evet dediğiniz gibi beklemek insanı mahvediyor, 3 ayı buluyor mu tedaviler peki?Yasınız göz önunde bulundurulursa tup bebek cok daha mantıklı. Her ay oldu olacak beklemektense.. tup bebdk cok zor bır surec degıl ınan normal bekleme surecınden cok daha rahat olacak ..
Tabıkı hayır canım. Adetle baslıyor ilaclara muayene oluyorsun sonra yumurtaların istenen duzeye geldıyse opu yanı yumurta toplama işlemı oluyor.. sonra 3-4 gun içinde transfer gerceklesıyor. 16-18 gun suruyor canım:)evet dediğiniz gibi beklemek insanı mahvediyor, 3 ayı buluyor mu tedaviler peki?
Merhaba canım.. inş cok guzel olacak bu kez.Sml kızlar yine birleştik benimde Mart ayında olacak galiba ikinci transfer bu sefer ins aynı seyleri yasamayacağız diye düşünüyorum sizleri tekrar gördüğüme çok sevindimm
umarım meleğini bu kez eline alırsın canım güze haberlerle geliriz hepimizSml kızlar yine birleştik benimde Mart ayında olacak galiba ikinci transfer bu sefer ins aynı seyleri yasamayacağız diye düşünüyorum sizleri tekrar gördüğüme çok sevindimm
Tabi cnm galiba unuttun beniMerhaba canım.. inş cok guzel olacak bu kez.
Senın yas? Nerde yaptırıyorsun? Sorun neydı ?? Bızımle deneyımlerını paylasrmsm
umarım meleğini bu kez eline alırsın canım güze haberlerle geliriz hepimiz[/Qolacaksınız cnm bnm ya İnan yorulduk artık bu sefer olacak inss
Ben eylülde yaptırmış ve 8.haftada gelişimi durdugu için kurtaj olmuştum. Hatırlayamadım canım kusura bakma. Genetık testlerın yapıldımı?Tabi cnm galiba unuttun benidiyarbakir Bahçecide yaptırıyoruz 36 yaşındayım varikosel ve tek tup tikali mlsf Aralık ayında beraberdik tuttu ama mlsf 6ci haftada dusuk yasadım ve Dr buyuk bir ihtimal genetik bozukluk dedi 3ay beklemek zorundayız dedi geride 3dondurulmus embriyom var galiba Mart ayında transferim olacak
Belli olmuyor cnm dondurulursa tam 3 ay sürüyormlsfevet dediğiniz gibi beklemek insanı mahvediyor, 3 ayı buluyor mu tedaviler peki?
Canım inş bu kez olacak yasın kac nerede tedavı gorecksınMerhaba arkadaşlar ben de haftaya başlıyorum bir aksilik olmazsa 2. Denemeye. Hidroselpinks nedeni ile olmadi ilki tüplerim tıkandı. Hayırlısı bakalım :)
Yok cnm yapılmadı ilk defa böyle bir şey söyledi zaten o yüzden bu kadar sinirliyizz madem böyle bir şey var niye yapılmadıBen eylülde yaptırmış ve 8.haftada gelişimi durdugu için kurtaj olmuştum. Hatırlayamadım canım kusura bakma. Genetık testlerın yapıldımı?
Benimde Eylül'de toplandı yanlış hatırlamıyorsam ama döndürüldü kasın 20de transferim olmuştu cnmBen eylülde yaptırmış ve 8.haftada gelişimi durdugu için kurtaj olmuştum. Hatırlayamadım canım kusura bakma. Genetık testlerın yapıldımı?
Yok cnm yapılmadı ilk defa böyle bir şey söyledi zaten o yüzden bu kadar sinirliyizz madem böyle bir şey var niye yapılmadı
Tıbbı genetık bolumunden randevu al ve hemen yaptır canım . Paranız da umıtlerınızde boşa gıtmesın. Kan pıhtılasma testlerınde yapılmalıMardindeyim Diyarbakır'da tedavi görüyorum cnm
Dondurulmuslarla olacak cnm transferim onceden toplanmış yumurtalara farkı olurmu kicnm hangi sehırdesın bence hemen sana randevu alalım gıdıp yaptır. Genetık test yaptırmadan tedavıye baslama
Canım belki translokasyon var dolayısıyla bazı kromozom tarama tetkıklerı uygulanabılıyor. Bence rıske atma. Bızde hıc sorun cıkmadı ama kan pıhtılasma sorunu cıktı heterezıgot.Dondurulmuslarla olacak cnm transferim onceden toplanmış yumurtalara farkı olurmu ki
Anladım cnm ama dondurulmuslarla olmuyor dediler İnan aptal gibiyimmmm peki ücreti ney cnm bu testin ne kadar zaman da geliyoCanım belki translokasyon var dolayısıyla bazı kromozom tarama tetkıklerı uygulanabılıyor. Bence rıske atma. Bızde hıc sorun cıkmadı ama kan pıhtılasma sorunu cıktı heterezıgot.
Ucretsız .. devlette 1-1,5 ayı buluyor. Ben anlamıyorum bu doktorları en basta yaptırmaları gerekır. Bende dusukten sonra yaptırdım en basta nıye yaptırmadım dıye genetıkcı kızdı banaAnladım cnm ama dondurulmuslarla olmuyor dediler İnan aptal gibiyimmmm peki ücreti ney cnm bu testin ne kadar zaman da geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?