:) cok sağol tatlım iyiki bu topik var sizlerde olmasanız cok takarım sizlerle konuşunca inanın cok rahatlıyorum hepinizden allah razı olsun yüzünüz hep gülsün
Benim de 14.02 transfer tarihim canim. Bugün 9. Günüm 6. Gün işe başladım ben de aynen normal hayatıma devam ediyorum tabi ağır kaldırmıyorum yukarı uzanmıyorum ben de otobüs metro araba hepsine bindim 4. Gün sinemaya gittim bugün yine gidicem unutmaya çalışıyorum test gününü güya ama sürekli aklım pazartesi de önce yapmaya da çekiniyorum senin de normal test günün salı sanırım ? Hiç bir belirti Yok doktorumu aradım ne belirtisi belirti olmaz zaten dedi ama işte biz yine belirti arıyoruz. Yaşım 30 ikinci denemem hidroselpinks ameliyatı ile iki tüpüm tıkandı tek çare tüp bebek yani. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.16.02 transferim oldu 2 tane embriyo ilki 3. Gün 7 hücreli, ikincisi 3.gün 3 hücreli çok rahat geçirdim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama transferden sonra yemeğe gittik 2 saatlik yol gittik evde sonraki günler hiç ağır iş yapmadım ama hep yürüyüş yaptım dolmuşa bile bindim gezdim. Evdeyken yattım uzandım. Sadece jel kullanıyorum ilk günden itibaren akıntım oluyor dr jelden kaynaklı olduğunu söyledi. Kasıklarım da hafif agrı oluyor ama yatınca son 2 gündür de göğüslerim yürürken dokunduğum da agrıyor. En zoru da gün saymak son 5 gün erken gebelik testlerinden alsam mı acaba diyorum. Bu arada yaşım 28 eşim de çift taraflı varikosel var ileri hareket hızımız %2 aşılama denedik olmadı benim de yumurta rezervim düşük çıktı ama yapısal olabilir dedi doktor. Benim gibi test günü bekleyenler var mı?
Allah razı olsun, daha tam emin olamıyorum kandan önce ama yine de içime su serpildi hepimize nasip etsin allahım inşallah.Hayırlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥
Tebrik ederim umarım yüksek değerleri görürsün kan testindekaçıncıgün idrar testi yaptın?
Aynen bende senin gibiyim canım çok üzgünüm düşünceliyim dalgınım unutkanım. İlkinde çok sevinçliydim inşallah güzel olur benimde yarın son kontrol opu olurum sanırım bikaç güneKızlar benim de yarın transferim var kısmetse. Bu 2. Deneme. İlkinde çok heyecanlıydım ama şimdi hiç yok. O kadar boşum ki bitmesi gereken bir süreç gibi hissediyorum normal mi bilemiyorm
Merhaba. Umarım güzel sonuç alırsınjz. Benim eşimde de varikosel var. Bir şey sormak istiyorum bu embriyo kaç hücreli olduğunu size embriyolog mu söylüyor yoksa siz mi soruyorsunuz? Yahu biz ikiyi deniyoruz kimse bize böyle bir bilgi vermedi. Sadece sorunca iyi kalitede vs gibi şeyler söyleniyor16.02 transferim oldu 2 tane embriyo ilki 3. Gün 7 hücreli, ikincisi 3.gün 3 hücreli çok rahat geçirdim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama transferden sonra yemeğe gittik 2 saatlik yol gittik evde sonraki günler hiç ağır iş yapmadım ama hep yürüyüş yaptım dolmuşa bile bindim gezdim. Evdeyken yattım uzandım. Sadece jel kullanıyorum ilk günden itibaren akıntım oluyor dr jelden kaynaklı olduğunu söyledi. Kasıklarım da hafif agrı oluyor ama yatınca son 2 gündür de göğüslerim yürürken dokunduğum da agrıyor. En zoru da gün saymak son 5 gün erken gebelik testlerinden alsam mı acaba diyorum. Bu arada yaşım 28 eşim de çift taraflı varikosel var ileri hareket hızımız %2 aşılama denedik olmadı benim de yumurta rezervim düşük çıktı ama yapısal olabilir dedi doktor. Benim gibi test günü bekleyenler var mı?
İnşallah güzel olur her şey. Ama sanki burda pozitifi görenlerden olamayacakmışım gibi hissediyorum. Bugün aradılar 4 embriyomuz vardı dondurulmuş. 2 si geriden geliyormuş diğer ikisi için de bir gün daha bekleyelim dedi doktor. Geçen sefer de 6 embriyodan sadece ikisi gelişti o da gelişimleri geriden gelerek. Zaten tutmadı. Yine aynı şeyı yaşayacagımızı hissediyorumAynen bende senin gibiyim canım çok üzgünüm düşünceliyim dalgınım unutkanım. İlkinde çok sevinçliydim inşallah güzel olur benimde yarın son kontrol opu olurum sanırım bikaç güne
Ben hiç sormadım cünkü bir gram bilgim yoktu. Embriyolog Yumurta toplama işleminden sonraki gün 1. Gün arayıp 3 yumurtadan 2 döllendi yani 2 bölündü dedi 2. Gün herşey yolunda birbirlerine uyum sağladılar dedi ikisini de transfer edilmesini istermisiniz diye sordu evet deyince ertesi gün çağırdılar ve transfer öncesi bilgi verdi biri kalitesi kötü 3 hücreli oldu ama diğeri iyi dedi. Yine de ikisini ister misiniz diye sordu hatta şakalaştık tabi çöpe gitmesin diyerek Antalya memoria yaptırdım çok profesyonel çalışıyorlar olur yada olmaz bilemem ama gerçekten çok beğendimMerhaba. Umarım güzel sonuç alırsınjz. Benim eşimde de varikosel var. Bir şey sormak istiyorum bu embriyo kaç hücreli olduğunu size embriyolog mu söylüyor yoksa siz mi soruyorsunuz? Yahu biz ikiyi deniyoruz kimse bize böyle bir bilgi vermedi. Sadece sorunca iyi kalitede vs gibi şeyler söyleniyor
Ya canım ilki pozitifti benim pozitifle bitmiyorki daha sonrası kalp atışları duyuldu duyulmadı atıyor atmıyor mevzusu daha sonra haftasıyla uyumlumu telaşı benim kalbi yavaş atıyordu 9. Haftada kürtaj oldum o an dedimki allahım bu acıyı yaşatmadan bana negatif verseydin, işte şuan onun korkusuyla yaşıyorum. Yine şanslısın dondurulmuşun var ben yine tedaviye baştan başladım ve 36 yaşındayım yoruluyorum allahım hepimize yardım etsin zor gerçekten maddi maneviİnşallah güzel olur her şey. Ama sanki burda pozitifi görenlerden olamayacakmışım gibi hissediyorum. Bugün aradılar 4 embriyomuz vardı dondurulmuş. 2 si geriden geliyormuş diğer ikisi için de bir gün daha bekleyelim dedi doktor. Geçen sefer de 6 embriyodan sadece ikisi gelişti o da gelişimleri geriden gelerek. Zaten tutmadı. Yine aynı şeyı yaşayacagımızı hissediyorum
Yani ğinelere 3 gün oldu kızlarArkadaşlar sadece 3 tane yumurtam gelişmiş ilaçlara devam ama çok canım sıkıldı 20 şubatta başlamıştım ne yapmalıyım
İlk deneme mi canım seninYani ğinelere 3 gün oldu kızlar
Kaliteli olsun 3 olsun fazla olması kaliteli oldugunu göstermiyor canım benim ilk tedavide 12 taneydi yumyrta en son güne 2 tane kaldı düşün yani birtanesi tuttuArkadaşlar sadece 3 tane yumurtam gelişmiş ilaçlara devam ama çok canım sıkıldı 20 şubatta başlamıştım ne yapmalıyım
Ya kızlar hiç kizamikcik tahlili yapıldığı size bana bugün yapıldı 57.9 pozitif yazıyor internetten baktım gebelik öncesi bakılan bi testis ve hamile kalinirsa gebelik sonlandiriliyormus aşı yapılması sartmis
3 ay içinde de gebe kalınmazmis bebeğe zararı varmis[/QUOTE
Yok hayır ikinci ama çöm morelim.bozulduİlk deneme mi canım senin
İnşKaliteli olsun 3 olsun fazla olması kaliteli oldugunu göstermiyor canım benim ilk tedavide 12 taneydi yumyrta en son güne 2 tane kaldı düşün yani birtanesi tuttu
Gerçekten doktorları böyle rahat görüyorum ona cnm sıkılıyor
Canim benimde 60 cikti ama doktorum dikkat et eger kizamikcik cikaran cocuk falan yaninda bulunma gebelikte bebege zarar verir onun disinda birsey olmaz bu yasa kadar geçirmemişsin bundan sonrada olmaz.insallah dedi sorun olmaz diye dusunuyorumEvet canım doğrı o çok önemli.ama geçirdn mi geçiriyor musın acaba geçirdiysen sıkıntı yok.doktorunla görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?