• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hubannn Hubannn canım merhabalar sanırım geçen ay konuşmuştuk beni hatırladın mı bilmiyorum ama birşey sorucaktım sana ataşehir memorial bilgi hanıma gidiyorum demiştim sana hatırlıyorsan önümüzdeki haftaya tekrardan bilgi hanıma randevu alıcam eskiden onun hastası olduğum için.. baktım olmuyor tüp bebek için cem beye başlamayı düşünüyorum.. öncelikle bütün tahlilleri isticem bilgi hanımdan o beni genetik bölümüne sevk eder mi bilmiyorum ama sevk etmezse bende genetik bölümüne gitmek istiyorum iki tane sorunlu gebelik yaşadım çünkü, birde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var o bile kafama takılıyor.. sen hangi hastanenin genetik bölümüne gitmiştin ?? memorial da şişlide o bölüm var sanırım ama özel sigortam karşılar mı bilmiyorum bide eşimin özel sigortası yok en mantıklısı devlet hastanesi sanırım ..
Canım merhaba benım gıbı cem beye gıden bır psikolog var oda detaylı yazmış nerede yaptırfıgını ucretsız.. sayfayı vereyım bır oku ıncele
www.birpsikologuntupbebeksüreci.
blogspot.
com
Birlestır ayrı bır sayfada ac işine yarayacaktır.
Canım ben memorıalde yaptırmanı tavsıye etmem malıyetli! Ben bakırköy devlet hastanesınde yaptırdım. Zaten uzun sure cocuk sahıbı olmadıgını soyledıgınde bıle yapıyorlar bana kızdı genetık bolumunden serhat bey; en bastan gelmen gerekırdı dıye. Trombofili panelide ıstemeyı unutma canım. Kan pıhtılasmada önemli bızler için.
Bilgi hanıma randevu alıp ucret ödeme bnce zaten aynı hastane dolyısıyla cem bey ve asıstanı bu durumu halleder. Hatıce hanımla bu konuyu çözmenı tvsıye ederim .

Pes yanı! Gozumde degerli olması için doktor olmadı gerekmıyor bu meslegı ınsanlığıyla butunlestormesı gerekıyor. Empatıden yoksun bılgısını paylasma konusunda körelmiş degersz ınssnlar ya! Sözkonusu olan bır can .. canım ben bırkac blog takıp ettım arastırdım vs benım doktorum cok ıyı olmasına karsın solemesı gereken ama soylemedıgı cok sey oldu. Iyı arastırmak lazım. Dılerım aynı seylerı yasamazsın cnm[/QUOT amin canım inşaah hepimiz için aynı temenni de bulunuyorum ve çevremdeki tüm arkadaşlarıma da bu konuda yardımcı oluyorum...

[/
Humann arkadaşım ben 2,5 yıllık evliyim yaşım 35. bir tüpüm kapalı bir düşük hikayem var Ankara da yaşıyorum sigorta dan yararlanma imkanım olur mu tüp bebek için bilgisi olan arkadaşlar var mı peki sigortasız bu yıl fiyatlar ne düzeydedir..

Canımm örnegın labaratuarına guvenılır bıryer olarak memorıal 6000+ilac (1000/1500)
Ortalama giyatlar bu duzeylerde..
devlet proseduru bırazcık uzun ama senın durumunda muaf olabılırmısın bılmıyorum. Bunu detaylı sormalısın canım.

Canımm örnegın labaratuarına guvenılır bıryer olarak memorıal 6000+ilac (1000/1500)
Ortalama giyatlar bu duzeylerde..
devlet proseduru bırazcık uzun ama senın durumunda muaf olabılırmısın bılmıyorum. Bunu detaylı sormalısın canım.
çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.

çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.
İnş canım özeldende sana bır sayfa yolladım ordandayardımcı olurlar

ve ben bu süreçte 3 doktor değiştirdim.. 2.5 yıldır evliyim,Başkent üniversitesi hastanesini çok övüyorlar doktorları başarılı diyorlar randevumu aldım, umutluyum çok kötü şeyler düşünmek istemiyorum çevremdekilere kendimi kapattım, sürekli hamimelik haberleri daha olmadı mı aa sorun nedir bilmem ne duymaktan usandım..bir tane olur kendiliğinden tekrar olur gibi şeyler duymaktan sıkıldım... herkes etrafımda doğuruyor isteyince sanki! bir biz mi böyleyiz diyorum...
seni üzecek insanlarla bu dönemde görüşmemeye çalış başına gelmeyen anlamıyor ama çalıştığım kurumda iki kişide senın gittiğin hastaneye giderek bebek sahibi oldular ve çok iyi olduğunu soyluyorlar yolun açık olsun inş herşey güzel olur canını da sıkma

seni üzecek insanlarla bu dönemde görüşmemeye çalış başına gelmeyen anlamıyor ama çalıştığım kurumda iki kişide senın gittiğin hastaneye giderek bebek sahibi oldular ve çok iyi olduğunu soyluyorlar yolun açık olsun inş herşey güzel olur canını da sıkma
Canımm çok teşekkür ederim çok güzel haberler verdin daha çok umutlandım şimdi ,bu forum sayesinde sizin gibi dostlarla görüşüyorum ve daha çok bilgileniyorum çok teşekkür ederim...sizde Ankaradamısınız çocuğunuz var mı?

canım söylemiş olduğun blogu okuyorum çok duygulandım okurken o kadar da gözlerim doldu yaşadıklarımı ne güzel tercüme etmiş ...
Evet cok cok guzel bır blog bende benzer neredeyse aynı durumdaydım cok duygulnmıştım. Kendısıne yazdım ve konustuk cok bılgılıbu konuda. Begenmne sevındım canım

Canımm çok teşekkür ederim çok güzel haberler verdin daha çok umutlandım şimdi ,bu forum sayesinde sizin gibi dostlarla görüşüyorum ve daha çok bilgileniyorum çok teşekkür ederim...sizde Ankaradamısınız çocuğunuz var mı?
TÜP BEBEKLE BİR OĞLUM OLDU 4YAŞINDA DONDURULMUŞLARLA İKİNCİYİ DENEYECEĞİZ ankarada değilim ama ankarada yaptırıyorum

Ne güzel çok sevindim Allah bağışlasın tedavinizi nerede yaptırmıştınız

Hubann nbr canım nasılsın, bende ikinci reglimi beklesemmi diyorum doktorlar gel dedi ama:işsiz:

Yalnız bana dr hiç vitamin falan vermedi .ben bugun folic trio aldım rczaneden acaba baslasammı yan etki yapar mı arada kaldım doktordan habersiz
Canım çoğu doktor vermiyor. Ama bence sen bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip d vitaminine haktır. Çünkü d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor . Ben denedim ve gördüm gayet kaliteliydi yumurtalarim. Bak 16 yum. Toplanan bi kadında iki kaliteli yum. Bulunmuştu benle aynı gün toplama yapılmıştı bende 5 yum. Vardı 4 birinci kalite idi benim az yumurtam var menepoz a yakınım :( o yüzden . Ama d vitamini ve arisutu sayesinde çok kaliteli yumurtaların olmuştu . Bence hemen bi test yaptır

Bende adetimi bekliyorum doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız 3. Deneme olacak bakalım hayırlısı :(

Bende adetimi bekliyorum doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız 3. Deneme olacak bakalım hayırlısı
Selamlar canım
kaç yaşındasn tedavilerini nerelerde yaptırdın problemin nedir detaylı anlatabilirmisin, ben de adetimi bekliyorum ilk defa gideceğim, arı sütü içiyorum her gün birde 1 yıldır folik asit kullanıyorum. acaba tam kan sayımımı yaptırsam mı bende doktora gidip devlet hastanesinde beklerken

28 yaşındayım bahceci tüp bebek merkezinde yaptırdım diyarbakirda. Over rezervin çok az benim erken menepozdu acele ediyoruz o yüzden . Omega 3 d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor. Arisutu kuru incir ve bal tarçın çörek otu da kaliteyi arttırıyor . Tavsiye ederim ben yemeye başladım şimdiden inşallah gene faydasını görürüm . Si kaç yaşındasınız neden tüp bebek ?

Hubann nbr canım nasılsın, bende ikinci reglimi beklesemmi diyorum doktorlar gel dedi ama:işsiz:
Tesekkur ederım cnm.. Muayene oldunmu bır sorun varmıymış canım? Ben şubat ayında 5ay ara vermiş olacagım ancak tam anlamıyla toparlandım. Genelde 2regli ara önerıyorlar cnm

Tesekkur ederım cnm.. Muayene oldunmu bır sorun varmıymış canım? Ben şubat ayında 5ay ara vermiş olacagım ancak tam anlamıyla toparlandım. Genelde 2regli ara önerıyorlar cnm
İşte ilkte gel dediler sorun çıkmadı ama ben kendi kendime diyorum 2. Beklesemmi diye

İşte ilkte gel dediler sorun çıkmadı ama ben kendi kendime diyorum 2. Beklesemmi diye
Bana göre kolsy bır surrc olmadı vucut için bır ay daha beklenebilir canım. Tabi stres yapmayacaksan

Back
X