- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 35
Ben yaptırmadım bebege patolojıye gıder dedıler ama sonucu bilmiyorum ne oldu. Dondurulmuşun varmı canım yenidenmi başlıyacaksın tedaviye bastanYok canım bebeğe genetik yapıldı
İnşallah guzel haberlerle canımKızlar dayanamadım test aldım sanırım yapıcam akşama sabah en son tuvalete gitmiştim 6-7 saat olacak erken gebelik testi aldım . 9 günüm
Akşam testinde çıkmayabilir canım sabah yapsaydın keşke. Benim 12. Gün çıkmıştı silik şekilde bende Akşam yapmıştımYaptım ama negatif hiç bir çizgi yok. 6 gün öncesi gösteriyor erken gebelik ama maalesef test negatif
yok tatlim daha bisi cikmadi iki gun once transfer oldu 6 martta da kanda baktircam6 mart tahlil yaptırma zamanın ise hamile misin nasıl oldu erken yaptın çıktı mı tahlilin bnmde 6 mart
Ben yasadim canm bugun 9.gunum sabah acayip bi batma ve hafif agri oldu uzandm gectiKızlar sabah fena bir sancıyla uyandım bıçak saplanmış gibi sonra da ara ara hafif hafif agri saplandı bugün 11. Gün. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Şifa olsun canım. Ben birsey hissetmiyorumBugün 2.günüm canım. Dün transferim yapıldı. Kasık ve bel ağrım sürekli var. Adet olacakmış gibi. Doktorum normal dedi... Benimde kayısıya alerjim var. Ananas yiyorum ama.
Canm keske sabah ilk idrarinla yapsaydin hemen umutsuzluga düşme sakin kanda hersey belli olurYaptım ama negatif hiç bir çizgi yok. 6 gün öncesi gösteriyor erken gebelik ama maalesef test negatif
Sanıyorum erken test için canım. Idrarda negatif çıkabilir, kanda pozitif çıkan olabiliyor. Ve idrarda en son betahcg çıkar canım ümitsiz olma lütfen ♡Yaptım ama negatif hiç bir çizgi yok. 6 gün öncesi gösteriyor erken gebelik ama maalesef test negatif
Benim yarin 10.günüm bende sabah test yapayim diyorum ama erken mii :/Sanıyorum erken test için canım. Idrarda negatif çıkabilir, kanda pozitif çıkan olabiliyor. Ve idrarda en son betahcg çıkar canım ümitsiz olma lütfen ♡
Idrar da bakacaksan çıkmayabilir canım sanırım. Sen bilirsin yine de :) 12. gün mü test günün? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Benim yarin 10.günüm bende sabah test yapayim diyorum ama erken mii :/
Gözün aydın canım :) Rabbim tamamına erdirsin. Darısı bizlere inşaAllah ♡Kızlar ilk sonucu ben yazayım bugün 9.günüm dayanamayıp kan verdim ve pozitif inş iki gün sonra katlar
3.gun embriyosuydu canim 12.gun test tarihim sali günü yarin 10.gunumIdrar da bakacaksan çıkmayabilir canım sanırım. Sen bilirsin yine de :) 12. gün mü test günün? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Aaa masaAllah hayirli ugurlu olsun canm kac cikti sonucunKızlar ilk sonucu ben yazayım bugün 9.günüm dayanamayıp kan verdim ve pozitif inş iki gün sonra katlar
Amin inş Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinGözün aydın canım :) Rabbim tamamına erdirsin. Darısı bizlere inşaAllah ♡
Allah razi olsun 411 çıktıAaa masaAllah hayirli ugurlu olsun canm kac cikti sonucun
Canım kanda çıkar sanıyorum, yine de sen bilirsin. Ben test gününe kadar ne idrar ne de kan tahlili yaptırmayacağım diyorum ama dayanabilir miyim bilemiyorum3.gun embriyosuydu canim 12.gun test tarihim sali günü yarin 10.gunum
MasaAllah canm cok iyi sonucun insaAllah ikizdir hayirli ugurlu olsunn saglikli evlatlar olsunAllah razi olsun 411 çıktı
Maşallah canım yaa çok iyi değerin :) ikiz olabilir mi?Allah razi olsun 411 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?