canım ilk denemem 32 yaşındayım iki dış gebelik bir kimyasal geçirdim. iki negatif aşılamam var. pco var bende. 4900 fiyat dediler ama ben rapor aldım fakülteden devlet desteğinden faydalanmak için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum tam olarak o yüzden . ilaçlar için raporumun çıkmasını bekliyorum hemde adeti bekliyorum. senin durumun nedirinş ya topikte vardır illaki ilk denemenmi kaç yaşındasın bide fiyat ne dediler cok sorum ama :)
ben ilaçları kullandım bitti transfer için gittiğmde transfer iptal oldu rahim duvarı inceymiş 1 ay ertelendi yasmin kullanıyorum ilacın bitmesine 3 gün kala haber verecem bakalım 13 gün kaldı ne diyecekler inş şu sorun kalkarda kavuşurum miniklerime :)canım ilk denemem 32 yaşındayım iki dış gebelik bir kimyasal geçirdim. iki negatif aşılamam var. pco var bende. 4900 fiyat dediler ama ben rapor aldım fakülteden devlet desteğinden faydalanmak için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum tam olarak o yüzden . ilaçlar için raporumun çıkmasını bekliyorum hemde adeti bekliyorum. senin durumun nedir
Canım Medicana pek sevmiyorlar da Kızılay Mehmet Ulusoy çok duydum bi de onunla gorussene uygunmuş hem diğer yerlere göreteşekkür ederim canım inşallah hayırlı solnuçlar alırız. ben medicanada yaptıran kimseyle karşılaşmadım maalesef.mavideniz93
Canım ben dayanamadım test yaptım sabah. Silik 2. Çizgiyi gördüm şükürler olsun. Ama yine de çok sevinemiyorum. Sevinmeli miyim kesin midir acaba? Cuma günü de kan testi yaptırayım diyorum 10. Günü olucak.
Aynen cnm herşeyin hayrlisi tabi kan pihtilasmasi için ilaç veriyolar demi sorun düzeliyor diye biliyorm. Bende çikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm kist tekrarlaynda tekrr tüp bebek yaptrdm ama transferde sorun çıktı geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi doktr ertelendi cnm deneme transferi yapçakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi adetimi bekliyorumkan pıhtılasmasından dusurdum cnm dusukten sonra doktorum genetık ve kan pıhtılasması ıcın testler aldı ve orada cıktı yapacak bısey yok rabbımdır klavuzum herseyın hayırlısı olsun
sende durumlar nedır? hıc soramadım da
Bende ikinci tedavinde puregon kullandm cnm benmde 9 gun fln sürdü igneler . Puregesteron opu dan snra başlanmıştı cnmTecrübeli arkadaslara bir sorum var. 3 gündür Puregon 150 doz vuruyorum. Cumartesi gel ultrasonda bakalım dedi dr.um. Kısa protokol uygulanicakmis. 8 9 gün bna çok mu kısa geldi ne hiç duyamadim etrafımda. Çok yakın br arkadaşım yeni yaptırdı ege universitesinde kızın iğneleri 3 hafta sUrdu nerdeyse. Bir de bu progesteron e ne zaman baslaniliyor. Kafamda deli sorular
Aminnnn canım inşaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ♡senden de canım inşallah hakkımızda en iyisi en hayırlısı nasip olur.
selam canım bende adeti bekliyorum medicanada başlayacağım tedaviye sen novafertilden memnun musun.
gözün aydın kan testinde de pozitif sonuç alırsın inşallah :)
Hayırlı olsun canım. İdrar testinde pozitif olunc kesin oluyo diye biliyorum. Negatifse hatalı olabiliyor. Hamilelik homonu yükselmediği içinsağlıkla büyüt işalah karnında kucağına al sonra da :)
Ben iki defa Medikana da yaptırdım bildiğim birşey varsa cevaplayabilirimCanım Medicana pek sevmiyorlar da Kızılay Mehmet Ulusoy çok duydum bi de onunla gorussene uygunmuş hem diğer yerlere göre
senden de canım inşallah hakkımızda en iyisi en hayırlısı nasip olur.
selam canım bende adeti bekliyorum medicanada başlayacağım tedaviye sen novafertilden memnun musun.
gözün aydın kan testinde de pozitif sonuç alırsın inşallah :)
Senin de mi kısa protokoldü canım. Kaç yumurta oluşmuştuBende ikinci tedavinde puregon kullandm cnm benmde 9 gun fln sürdü igneler . Puregesteron opu dan snra başlanmıştı cnm
Evet kısa protokol cnm 8 ı döllendi ama 4 tanesi 5.güne geldi cnm transferde sorun çıktı o yüzden donduruldu 2. Adetimle tekrr denencekSenin de mi kısa protokoldü canım. Kaç yumurta oluşmuştu
inşallah hayırlısıyla olur canım sonunda pozitifi görürsünben ilaçları kullandım bitti transfer için gittiğmde transfer iptal oldu rahim duvarı inceymiş 1 ay ertelendi yasmin kullanıyorum ilacın bitmesine 3 gün kala haber verecem bakalım 13 gün kaldı ne diyecekler inş şu sorun kalkarda kavuşurum miniklerime :)
hiç duymadım canım teşekkür ederim genede araştıracağımCanım Medicana pek sevmiyorlar da Kızılay Mehmet Ulusoy çok duydum bi de onunla gorussene uygunmuş hem diğer yerlere göre
aa gerçekten mi nihayet birisiyle karşılaştım. labaratuvarları nasıl tüp bebk süreciniz nasıl geçti bilkgi verir misiniz. ben necati beyi seviyorum ilgili pozitif ama ilk denemem olacak tereddit de ediyorum bi taraftanBen iki defa Medikana da yaptırdım bildiğim birşey varsa cevaplayabilirim
Hayırlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥Canım ben dayanamadım test yaptım sabah. Silik 2. Çizgiyi gördüm şükürler olsun. Ama yine de çok sevinemiyorum. Sevinmeli miyim kesin midir acaba? Cuma günü de kan testi yaptırayım diyorum 10. Günü olucak.
Tebrik ederim umarım yüksek değerleri görürsün kan testindeCanım ben dayanamadım test yaptım sabah. Silik 2. Çizgiyi gördüm şükürler olsun. Ama yine de çok sevinemiyorum. Sevinmeli miyim kesin midir acaba? Cuma günü de kan testi yaptırayım diyorum 10. Günü olucak.
Mrb kızlar bende 2 denemem yapmayı dusunuyorum en çok da eşim ısrar ediyor ama ben manevi olarak hazır değilim çünkü ailevi çok sıkıntılar yaşıyorum ve hiç rahat değil böyle iken olacağı varsa bile olmaz gibime geliyor kızlar bu sıkıntı stresten uzaklasmak n ne yapabilirim bi de bu durumda iken 2 ci denemeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?