Kızlar benim de yarın transferim var kısmetse. Bu 2. Deneme. İlkinde çok heyecanlıydım ama şimdi hiç yok. O kadar boşum ki bitmesi gereken bir süreç gibi hissediyorum normal mi bilemiyorm
Ayy evet yaanormal cnm ama bıde o masaya yatınca duygularını yaz buraya tmm mı :)
Normal canim ben de aynısını hissettim. Transferden sonra heyecanlanıyorsun transfere kadar bişey YokKızlar benim de yarın transferim var kısmetse. Bu 2. Deneme. İlkinde çok heyecanlıydım ama şimdi hiç yok. O kadar boşum ki bitmesi gereken bir süreç gibi hissediyorum normal mi bilemiyorm
16.02 transferim oldu 2 tane embriyo ilki 3. Gün 7 hücreli, ikincisi 3.gün 3 hücreli çok rahat geçirdim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama transferden sonra yemeğe gittik 2 saatlik yol gittik evde sonraki günler hiç ağır iş yapmadım ama hep yürüyüş yaptım dolmuşa bile bindim gezdim. Evdeyken yattım uzandım. Sadece jel kullanıyorum ilk günden itibaren akıntım oluyor dr jelden kaynaklı olduğunu söyledi. Kasıklarım da hafif agrı oluyor ama yatınca son 2 gündür de göğüslerim yürürken dokunduğum da agrıyor. En zoru da gün saymak son 5 gün erken gebelik testlerinden alsam mı acaba diyorum. Bu arada yaşım 28 eşim de çift taraflı varikosel var ileri hareket hızımız %2 aşılama denedik olmadı benim de yumurta rezervim düşük çıktı ama yapısal olabilir dedi doktor. Benim gibi test günü bekleyenler var mı?
hayirlisi cnm insallah hersey guzel gider ve saglikla hamile kalirsin, benim de adetim gelse keske de bir an once transfer yolu gozukse..Kızlar benim de yarın transferim var kısmetse. Bu 2. Deneme. İlkinde çok heyecanlıydım ama şimdi hiç yok. O kadar boşum ki bitmesi gereken bir süreç gibi hissediyorum normal mi bilemiyorm
ben daha bu beklentiye gelmedimVar canim ilk denemem benim sali günü 3.gün embriyosu transfer edildi bana bende evde yürüyorum is yapmiyorum ve cok sıkıldım.Benimde yumurta rezervim az ve 29 yasindayim ve test gününe cok var merakla bekliyorum acaba benimle beraberlermi diye kafamdan cikmiyor Rabbim inşallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize bu bekleyisimize deger insallah
benim de embriyolarim yavasti diye ertelendi cnm maalesef =( simdi ikinci adetimi bekliorum dondurdular onlari..senin adetin zamaninda geldi mi tedavi sonrasi? benim hemen geldi ama ikincisi gelmior..ben daha bu beklentiye gelmedimtaransfer günü iptal oldu rahim duvarı inceymiş bu yüzden 1 ay ertelendi ve geçmek bilmiyor 10 gün sonra muayene gidecem inş bi aksilik çıkmaz alırım miniklerimi:)
ben daha bu beklentiye gelmedimtaransfer günü iptal oldu rahim duvarı inceymiş bu yüzden 1 ay ertelendi ve geçmek bilmiyor 10 gün sonra muayene gidecem inş bi aksilik çıkmaz alırım miniklerimi:)
tm gününde geldi cnm hiç sıkıntı olmadı ilaç kullanıyorum 10 tane kaldı bakalım beklemek cok zor değilmibenim de embriyolarim yavasti diye ertelendi cnm maalesef =( simdi ikinci adetimi bekliorum dondurdular onlari..senin adetin zamaninda geldi mi tedavi sonrasi? benim hemen geldi ama ikincisi gelmior..
sen ilk adetini gorur gormez dogum kontrol hapina mi basladin? cok zor cnm vallai..her tarafim da sisti gogusler falan patliyor halen gelmior..tm gününde geldi cnm hiç sıkıntı olmadı ilaç kullanıyorum 10 tane kaldı bakalım beklemek cok zor değilmi
sağol tatlım cok iyisin hep beraber inş herkeze dua ediyorum rabbim kimseyi annelik gibi güzel bi mertebeden mahrum bırakmasın el acıpta evlat diye dua eden gözü yaşlılara hayırlı evlatlar nasip etsin inş allahım duy sesimizi....Sakın stres yapma canim bak olacak gönlünü ferah tut sende transfer haberini vericeksin Rabbimin izniyle bol bol dua
evet yasmine başladım son 3 hap kala ara dediler ne alaka anlamadım bu yasminsen ilk adetini gorur gormez dogum kontrol hapina mi basladin? cok zor cnm vallai..her tarafim da sisti gogusler falan patliyor halen gelmior..
bende hiç bi gariplik yok herşey normal amaevet yasmine başladım son 3 hap kala ara dediler ne alaka anlamadım bu yasmin
ben de ilk adetimi gayet normal zamaninda oldum, dr ikinci adetle transfer yapacagini soyledi, normale donmesini beklemek istedigni soledi cunku bu ilk adetin normal olmadigni yani igneler sonrasi vucudun hormon deisiminden olan bir kanama oldugnu soledi, ben de ikinci adetimi heyecanla beklerken bir hafdadir gecikmesinden cok stres yapdim, adetim o kadar duzenlidir ki cok zor geldi, aslinda cok olagan biseymis, bizim dr naturel siklusda transfer yapior dondurulmusu, yani ilac kullanmadan yumurtlamanin besinci gunu rahime yeslestiriyor embriyoyu..hakkimizda hayirlisi..5. gun transferi mi olacak senin cnm? benim 6.gun donduruldular biraz yavastilar cunku..bende hiç bi gariplik yok herşey normal ama
ben daha bu beklentiye gelmedimtaransfer günü iptal oldu rahim duvarı inceymiş bu yüzden 1 ay ertelendi ve geçmek bilmiyor 10 gün sonra muayene gidecem inş bi aksilik çıkmaz alırım miniklerimi:)
Merhaba,siz de ozan özolcay a gitmişsiniz.bende bu ay adetim başladığında gidicem. Ben de tavsiye üzeine ozan bey e gidicem.İnşallah sizin gibi hayırlı sonuç alırım :)) biraz stres ve heyecan var tabi
3. gün donduruldu canım stres yapma değilse bekle bekle gelmez ben karnıma sıcak bişey koyduğumda gelmesi kolaylaşıyor dene bi topikte senin gibi olan cok var ilaçlardan dolayı gelmiyormuş normal yani takmaben de ilk adetimi gayet normal zamaninda oldum, dr ikinci adetle transfer yapacagini soyledi, normale donmesini beklemek istedigni soledi cunku bu ilk adetin normal olmadigni yani igneler sonrasi vucudun hormon deisiminden olan bir kanama oldugnu soledi, ben de ikinci adetimi heyecanla beklerken bir hafdadir gecikmesinden cok stres yapdim, adetim o kadar duzenlidir ki cok zor geldi, aslinda cok olagan biseymis, bizim dr naturel siklusda transfer yapior dondurulmusu, yani ilac kullanmadan yumurtlamanin besinci gunu rahime yeslestiriyor embriyoyu..hakkimizda hayirlisi..5. gun transferi mi olacak senin cnm? benim 6.gun donduruldular biraz yavastilar cunku..
:) cok sağol tatlım iyiki bu topik var sizlerde olmasanız cok takarım sizlerle konuşunca inanın cok rahatlıyorum hepinizden allah razı olsun yüzünüz hep gülsünstres yapma cnm ya az kaldı merak etme senınle olacaklar sana sıkıca tutunacaklar sonrasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?