Novafertilde Dr un kim canım ben de ilk denememi orada yaptırmıştıkKONYA NOVA FERTİLE GİDİYORUM CNM İNŞ MİNİKLER BİZİMLE OLUR HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER
Anladim canimm daha cok var o zaman :)Transferden sonraki 6 7. Gun diye soylemis doktor canm
Hic belli olmaz bu isler canim kimisi gec dolleniyor kimisi erken iceri girince embriyolar gerisi sadece nasip kismet isteAnladim canimm daha cok var o zaman :)
Haklisin canimmHic belli olmaz bu isler canim kimisi gec dolleniyor kimisi erken iceri girince embriyolar gerisi sadece nasip kismet iste
Merhaba.Gunaydin kizlar :) nihayet adet oldum cok mutluyum :) adetimi gorunce hep uzuldum bugune kadar ama gecikince kendisini cok ozledim, duzensizlik ne zormus..artik donmus transfer icin umit dogdu, hersey yolundaysa tahminim 15 gune transfer olur
Su an soktayım kan talilimde hamile gözüküyorum
Kızlar bugün 12. Günümü test yaptırdım 607,5 çıktı sonucum. Çok şükür rabbime
Benmde öyle olmuştu 5. Günde adet olacakmışım gibi ağrım wardı sonra bel ağrısı kaldı sadece çoğu yerde normal yazıyo embriyolar yerleşirken oluyo die yazıyo inşallah öyledir uzan sen yine de çok yorma kendiniKızlar bugün transferimin 3.günü. Ayakta duş aldım. Yemek yaptım. Şimdi kasıklarım ağrıyor. Korktum biraz. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?
Benmde öyle olmuştu 5. Günde adet olacakmışım gibi ağrım wardı sonra bel ağrısı kaldı sadece çoğu yerde normal yazıyo embriyolar yerleşirken oluyo die yazıyo inşallah öyledir uzan sen yine de çok yorma kendini
Birşey olmaz Allahın izniyle :) içini ferah tut canımKızlar bugün transferimin 3.günü. Ayakta duş aldım. Yemek yaptım. Şimdi kasıklarım ağrıyor. Korktum biraz. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?
Merhaba transferiniz perşembe mi oldu? Hayırlı olsun.Benim de bugün 2. Gün . Aynı şekilde kasıklarımda ve karnımda regl ağrısı gibi ağrı var. Geçen sefer böyle ağrı olmamıştı.Kızlar bugün transferimin 3.günü. Ayakta duş aldım. Yemek yaptım. Şimdi kasıklarım ağrıyor. Korktum biraz. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?
Hayırlı uğurlu olsun. İlk gün sayılmıyor.4. GündesinÇarşamba günü transferim oldu 5. Gün oluyo yanılmıyorsam
Sizin de mi yeni transfer oldu? Kaçıncı gününüz hayırlı uğurlu olsunBirşey olmaz Allahın izniyle :) içini ferah tut canımdinlen uzan, inşallah tutunuyordur kuzucuklarımız
Hayırlı uğurlu olsun. İlk gün sayılmıyor.4. Gündesin
Cuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz gülerSizin de mi yeni transfer oldu? Kaçıncı gününüz hayırlı uğurlu olsun
Ayyy benim de cuma 19.30 da olduCuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?