- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Canım merhaba benım gıbı cem beye gıden bır psikolog var oda detaylı yazmış nerede yaptırfıgını ucretsız.. sayfayı vereyım bır oku ınceleHubannn canım merhabalar sanırım geçen ay konuşmuştuk beni hatırladın mı bilmiyorum ama birşey sorucaktım sana ataşehir memorial bilgi hanıma gidiyorum demiştim sana hatırlıyorsan önümüzdeki haftaya tekrardan bilgi hanıma randevu alıcam eskiden onun hastası olduğum için.. baktım olmuyor tüp bebek için cem beye başlamayı düşünüyorum.. öncelikle bütün tahlilleri isticem bilgi hanımdan o beni genetik bölümüne sevk eder mi bilmiyorum ama sevk etmezse bende genetik bölümüne gitmek istiyorum iki tane sorunlu gebelik yaşadım çünkü, birde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var o bile kafama takılıyor.. sen hangi hastanenin genetik bölümüne gitmiştin ?? memorial da şişlide o bölüm var sanırım ama özel sigortam karşılar mı bilmiyorum bide eşimin özel sigortası yok en mantıklısı devlet hastanesi sanırım ..
www.birpsikologuntupbebeksüreci.
blogspot.
com
Birlestır ayrı bır sayfada ac işine yarayacaktır.
Canım ben memorıalde yaptırmanı tavsıye etmem malıyetli! Ben bakırköy devlet hastanesınde yaptırdım. Zaten uzun sure cocuk sahıbı olmadıgını soyledıgınde bıle yapıyorlar bana kızdı genetık bolumunden serhat bey; en bastan gelmen gerekırdı dıye. Trombofili panelide ıstemeyı unutma canım. Kan pıhtılasmada önemli bızler için.
Bilgi hanıma randevu alıp ucret ödeme bnce zaten aynı hastane dolyısıyla cem bey ve asıstanı bu durumu halleder. Hatıce hanımla bu konuyu çözmenı tvsıye ederim .