• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Yasınız göz önunde bulundurulursa tup bebek cok daha mantıklı. Her ay oldu olacak beklemektense.. tup bebdk cok zor bır surec degıl ınan normal bekleme surecınden cok daha rahat olacak ..
evet dediğiniz gibi beklemek insanı mahvediyor, 3 ayı buluyor mu tedaviler peki?

evet dediğiniz gibi beklemek insanı mahvediyor, 3 ayı buluyor mu tedaviler peki?
Tabıkı hayır canım. Adetle baslıyor ilaclara muayene oluyorsun sonra yumurtaların istenen duzeye geldıyse opu yanı yumurta toplama işlemı oluyor.. sonra 3-4 gun içinde transfer gerceklesıyor. 16-18 gun suruyor canım:)

Sml kızlar yine birleştik benimde Mart ayında olacak galiba ikinci transfer bu sefer ins aynı seyleri yasamayacağız diye düşünüyorum sizleri tekrar gördüğüme çok sevindimm

Sml kızlar yine birleştik benimde Mart ayında olacak galiba ikinci transfer bu sefer ins aynı seyleri yasamayacağız diye düşünüyorum sizleri tekrar gördüğüme çok sevindimm
Merhaba canım.. inş cok guzel olacak bu kez.
Senın yas? Nerde yaptırıyorsun? Sorun neydı ?? Bızımle deneyımlerını paylasrmsm

Merhaba arkadaşlar ben de haftaya başlıyorum bir aksilik olmazsa 2. Denemeye. Hidroselpinks nedeni ile olmadi ilki tüplerim tıkandı. Hayırlısı bakalım :)

Merhaba canım.. inş cok guzel olacak bu kez.
Senın yas? Nerde yaptırıyorsun? Sorun neydı ?? Bızımle deneyımlerını paylasrmsm
Tabi cnm galiba unuttun beni :( diyarbakir Bahçecide yaptırıyoruz 36 yaşındayım varikosel ve tek tup tikali mlsf Aralık ayında beraberdik tuttu ama mlsf 6ci haftada dusuk yasadım ve Dr buyuk bir ihtimal genetik bozukluk dedi 3ay beklemek zorundayız dedi geride 3dondurulmus embriyom var galiba Mart ayında transferim olacak

Tabi cnm galiba unuttun beni :KK43: diyarbakir Bahçecide yaptırıyoruz 36 yaşındayım varikosel ve tek tup tikali mlsf Aralık ayında beraberdik tuttu ama mlsf 6ci haftada dusuk yasadım ve Dr buyuk bir ihtimal genetik bozukluk dedi 3ay beklemek zorundayız dedi geride 3dondurulmus embriyom var galiba Mart ayında transferim olacak
Ben eylülde yaptırmış ve 8.haftada gelişimi durdugu için kurtaj olmuştum. Hatırlayamadım canım kusura bakma. Genetık testlerın yapıldımı?

Merhaba arkadaşlar ben de haftaya başlıyorum bir aksilik olmazsa 2. Denemeye. Hidroselpinks nedeni ile olmadi ilki tüplerim tıkandı. Hayırlısı bakalım :)
Canım inş bu kez olacak yasın kac nerede tedavı gorecksın

Ben eylülde yaptırmış ve 8.haftada gelişimi durdugu için kurtaj olmuştum. Hatırlayamadım canım kusura bakma. Genetık testlerın yapıldımı?
Yok cnm yapılmadı ilk defa böyle bir şey söyledi zaten o yüzden bu kadar sinirliyizz madem böyle bir şey var niye yapılmadı :(

Benimde Eylül'de toplandı yanlış hatırlamıyorsam ama döndürüldü kasın 20de transferim olmuştu cnm

Yok cnm yapılmadı ilk defa böyle bir şey söyledi zaten o yüzden bu kadar sinirliyizz madem böyle bir şey var niye yapılmadı :KK43:
:( cnm hangi sehırdesın bence hemen sana randevu alalım gıdıp yaptır. Genetık test yaptırmadan tedavıye baslama

Dondurulmuslarla olacak cnm transferim onceden toplanmış yumurtalara farkı olurmu ki
Canım belki translokasyon var dolayısıyla bazı kromozom tarama tetkıklerı uygulanabılıyor. Bence rıske atma. Bızde hıc sorun cıkmadı ama kan pıhtılasma sorunu cıktı heterezıgot.

Canım belki translokasyon var dolayısıyla bazı kromozom tarama tetkıklerı uygulanabılıyor. Bence rıske atma. Bızde hıc sorun cıkmadı ama kan pıhtılasma sorunu cıktı heterezıgot.
Anladım cnm ama dondurulmuslarla olmuyor dediler İnan aptal gibiyimmmm peki ücreti ney cnm bu testin ne kadar zaman da geliyo

Anladım cnm ama dondurulmuslarla olmuyor dediler İnan aptal gibiyimmmm peki ücreti ney cnm bu testin ne kadar zaman da geliyo
Ucretsız .. devlette 1-1,5 ayı buluyor. Ben anlamıyorum bu doktorları en basta yaptırmaları gerekır. Bende dusukten sonra yaptırdım en basta nıye yaptırmadım dıye genetıkcı kızdı bana

Back
X