- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 35
Bilmiyorum ama çok istiyordum inş oyledirMaşallah canım yaa çok iyi değerin :) ikiz olabilir mi?
İnş hayirlisiyla Rabbim tamamına erdirsin ikiz olmasını çok istiyordum inş olurMasaAllah canm cok iyi sonucun insaAllah ikizdir hayirli ugurlu olsunn saglikli evlatlar olsun
InsaAllah canm senden cesaretle bende sabah idrar testini yapayim bari :))İnş hayirlisiyla Rabbim tamamına erdirsin ikiz olmasını çok istiyordum inş olur
Gönlünce olsun herşey inşaAllahBilmiyorum ama çok istiyordum inş oyledir
Canim dur bakalım üzülme hemen hakkında hayırlısı olsun inşallahGerçekten çok üzücüymüş geçirdiğim günleri düşünüp bir de herkesin sana hamile gibi davranmasından sonra negatif çok zormuş. Resmin kalbim acıyor ama 9. Gün illa ki erken gebelik testi % oran veriyor az da olsa bir çizgi olurdu sanki zaten hiç bir belirti yoktu. Şimdi eşime bunu nasıl söylücem bilmiyorum canım acıyor
Benim ilk gebelikte patoloji ye gitmisti birsey çıkmamisti.bunda dr genetiğe gönderdi dondurulmusum bitti yani başlarsak en baştan yapcam bende sem Nerede yaptiriyordunBen yaptırmadım bebege patolojıye gıder dedıler ama sonucu bilmiyorum ne oldu. Dondurulmuşun varmı canım yenidenmi başlıyacaksın tedaviye bastan
Hayırlısı olsun canim darısı basımaİnş hayirlisiyla Rabbim tamamına erdirsin ikiz olmasını çok istiyordum inş olur
UMut bahçecide yaptırıyorum canımBenim ilk gebelikte patoloji ye gitmisti birsey çıkmamisti.bunda dr genetiğe gönderdi dondurulmusum bitti yani başlarsak en baştan yapcam bende sem Nerede yaptiriyordun
İnşallah cnm ama 9. Gün eğer olsa çıkardı bütün Ümit'lerim suya düştü rabbim hayırlısını nasip etsin demekten başka birşey gelmiyor eldenM
Canim dur bakalım üzülme hemen hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah yarın yaptırıcam kan testi Salı'yı beklemek daha da canımızı acıtırCanm keske sabah ilk idrarinla yapsaydin hemen umutsuzluga düşme sakin kanda hersey belli olur
Sabredebilirsen salıyı bekle canm ama edemezsen yaptir hayirlisiylaİnşallah yarın yaptırıcam kan testi Salı'yı beklemek daha da canımızı acıtır
Gözün aydın olsun rabbim bizlere de nasip eder inşallah bu mutluluğuKızlar ilk sonucu ben yazayım bugün 9.günüm dayanamayıp kan verdim ve pozitif inş iki gün sonra katlar
Canım bak benim arkadasımında çıkmamıştı kan testinde çıktı çok üzülmüştü benim çıkmıştı silik, stres yapma gününü bekleİnşallah cnm ama 9. Gün eğer olsa çıkardı bütün Ümit'lerim suya düştü rabbim hayırlısını nasip etsin demekten başka birşey gelmiyor elden
Erken gebelik testi aldım aslında bir ümit beklicem inşallah dediğin gibi olurCanım bak benim arkadasımında çıkmamıştı kan testinde çıktı çok üzülmüştü benim çıkmıştı silik, stres yapma gününü bekle
Çoğu yanıltıcı oluyo çok okudum teste negatif olup kan sonucunda hamiş olanlar içini ferah tut inşallah kanda görürsün pozitifiArkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?
Hayırlısi olsun insallah benimde sali test gunum ama ne test vermeye nede o sonici gormeye cesaretim yok9 gün oldu bugun canm salı test günüm hayirlisiyla
Benimde oyle canimHayırlısi olsun insallah benimde sali test gunum ama ne test vermeye nede o sonici gormeye cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?