2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Selam herkese güZel sonuç alan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin hayırla kucağınıza alın inşallah

1 14SERAP38 canım sen medicanada yaptırmıştın değil mi tüp bebeği memnun kaldın mı biraz bahaeder misin

Ayyy benim de cuma 19.30 da oldu birlikte geri sayıcaz desene. Daha önceki denemeler neden tutmadı? Umarım bu sizin için son olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡♡ test günün ne zaman canım? Tutunamadılar hiç canım bilemiyoruz kısmet, bu sefer tutunacaklar inşallah

Pozitif sonuç alanları tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.

Erken test yapıp negatif görenler üzülmeyin 12. Gun önemli ve kan testi inanın erken gebelik testi bile hata veriyor ki normal testten daha fazla örnekleri var canlarimmmm

Teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡♡ test günün ne zaman canım? Tutunamadılar hiç canım bilemiyoruz kısmet, bu sefer tutunacaklar inşallah
Aslında 11 mart verdiler. Ama 12. Günde test yaparım diyorum.varsa çıkar. Zaten bize orta kalite embriyo transfer edildi. Pek umutlu değiliz. Yine de insan heyecanla bekliyor.sizin test günü ne zaman?

Aslında 11 mart verdiler. Ama 12. Günde test yaparım diyorum.varsa çıkar. Zaten bize orta kalite embriyo transfer edildi. Pek umutlu değiliz. Yine de insan heyecanla bekliyor.sizin test günü ne zaman?
Canim kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 6 Mart test tarihi dediler. 4.gun embriyosuydu

Canim kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 6 Mart test tarihi dediler. 4.gun embriyosuydu
3.gün embriyosu benim.6 mart çok erken değilmi ama yaagerçi benim ilk denememde 9.günde kanda baktırdık sıfırdı. Sonra doktoru aradık daha artmaz dedi. Yine de ben bu sefer 12.güne kadar beklemek istiyorum.tabi yapabilirsem

Canım merkezim 10.ncu günde test yaptırmamı istedi :) bakalım hayırlısı♡ ben de gününden önce kan idrar yapmam diyorum ama tabi dayanabilirsem

Canım merkezim 10.ncu günde test yaptırmamı istedi :) bakalım hayırlısı♡ ben de gününden önce kan idrar yapmam diyorum ama tabi dayanabilirsem
2 gün önce 2 gün sonra farketmez inşallah bebeklerimiz bize gelir bu arada hangi merkeze gidiyorsunuz canım?

Cuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz güler

Ayyy benim de cuma 19.30 da oldu birlikte geri sayıcaz desene. Daha önceki denemeler neden tutmadı? Umarım bu sizin için son olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar benimde Cuma öğlen 14:30 gibi oldu transfer... Aynı gün öğreneceğiz sonuçları... Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Bol Ayetel Kürsü okuyorum. Bugünde cüze başladım. Bu süreç boyunca her gün biraz biraz Kuran okuyacağım. Herşey Allahtan. Heyecan var, stres var, ağrı var... Ama umutta var...

Birşey olmaz Allahın izniyle :) içini ferah tut canım dinlen uzan, inşallah tutunuyordur kuzucuklarımız

İnşallah canım. Bazı doktorlar sürekli yat diyormuş, bazıları yatma diyor. Şuan yemek filan yapıyorum. Sürekli yatmıyorum ama kafamda soru işaretleri var. Hiç bişey yapmayıp yatsam da kim yapacak

İnşallah canım. Bazı doktorlar sürekli yat diyormuş, bazıları yatma diyor. Şuan yemek filan yapıyorum. Sürekli yatmıyorum ama kafamda soru işaretleri var. Hiç bişey yapmayıp yatsam da kim yapacak
Ben iki gündür yatıyorum hasta gibi hissetmeye başladım artık. Yarın rutin hayatıma döneceğim.bi kaç gün dinlenme sonra normal Hayat diyor doktorlar.

Merhaba transferiniz perşembe mi oldu? Hayırlı olsun.Benim de bugün 2. Gün . Aynı şekilde kasıklarımda ve karnımda regl ağrısı gibi ağrı var. Geçen sefer böyle ağrı olmamıştı.

Cuma günü oldu canım. İlk tüp bebek denemem benim. Aşılama olmuştum öncesinde. Doktor bu ağrılar normal dedi. Adet sancısı gibi benimde. Bazen biraz daha fazla oluyor. Hayırlısiyla bebişlerimiz tutunur inşallah.

Off inşallah Sizin taze transfer mi? Benim dondurulmuşlarım vardı. Gerçi şimdi kalmadı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…