• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

KONYA NOVA FERTİLE GİDİYORUM CNM İNŞ MİNİKLER BİZİMLE OLUR HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER
Novafertilde Dr un kim canım ben de ilk denememi orada yaptırmıştık
4 yumurta toplandı denildi ve sadece 3 tanesi işlem gördü 1 tanesi iyiydi transfer edildi malesef negatif çıktı

Gunaydin kizlar :) nihayet adet oldum cok mutluyum :) adetimi gorunce hep uzuldum bugune kadar ama gecikince kendisini cok ozledim, duzensizlik ne zormus..artik donmus transfer icin umit dogdu, hersey yolundaysa tahminim 15 gune transfer olur
Merhaba.
İnşallah herşey yolunda gider. :)

Kızlar bugün transferimin 3.günü. Ayakta duş aldım. Yemek yaptım. Şimdi kasıklarım ağrıyor. Korktum biraz. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?

Kızlar bugün transferimin 3.günü. Ayakta duş aldım. Yemek yaptım. Şimdi kasıklarım ağrıyor. Korktum biraz. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?
Benmde öyle olmuştu 5. Günde adet olacakmışım gibi ağrım wardı sonra bel ağrısı kaldı sadece çoğu yerde normal yazıyo embriyolar yerleşirken oluyo die yazıyo inşallah öyledir uzan sen yine de çok yorma kendini

Benmde öyle olmuştu 5. Günde adet olacakmışım gibi ağrım wardı sonra bel ağrısı kaldı sadece çoğu yerde normal yazıyo embriyolar yerleşirken oluyo die yazıyo inşallah öyledir uzan sen yine de çok yorma kendini

Sagol canım. Uzanıyorum şimdi ama belim ve kasıklarım zonkluyar resmen... Senin kaçıncı günün?

Birşey olmaz Allahın izniyle :) içini ferah tut canım :KK66: dinlen uzan, inşallah tutunuyordur kuzucuklarımız :anneadayı::KK46:

Ben de şehir dışındaki evime dönüyorum, bugün üçüncü günüm :) koltuğu yatırdım gidiyoruz :) inşaAllah rahattır, tutunuyordur kuzucuklarim ♡♡

Merhaba transferiniz perşembe mi oldu? Hayırlı olsun.Benim de bugün 2. Gün . Aynı şekilde kasıklarımda ve karnımda regl ağrısı gibi ağrı var. Geçen sefer böyle ağrı olmamıştı.

Sizin de mi yeni transfer oldu? Kaçıncı gününüz hayırlı uğurlu olsun:anneadayı::KK200:
Cuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz güler :KK36::anne:

Cuma akşam üzeri 6 da transferim oldu canım. Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun inşallah ♡ bu benim 6.ncı denemem. Inşallah bu kez yüzümüz güler :KK36::anne:
Ayyy benim de cuma 19.30 da oldu :KK24: birlikte geri sayıcaz desene. Daha önceki denemeler neden tutmadı? Umarım bu sizin için son olur ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız:KK28:

Back
X