2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Canım merhaba benım gıbı cem beye gıden bır psikolog var oda detaylı yazmış nerede yaptırfıgını ucretsız.. sayfayı vereyım bır oku ıncele
www.birpsikologuntupbebeksüreci.
blogspot.
com
Birlestır ayrı bır sayfada ac işine yarayacaktır.
Canım ben memorıalde yaptırmanı tavsıye etmem malıyetli! Ben bakırköy devlet hastanesınde yaptırdım. Zaten uzun sure cocuk sahıbı olmadıgını soyledıgınde bıle yapıyorlar bana kızdı genetık bolumunden serhat bey; en bastan gelmen gerekırdı dıye. Trombofili panelide ıstemeyı unutma canım. Kan pıhtılasmada önemli bızler için.
Bilgi hanıma randevu alıp ucret ödeme bnce zaten aynı hastane dolyısıyla cem bey ve asıstanı bu durumu halleder. Hatıce hanımla bu konuyu çözmenı tvsıye ederim .

Canımm örnegın labaratuarına guvenılır bıryer olarak memorıal 6000+ilac (1000/1500)
Ortalama giyatlar bu duzeylerde..
devlet proseduru bırazcık uzun ama senın durumunda muaf olabılırmısın bılmıyorum. Bunu detaylı sormalısın canım.

çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.

çok teşekkür ederim canım bilgilendiriğin için.. umarım hayırlı doktorlara denk geliriz tüm arkadaşlarım.
İnş canım özeldende sana bır sayfa yolladım ordandayardımcı olurlar

seni üzecek insanlarla bu dönemde görüşmemeye çalış başına gelmeyen anlamıyor ama çalıştığım kurumda iki kişide senın gittiğin hastaneye giderek bebek sahibi oldular ve çok iyi olduğunu soyluyorlar yolun açık olsun inş herşey güzel olur canını da sıkma

Canımm çok teşekkür ederim çok güzel haberler verdin daha çok umutlandım şimdi ,bu forum sayesinde sizin gibi dostlarla görüşüyorum ve daha çok bilgileniyorum çok teşekkür ederim...sizde Ankaradamısınız çocuğunuz var mı?

canım söylemiş olduğun blogu okuyorum çok duygulandım okurken o kadar da gözlerim doldu yaşadıklarımı ne güzel tercüme etmiş ...
Evet cok cok guzel bır blog bende benzer neredeyse aynı durumdaydım cok duygulnmıştım. Kendısıne yazdım ve konustuk cok bılgılıbu konuda. Begenmne sevındım canım

TÜP BEBEKLE BİR OĞLUM OLDU 4YAŞINDA DONDURULMUŞLARLA İKİNCİYİ DENEYECEĞİZ ankarada değilim ama ankarada yaptırıyorum

Ne güzel çok sevindim Allah bağışlasın tedavinizi nerede yaptırmıştınız

Hubann nbr canım nasılsın, bende ikinci reglimi beklesemmi diyorum doktorlar gel dedi ama

Yalnız bana dr hiç vitamin falan vermedi .ben bugun folic trio aldım rczaneden acaba baslasammı yan etki yapar mı arada kaldım doktordan habersiz
Canım çoğu doktor vermiyor. Ama bence sen bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip d vitaminine haktır. Çünkü d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor . Ben denedim ve gördüm gayet kaliteliydi yumurtalarim. Bak 16 yum. Toplanan bi kadında iki kaliteli yum. Bulunmuştu benle aynı gün toplama yapılmıştı bende 5 yum. Vardı 4 birinci kalite idi benim az yumurtam var menepoz a yakınım o yüzden . Ama d vitamini ve arisutu sayesinde çok kaliteli yumurtaların olmuştu . Bence hemen bi test yaptır

Bende adetimi bekliyorum doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız 3. Deneme olacak bakalım hayırlısı

28 yaşındayım bahceci tüp bebek merkezinde yaptırdım diyarbakirda. Over rezervin çok az benim erken menepozdu acele ediyoruz o yüzden . Omega 3 d vitamini yumurta kalitesini arttırıyor. Arisutu kuru incir ve bal tarçın çörek otu da kaliteyi arttırıyor . Tavsiye ederim ben yemeye başladım şimdiden inşallah gene faydasını görürüm . Si kaç yaşındasınız neden tüp bebek ?

Hubann nbr canım nasılsın, bende ikinci reglimi beklesemmi diyorum doktorlar gel dedi ama
Tesekkur ederım cnm.. Muayene oldunmu bır sorun varmıymış canım? Ben şubat ayında 5ay ara vermiş olacagım ancak tam anlamıyla toparlandım. Genelde 2regli ara önerıyorlar cnm

Tesekkur ederım cnm.. Muayene oldunmu bır sorun varmıymış canım? Ben şubat ayında 5ay ara vermiş olacagım ancak tam anlamıyla toparlandım. Genelde 2regli ara önerıyorlar cnm
İşte ilkte gel dediler sorun çıkmadı ama ben kendi kendime diyorum 2. Beklesemmi diye

İşte ilkte gel dediler sorun çıkmadı ama ben kendi kendime diyorum 2. Beklesemmi diye
Bana göre kolsy bır surrc olmadı vucut için bır ay daha beklenebilir canım. Tabi stres yapmayacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…