- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
Evet cnm bezmialem istanbulda görüyorumNerde tedavi gördüğün merkezin istanbuldamısın
Hımm hiç duymamıştım hangi semtte cnmEvet cnm bezmialem istanbulda görüyorum
Fatih de bezmialem vakıf gureba hastanesiHımm hiç duymamıştım hangi semtte cnm
Hımmm hayırlı olsun canımFatih de bezmialem vakıf gureba hastanesi
Saol cnmHımmm hayırlı olsun canım
Hayırlı olur ınş.Kızlar bende tüp bebege basladım galiba şubat sonuna dogru transfer olır inş
İlk denemem yaş 24 tüpler tıkalı ve çikolata kistim var gonal f iğnelerime yeni başladım hepimize hayırlı olır inş
Amin saol inş.benim d vitaminim zaten düşük çıktı aynı sekilde kansızlıkda cıktı dr bana devit d vitamini ampül verdi onu bitirdim kan ilacında devam ediyorum suan aldıgım folıc asıtdehem kalsıyum hem d vitamını ve folic asit var bu sabah basladım dr hic bahsetmedi. Neyse zararsızdır umarım basladım sabah aksam alsam yeterli cuma gününe kadar kullanayım kontrolde bırak derse bırakırım hayırlısıHayırlı olur ınş.
Tedavıde d vıtamını ve degerlerın buyuk önem tasıdıgını ıfade eden bırcok makale okudum. İstersenız dr unuza bır danısın. İçeriği zengin özellikle çinko bulunan cevız ve badem ıncır yaban mersını ıkı uc tane alın bnce. bu donemde kabız olmamanızda önemli kayısı önerılıyor. Transfer öncesı ben abartmadan ananas tuketmiştim :)
Sabah akşam ne kullancksınız bunların hepsı gunde 1 max.Amin saol inş.benim d vitaminim zaten düşük çıktı aynı sekilde kansızlıkda cıktı dr bana devit d vitamini ampül verdi onu bitirdim kan ilacında devam ediyorum suan aldıgım folıc asıtdehem kalsıyum hem d vitamını ve folic asit var bu sabah basladım dr hic bahsetmedi. Neyse zararsızdır umarım basladım sabah aksam alsam yeterli cuma gününe kadar kullanayım kontrolde bırak derse bırakırım hayırlısı
Kansızlık hapı sabah ac karnına içiyorum baska hap vermedi dünde kendim aczaneden folic trio aldım onuda sabah aksam 1 tablet seklinde almayı düşünüyorumSabah akşam ne kullancksınız bunların hepsı gunde 1 max.
1adet kullanıyorum ben folic.. yınede bır danısın ıiıstersenızKansızlık hapı sabah ac karnına içiyorum baska hap vermedi dünde kendim aczaneden folic trio aldım onuda sabah aksam 1 tablet seklinde almayı düşünüyorum
Merhaba kacıncı deneme nerede yaptırıyorsunuz sorun neydıı yas kaçtı:):)merhaba arkadaşlar ben de varım inş şubatta yaptıracağım
yaş 32 ben 5sene önce ankara medikanada yaptırdım biroğlum var o dönem 5tane dondurulmuşum vardı onu kullanacağızMerhaba kacıncı deneme nerede yaptırıyorsunuz sorun neydıı yas kaçtı:):)
Ne guzel canım ilk denemede oğlun olmuş rabbım cok ugrastırmadan bırtane daha nasıp etsın banada dua ettyaş 32 ben 5sene önce ankara medikanada yaptırdım biroğlum var o dönem 5tane dondurulmuşum vardı onu kullanacağız
Düşünceli arkadasım unutmaz sorar:):)Canımm test sonucunu aldınmı
Ok canım hayırlısı inşallah ben sana söyledim sorun olmaz diye , tabiki onlar boşa gitmesin canım hadi vitaminlere devamDüşünceli arkadasım unutmaz sorar:):)
Aldım hıcbır sorun yok cok sukur dondurulmusları denemeye karar verdım
Yasınız göz önunde bulundurulursa tup bebek cok daha mantıklı. Her ay oldu olacak beklemektense.. tup bebdk cok zor bır surec degıl ınan normal bekleme surecınden cok daha rahat olacak ..Selamlar arkadaşlar ben de işk defa deneyeceğim tü bebek forumdan internet sitelerinden çok araştırdım .Allah razı olsun site yönetiminden çok bilgilendim. Bir düşükle sonuçlanan gebeliğim var kan pıhtılaşması dendi. bir yıldır olmuyor rahim filmi çektirdim, tüplerimden biri kapalı çıktı , doktor tam eminde olamadı yumurta rezervim çok iyi çıktı eşimde de problem çıkmadı, 3 ay daha deneme dedi doktor olmasa tüp bebeğe geçilecek dendi.3 aylık süre bitti stresten mi nedir bilmiyorum olmuyor artık kendimi tüp bebeğe sartlamış durumdayım şu anda zira yaşım 35...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?