Canim ne yaptin gecmis olsunGünaydın kızlar benim bugün 10. Günüm gebelik testi yaptım ama negatif cok morelim bozuk kesin çözüm için kan vermeye gidiyorum
Bi sitede okudum 3.gun embriyosu 6 7 gunlerde zonadan ayriliyormus 9.gun gomulme oluyormus rahime. 12. Gunde sonuc çıkıyormus anca . Bekle salıyı canim dua edelim ozamana kadar napalim10.günüm belli olur kızlar dimi kanda olup olmadığı
Su an soktayım kan talilimde hamile gözüküyorumBi sitede okudum 3.gun embriyosu 6 7 gunlerde zonadan ayriliyormus 9.gun gomulme oluyormus rahime. 12. Gunde sonuc çıkıyormus anca . Bekle salıyı canim dua edelim ozamana kadar napalim
Yaaa inanamiyorum cok sevindim. 10. Gunum ve idrarda yok deyince kesin yoktur demistin. Allah yuzunu guldurmus ne guzel gozun aydinSu an soktayım kan talilimde hamile gözüküyorum
Kac cikti degerin.ve kacinci gun embriyosuydu.Su an soktayım kan talilimde hamile gözüküyorum
3 gün transferi bugün 10.günüm değerin 8.40Kac cikti degerin.ve kacinci gun embriyosuydu.
Ayyy canim insallah yukselsin hemen. Tebrik ederim cok sevindim . Kendine cok dikkat simdi. Hep protein falan al3 gün transferi bugün 10.günüm değerin 8.40
Çok sagolun allah razı olsun rabbim herkese tattıran bu heyecanı tam umudu kesmişken rabbim yüzümüzü güldürdü yüzbinlerce kez şükür olsun rabbim herkese nasıl etsinYaaa inanamiyorum cok sevindim. 10. Gunum ve idrarda yok deyince kesin yoktur demistin. Allah yuzunu guldurmus ne guzel gozun aydin
Ayyy canim insallah yukselsin hemen. Tebrik ederim cok sevindim . Kendine cok dikkat simdi. Hep protein falan al
Kaliteye takilma canim cok iyi kalite olup tutmayanda var. Rabbim yeter ki ol desin gönlünü ferah tut senKizlar selam. Benim transferimin 2. Gunu. Maalesef hic umutli degiliz. 4 dondurulmusun 3 u de gelisemedi. Sadece 1 tanesi biraz ileri atilmis ama pek umut vaadetmiyor. 2. Kalite dedi doktor. 2. Kalite embriyo transeri olup hamile olan var mi aranizda allah askina. Bu ikinci denemem ve 10 embriyodan biri bile saglikli cikmadi. Bir de pgt yaptiran yazabilir mi lutfen? Pgt yaptirmak icin embriyonun 5. Gune gitmesi mi gerekiyor?
Kaliteye takilma canim cok iyi kalite olup tutmayanda var. Rabbim yeter ki ol desin gönlünü ferah tut sen
Embriyo cok iyide olsa kotude olsa zaten hepsi Rabbimin bilecegi sey doktora bakma sen. Internette bi video izlemistim kadinin 3 embriyosu olmus 2 si kalmis oda cok kalitesizmis transfer bile etmemeyi dusunmusler tutmaz diye ama kadin yinede 2.gun transfer olmus ve bi oglu olmus. Allahim yeterki istesin olur insaAllahSagol canim ama iste insan denedikce gercekleri kabulleniyor. Gecen sefer 2 tane transfer ettiler ve gelisimleri geriden geliyordu tutmadi ve yine de cok umutlanmistik. Bu sefer doktor acikca soyledi bari allaha kaldi diye. allahin takdiri artik
Süperrrr Hayırlı olsun canımmmmKızlar bugün 12. Günümü test yaptırdım 607,5 çıktı sonucum. Çok şükür rabbime
transferden sonraki 6. 7.gunlerde mii yoksa transferden 3-4 gun sonra mi canimmBi sitede okudum 3.gun embriyosu 6 7 gunlerde zonadan ayriliyormus 9.gun gomulme oluyormus rahime. 12. Gunde sonuc çıkıyormus anca . Bekle salıyı canim dua edelim ozamana kadar napalim
SüperKızlar bugün 12. Günümü test yaptırdım 607,5 çıktı sonucum. Çok şükür rabbime
Transferden sonraki 6 7. Gun diye soylemis doktor canmtransferden sonraki 6. 7.gunlerde mii yoksa transferden 3-4 gun sonra mi canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?