2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Canım şu an birşey denemiyorum ama tedaviden 2 3 aya önce denerim bu dediklerini bunları aktarlarda mı buluyoruz cnm
Kornzim eczanede hayit suyu da aktarda bulunur canim
Benimde pko var mart başı adet olunca gitcem inşallah nasip olursa insallahh bu sefer bebeklerimiz bizimle olur senin kaçıncı denemen maddi manevi yoruldum ve çok korkuyorum...
insallah canim benim
İkinci denemem devlette yaptiriyorum ben
Transferin oldumu cnmm
yok tatlim bu gun opu olcak

Cok mersi cevabin icin cnm, benim ikinci denemem, birinciden kizim oldu 4 yasinda, tekrar deneyelim dedik bu sefer o kadar sansli deildik embriyolar 5.gunde isdenilen buyumeyi yakalayamadi ve transfer olamadi, 6.gun gelisme olmus o yuzden donduruldular, akabinde adet geldi ama dr 2.adette dondurulmus transferi olacak dedi, gecen sefer hamile kaldiim icin tabi bilmiyordum ilaclarin adeti bu sekilde etkileyebilecegini, o kadar zmn gecdi sonucda igneler biteli..demek uzun zmn etkilenebiliyoruz, Allah yardimcimiz, kas yaparken goz cikariyor bu igneler ilaclar maalesef sizin nasil oldu simdi duzeldi mi? Tedaviniz oldu mu?

Stres yapma cnm bişey yoktur takmamaya çalış olursun inşallah olmazsan doktora git adet söktürücü fln verir
Ewt cnm stres yapmamak lazim umarim olurum, dr da bilgi vermedi ben hic bilmiyordum boyle bir etki olabilecegini, hamile miyim diye sevindim hatta àma ne yazik ilaclarin etkisiymis..senin transfer olamamis yazmissin aci cektigni okudum, simdi insallah basarili bir sekilde olur cnm, embriyolar kacinci gun donduruldu? Benim 6.gun gelisimleri umit vaat edince dondurmaya karar verdiler, 5.gun transferi olacakdi ama istenilen asamaya gelemediler o gun, orta kalite ve orta kaliteden daha zayif iki adet dondurdular..cok da iyi deiller ama dr transfer edebilecek boyutta olduklarini soledi, allah yardimcimiz..

Canım benim tedavin hayırlı olsun öyle topiklere göz atıyordum seni gördüm inşallah bu defa herşey yolunda gitsin canım benim hayırlısı ile pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Amiiiinn canım benim. Hepimizin yüzü gülsüm inşaAllah

Adetim 3 ay sonra tekrar ayni duzene girdi. Ama cok endiselenmistim tabi
BiZim de4 dondurulmusumuz var. bu cuma transferimiz olacak yani tabi embriyolar saglikli gelisirse. Gecen sefer 6 ebriyo cozulmustu ama sadece 2 tanesi saglikliydi o da gelisimleri geriden geliyordu. Tutmadi zaten. Umarim bu seferbi aksilik olmaz.ne guzel bi kiziniz olmus rabbim bize de kismet eder insallah. Bu da tutar bence sizin hayirlisi olsun insallah

Keske tutsa :) ama embriyolar yavas gelisdigi icin biraz endisem var, sans azaliyor sanirim, gerci yavas gelisen embriyoyu dondurup hazir hale geldigi zmn transfer etmek sansi artiriyormus, taze transfer yapilmiyormus yavas embriyoda cunku rahmin implantasyon araligini kacirabilirmis gelisimi geriden gelince, sansimiz varsa hayirli olacaksa olur insallah..sizin de bol miktarda embriyo varmis insallah tutar bu sefer, kacinci gun donduruldu ve transfer edildi size? Bizim dr 5.gun disinda transfer yapmior, benimkiler 6.gun donduruldu..

Adet oldunmu cnm :) Evet malesf bi sorun var ama bilmiyorm rahimden geçiş te zorlanıyorum kanama oluyor demişti doktr inşallah sorun çözülür de hayrsyla transferm olur ve tutar. 5. Gün donduruldu inşallah çözülürken kalitesi düşmez. Orta kalite embryo tutanda var Rabbim yazdıysa olur inşallah

Rahime baktilar mi peki neden oluormus acaba sebep neymis? Olmazsa anestezi ile yaptirabilirsin belki cnm, dr ne der onemli olan o tabi..kac tane donduruldu senin? Hic kalite bozulmaz cnm merak etme, dondurulmus transfer her zmn daha basarili sayiliyor..hakkimizda hayirlisi..

3.gun dondurulmustu 5.gun transfer edildi rahmin uygunlugunu kacirmamak icin. Halbuki embriyolar gelismemisti sizin gibi yapilabilirmis. Icerde gelisebilir diye transfer ettiler hem de 2 tame. Ama gelismedi maalesef

tedavin hayirli olsun insallah güzel sonuclar alirsin

Bakmadilar cnm ben de ona kızıyorum rahim filmi bile çekmediler fakulteye gidiyorum ama hiç memnun değilim. Doktor bidaha denicem diyo aynısı olursa histeroskopi yaparz demişti. 4 tane donduruldu cnm

Aynı benim gibi canım benimde embriyolar öyleydi 1 tanesi tuttu

Bakmadilar cnm ben de ona kızıyorum rahim filmi bile çekmediler fakulteye gidiyorum ama hiç memnun değilim. Doktor bidaha denicem diyo aynısı olursa histeroskopi yaparz demişti. 4 tane donduruldu cnm
Belki de rahimde bir sorun yoktur da girisinde yani rahim agzinda basit bisey vardir, insallah hersey guzel gecer de tutunur embriyolarin cnm 4 tane cok iyiymis eminim iyi kalitedirler..benim sadece 2 tane onun da cozulurken ne olacagi muamma..

Oyle mi cnm umit oldun bana simdi, 6.gun orta kalite embriyo muydu? Tam anlatabilirsen cok sevinirim :)
Evet canım 2. Kaliteydi digeri biraz daha kalitesizmiş 1 tanesi tuttu benim. rahminde problem yoksa tutar inşallah. Yaş kaç buarada sorunun neydi stres yapma dinlen pozitif düşün.

kızlar merhaba ben tüp bebekte ilk denemem transfer için gittim ama rahim duvarı kalın olmadığı için ertelendi ve dondurdular bu kötü bişeymi birde ben 21 adet yasmin ilacına başladım şimdi bunu kullan dediler bitince gidcem acaba o zamanmı transfer olur?
ben olmayacak diyede cok korkuyorum çoğu kişi 2, 3. denemeleri

Evet canım 2. Kaliteydi digeri biraz daha kalitesizmiş 1 tanesi tuttu benim. rahminde problem yoksa tutar inşallah. Yaş kaç buarada sorunun neydi stres yapma dinlen pozitif düşün.
Cok mersi cnm vallai cok moral oldu bana senin deneyimin, yasim 35 , 31 yasindayken ilk denememden kizim oldu, simdi kardes olsun isdedik ama iste taze transfer yapilamadi, rahmimde cok sukur simdilik bisey yok, bu ignelerden ilaclardan olmaz insallah bisey, adetim gecikince bisey mi oldu diye korkdum ama dr gayet normal oldugnu soledi..sen su anda hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…