2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

inş ya topikte vardır illaki ilk denemenmi kaç yaşındasın bide fiyat ne dediler cok sorum ama :)
canım ilk denemem 32 yaşındayım iki dış gebelik bir kimyasal geçirdim. iki negatif aşılamam var. pco var bende. 4900 fiyat dediler ama ben rapor aldım fakülteden devlet desteğinden faydalanmak için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum tam olarak o yüzden . ilaçlar için raporumun çıkmasını bekliyorum hemde adeti bekliyorum. senin durumun nedir

ben ilaçları kullandım bitti transfer için gittiğmde transfer iptal oldu rahim duvarı inceymiş 1 ay ertelendi yasmin kullanıyorum ilacın bitmesine 3 gün kala haber verecem bakalım 13 gün kaldı ne diyecekler inş şu sorun kalkarda kavuşurum miniklerime :)

Hayırlı olsun canım. İdrar testinde pozitif olunc kesin oluyo diye biliyorum. Negatifse hatalı olabiliyor. Hamilelik homonu yükselmediği için sağlıkla büyüt işalah karnında kucağına al sonra da :)

Aynen cnm herşeyin hayrlisi tabi kan pihtilasmasi için ilaç veriyolar demi sorun düzeliyor diye biliyorm. Bende çikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm kist tekrarlaynda tekrr tüp bebek yaptrdm ama transferde sorun çıktı geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi doktr ertelendi cnm deneme transferi yapçakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi adetimi bekliyorum

Bende ikinci tedavinde puregon kullandm cnm benmde 9 gun fln sürdü igneler . Puregesteron opu dan snra başlanmıştı cnm

3 kez aşılama yaptırdım. Bugün doktorum tüp bebek önerdi bana. Tavsiye edilen birkaç isim var aklımda ama sizin tavsiyeniz varmı bayanlar?

Aminnnn canım inşaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ♡

Hayırlı olsun canım. İdrar testinde pozitif olunc kesin oluyo diye biliyorum. Negatifse hatalı olabiliyor. Hamilelik homonu yükselmediği için sağlıkla büyüt işalah karnında kucağına al sonra da :)

Çok tşk ederim Allah razı olsun, inşallah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım İsteyen dileyen herkese de nasip etsin inşallah

İnşallah canım çok sağolun

inşallah hayırlısıyla olur canım sonunda pozitifi görürsün
Canım Medicana pek sevmiyorlar da Kızılay Mehmet Ulusoy çok duydum bi de onunla gorussene uygunmuş hem diğer yerlere göre
hiç duymadım canım teşekkür ederim genede araştıracağım
Ben iki defa Medikana da yaptırdım bildiğim birşey varsa cevaplayabilirim
aa gerçekten mi nihayet birisiyle karşılaştım. labaratuvarları nasıl tüp bebk süreciniz nasıl geçti bilkgi verir misiniz. ben necati beyi seviyorum ilgili pozitif ama ilk denemem olacak tereddit de ediyorum bi taraftan

Hayırlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥

Tebrik ederim umarım yüksek değerleri görürsün kan testinde kaçıncıgün idrar testi yaptın?

Kızlar benim de yarın transferim var kısmetse. Bu 2. Deneme. İlkinde çok heyecanlıydım ama şimdi hiç yok. O kadar boşum ki bitmesi gereken bir süreç gibi hissediyorum normal mi bilemiyorm

Mrb kızlar bende 2 denemem yapmayı dusunuyorum en çok da eşim ısrar ediyor ama ben manevi olarak hazır değilim çünkü ailevi çok sıkıntılar yaşıyorum ve hiç rahat değil böyle iken olacağı varsa bile olmaz gibime geliyor kızlar bu sıkıntı stresten uzaklasmak n ne yapabilirim bi de bu durumda iken 2 ci denemeli miyim sizce

Bence kendini rahatlat sana iyi gelen seyler yap aileyi de takmamaya calis psikologa git gidebilirsen ama sonuc ne olursa olsun denemeye elinden geleni yapmaya odakla kendini Allaha teslim ol inşallah hersey yolunda gider senin adina

benim de adetim gelmiyor bir turlu, gogusler falan epey sisti, heralde yakinda gelecek..bir an once gelse de ben de transferimin planini yapsam bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…