2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Benim esime de almistim dogal yolla olabilir belki diye ama maalesef olmadi, neden olmuyor bazan cok uzuluyorum, cevremde herkes hamile ne yazikki benim hic olmadi dogal..
Benim sperm etkisi olabilir canım bende hamile kalamadım. İlk evliliğimde olmuştu 2 tane. İnşallah tüp bebişin olur merak etme endişelenme

Ben eşimi test günü arabadan indirmiştim kendim gittim hahahah geçer canım merak etme ilaçlardan oluyo. Kafanı dagıt bi şekilde telefonda oyun filan oyna tvye filan odaklan
Hadi ya valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün:) ilaç zaten sürekli baş dönmesi yapıyo tinerci gibi dolanıyorum. Bugün işe başladım daha iyi olurum diye düşünoyordum belirti gelmedikçe daha çok sarıyorum. hayırlısı Allahtan.

Hımm izin filan alamazmısın canım keşke kendini iyi hissedinceye kadar dinlenseydin evde

Belki de rahimde bir sorun yoktur da girisinde yani rahim agzinda basit bisey vardir, insallah hersey guzel gecer de tutunur embriyolarin cnm 4 tane cok iyiymis eminim iyi kalitedirler..benim sadece 2 tane onun da cozulurken ne olacagi muamma..
İnşallah dediğin gbi dır sorunu bulup cozsunler de herşeye razıyım . İcimi rahatlattın sağol cnm ikisi Iyimis ikisi geriden geliyormuş . Hayrlisi olsn cnm 1 tane bile dondurulp tutan çok var Allahn izniyle olur inşallah

Dusuk kalite ve tek embriyoyla hamile halan arkadaslar var burda. Gorseler de anlatsalar. Olacagi varsa oluyor. Bence haksizlik ediyorsunuz belki de bu embriyo hayata tutunacak. Denemeye deger kesinlikle! Ayrica pozitif olamasaniz da notr olun en azindan negatif olmaktan iyidir. Evrene olumlu mesaj gondermek lazim

Bugün transferin 6. Günü ve hiç belirtim Yok. Hiç pozitif düşünemiyorum. Herşeye herkese öfkeliyim Offff
Zaten belirti olsa da ilaçlardan
Oluyor canim yani benim geçen denemede kasıklarım falan ağrıdı göğüslerim acıdı adetken hiç yaşamazdım böyle şeyler ve çok umutlandım meğerse ilaçların etkisiymiş halbuki hiç belirti hissetmeyen arkadaşların çoğu pozitifi gördü. Bence bebişin tuttunduysa bir de haksızlık etme ona

Kızlar söylediğim gibi Cuma günü Tüp bebek için ilk görüşmeye gittim doktor il ay sadece doğal sürecini izlicez ki sorun nerede görelim dedi.sizinde böylemi oldu? sanırım bu iş çok sabır gerektirecek

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. İzmirden olan varmı
Merhaba herkese ben de izmir kent hastanesi dr dilek aslan ile tedavime bugün başladım. Adetin 2. Günündeyim. Pregon 150 doz vurdum az önce kendime 5 gun sonra kontrol var bakalım nasıl olucak. Ben 27 yasindayim 2 dis gebelik gecirdim. Eşim de sıkıntı yok tup bebek oncesi trombofili paneli testi yaptırdık kan pihtilasmasi sorunu çıktı ben de şu an kan sulandirici eduprn iciyorum. Eğer bebis tutarsa igne ile hamileligin sonuna kdar devam edicem inşallah. Vitamin olarak Vinalac kullanıyorum. Bir dr Ocean omega 3 ve solgar D3 Vit.

Hayırlı olsun tedaviniz. Umarım ilk seferde sonuç alırsınoz. Tek sorun 9 ay iğne vurunmak olsun. Allah yardımcınız olsun

Valla keşke yazsalar arkadaşlar da bana da umut olsa. O pozitif enerjilere çok ihtiyacım var, olumlu düşünmem lazım biliyorum ama uygulayamıyorum bakalım bizim minik hepsinin arasında en savaşçı olan çıkar da tutunur sıkıca bana :) Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin de bizde kucağımıza alalım bebişleri inş

Olumlu düşünmek çok önemli. Benim de aklıma hep kötü şeyler geliyor. Hemen kovmaya çalışıyorum. Olumlu düşün olumlu olsun canım ☺

Peki tekrar denemeyi düşünüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…