- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Olsun birlikte bekliycez inşallah sonu güzel olsun geç olsunofff daha çok war desene sağolasın inşallah hayırlısı olur :)
Amin inşallahOlsun birlikte bekliycez inşallah sonu güzel olsun geç olsun
Teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡♡ test günün ne zaman canım? Tutunamadılar hiç canım bilemiyoruzAyyy benim de cuma 19.30 da oldubirlikte geri sayıcaz desene. Daha önceki denemeler neden tutmadı? Umarım bu sizin için son olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim canım. Aminn inşallah canım benim♡saydin78 transferin hayırlı olsun canım inşallah tutunurlar sana sıkıca
Aslında 11 mart verdiler. Ama 12. Günde test yaparım diyorum.varsa çıkar. Zaten bize orta kalite embriyo transfer edildi. Pek umutlu değiliz. Yine de insan heyecanla bekliyor.sizin test günü ne zaman?Teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡♡ test günün ne zaman canım? Tutunamadılar hiç canım bilemiyoruzkısmet, bu sefer tutunacaklar inşallah
Canim kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 6 Mart test tarihi dediler. 4.gun embriyosuyduAslında 11 mart verdiler. Ama 12. Günde test yaparım diyorum.varsa çıkar. Zaten bize orta kalite embriyo transfer edildi. Pek umutlu değiliz. Yine de insan heyecanla bekliyor.sizin test günü ne zaman?
3.gün embriyosu benim.6 mart çok erken değilmi ama yaaCanim kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 6 Mart test tarihi dediler. 4.gun embriyosuydu
Canım merkezim 10.ncu günde test yaptırmamı istedi :) bakalım hayırlısı♡ ben de gününden önce kan idrar yapmam diyorum ama tabi dayanabilirsem3.gün embriyosu benim.6 mart çok erken değilmi ama yaagerçi benim ilk denememde 9.günde kanda baktırdık sıfırdı. Sonra doktoru aradık daha artmaz dedi. Yine de ben bu sefer 12.güne kadar beklemek istiyorum.tabi yapabilirsem
2 gün önce 2 gün sonra farketmez inşallah bebeklerimiz bize gelirCanım merkezim 10.ncu günde test yaptırmamı istedi :) bakalım hayırlısı♡ ben de gününden önce kan idrar yapmam diyorum ama tabi dayanabilirsem
Memorial cnm siz? Inşallah canım inşallah ♡♡2 gün önce 2 gün sonra farketmez inşallah bebeklerimiz bize gelirbu arada hangi merkeze gidiyorsunuz canım?
Bahçeci bizim.Memorial cnm siz? Inşallah canım inşallah ♡♡
Cuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz güler
Ayyy benim de cuma 19.30 da oldubirlikte geri sayıcaz desene. Daha önceki denemeler neden tutmadı? Umarım bu sizin için son olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Birşey olmaz Allahın izniyle :) içini ferah tut canımdinlen uzan, inşallah tutunuyordur kuzucuklarımız
Ben iki gündür yatıyorum hasta gibi hissetmeye başladım artık. Yarın rutin hayatıma döneceğim.bi kaç gün dinlenme sonra normal Hayat diyor doktorlar.İnşallah canım. Bazı doktorlar sürekli yat diyormuş, bazıları yatma diyor. Şuan yemek filan yapıyorum. Sürekli yatmıyorum ama kafamda soru işaretleri var. Hiç bişey yapmayıp yatsam da kim yapacak
Merhaba transferiniz perşembe mi oldu? Hayırlı olsun.Benim de bugün 2. Gün . Aynı şekilde kasıklarımda ve karnımda regl ağrısı gibi ağrı var. Geçen sefer böyle ağrı olmamıştı.
Off inşallah Sizin taze transfer mi? Benim dondurulmuşlarım vardı. Gerçi şimdi kalmadı daCuma günü oldu canım. İlk tüp bebek denemem benim. Aşılama olmuştum öncesinde. Doktor bu ağrılar normal dedi. Adet sancısı gibi benimde. Bazen biraz daha fazla oluyor. Hayırlısiyla bebişlerimiz tutunur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?