2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Gerçekten çok üzücüymüş geçirdiğim günleri düşünüp bir de herkesin sana hamile gibi davranmasından sonra negatif çok zormuş. Resmin kalbim acıyor ama 9. Gün illa ki erken gebelik testi % oran veriyor az da olsa bir çizgi olurdu sanki zaten hiç bir belirti yoktu. Şimdi eşime bunu nasıl söylücem bilmiyorum canım acıyor

M
Canim dur bakalım üzülme hemen hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben yaptırmadım bebege patolojıye gıder dedıler ama sonucu bilmiyorum ne oldu. Dondurulmuşun varmı canım yenidenmi başlıyacaksın tedaviye bastan
Benim ilk gebelikte patoloji ye gitmisti birsey çıkmamisti.bunda dr genetiğe gönderdi dondurulmusum bitti yani başlarsak en baştan yapcam bende sem Nerede yaptiriyordun

İnşallah cnm ama 9. Gün eğer olsa çıkardı bütün Ümit'lerim suya düştü rabbim hayırlısını nasip etsin demekten başka birşey gelmiyor elden
Canım bak benim arkadasımında çıkmamıştı kan testinde çıktı çok üzülmüştü benim çıkmıştı silik, stres yapma gününü bekle

Arkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?

Çoğu yanıltıcı oluyo çok okudum teste negatif olup kan sonucunda hamiş olanlar içini ferah tut inşallah kanda görürsün pozitifi

Gunaydin kizlar :) nihayet adet oldum cok mutluyum :) adetimi gorunce hep uzuldum bugune kadar ama gecikince kendisini cok ozledim, duzensizlik ne zormus..artik donmus transfer icin umit dogdu, hersey yolundaysa tahminim 15 gune transfer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…