2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Yaptım ama negatif hiç bir çizgi yok. 6 gün öncesi gösteriyor erken gebelik ama maalesef test negatif

Kızlar sabah fena bir sancıyla uyandım bıçak saplanmış gibi sonra da ara ara hafif hafif agri saplandı bugün 11. Gün. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Ben yasadim canm bugun 9.gunum sabah acayip bi batma ve hafif agri oldu uzandm gecti

Bugün 2.günüm canım. Dün transferim yapıldı. Kasık ve bel ağrım sürekli var. Adet olacakmış gibi. Doktorum normal dedi... Benimde kayısıya alerjim var. Ananas yiyorum ama.
Şifa olsun canım. Ben birsey hissetmiyorum belirti de aramıyorum aslında. Inşallah tutunur kuzularımız

Yaptım ama negatif hiç bir çizgi yok. 6 gün öncesi gösteriyor erken gebelik ama maalesef test negatif
Sanıyorum erken test için canım. Idrarda negatif çıkabilir, kanda pozitif çıkan olabiliyor. Ve idrarda en son betahcg çıkar canım ümitsiz olma lütfen ♡

Sanıyorum erken test için canım. Idrarda negatif çıkabilir, kanda pozitif çıkan olabiliyor. Ve idrarda en son betahcg çıkar canım ümitsiz olma lütfen ♡
Benim yarin 10.günüm bende sabah test yapayim diyorum ama erken mii :/

Benim yarin 10.günüm bende sabah test yapayim diyorum ama erken mii :/
Idrar da bakacaksan çıkmayabilir canım sanırım. Sen bilirsin yine de :) 12. gün mü test günün? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

Son düzenleme:
3.gun embriyosuydu canim 12.gun test tarihim sali günü yarin 10.gunum
Canım kanda çıkar sanıyorum, yine de sen bilirsin. Ben test gününe kadar ne idrar ne de kan tahlili yaptırmayacağım diyorum ama dayanabilir miyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…