmasına karsın solemesı gereken ama soylemedıgı cok sey oldu. Iyı arastırmak lazım. Dılerım aynı seylerı yasamazsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…