hayirli olsunkac yumurta toplandi
sagolun kizlarr 12 tane toplanmis 9 tane isleme alinmis 5i dollenmis 4u soru isaretli dedi yarin tekrar arayin dedilerHayırlı olsun canım. Kaç yumurtan toplandı? Benim de dün toplandı minnaklar :) inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz
ne guzel cnm iki cocugun olmus allah bagislasin, demekki benim de o yuzden olmuor, 20 milyon civari yetersiz kalior heralde, senin madem 18 milyonda olmuorsa demekki benim de ondandir, Allahim bize de nasip etsin insallah cok istioruz ama istemekle elde edemioruz, herkes durmadan soruor, kardes yapmaycak misin cok ara verme falan, bilmeden agzi olan konusuor..Benim sperm etkisi olabilir canım bende hamile kalamadım. İlk evliliğimde olmuştu 2 tane. İnşallah tüp bebişin olur merak etme endişelenme
senin icin de hayirlisi cnm insallah olur, cani yurekden isdeyince biseyi galiba daha zor oluor, ben cok fazla isdedim galiba ondan olmuor, rahat birakmak lazim ama nerde..elimde deil..=(İnşallah dediğin gbi dır sorunu bulup cozsunler de herşeye razıyım . İcimi rahatlattın sağol cnm ikisi Iyimis ikisi geriden geliyormuş . Hayrlisi olsn cnm 1 tane bile dondurulp tutan çok var Allahn izniyle olur inşallah
hayirlisi cnm, insallah guzel gelisirler de 5. gun transferi yaparlar, Allah yardimcimiz hepimizin..sagolun kizlarr 12 tane toplanmis 9 tane isleme alinmis 5i dollenmis 4u soru isaretli dedi yarin tekrar arayin dediler
Amin canimm insallahhayirlisi cnm, insallah guzel gelisirler de 5. gun transferi yaparlar, Allah yardimcimiz hepimizin..
Sperm sayısı ile değil kaliteli spermle alakalı canım. Eşimin 3 ml spermi var 10 embriyo döllenmişti.gönlünü ferah tutne guzel cnm iki cocugun olmus allah bagislasin, demekki benim de o yuzden olmuor, 20 milyon civari yetersiz kalior heralde, senin madem 18 milyonda olmuorsa demekki benim de ondandir, Allahim bize de nasip etsin insallah cok istioruz ama istemekle elde edemioruz, herkes durmadan soruor, kardes yapmaycak misin cok ara verme falan, bilmeden agzi olan konusuor..
2 çocuk birisi kürtaj birisi düşük oldu tatlım çocugum yok malesef inşallah hepimize yakın zamanda nasip eder rabbimne guzel cnm iki cocugun olmus allah bagislasin, demekki benim de o yuzden olmuor, 20 milyon civari yetersiz kalior heralde, senin madem 18 milyonda olmuorsa demekki benim de ondandir, Allahim bize de nasip etsin insallah cok istioruz ama istemekle elde edemioruz, herkes durmadan soruor, kardes yapmaycak misin cok ara verme falan, bilmeden agzi olan konusuor..
saol cnm insallah bizim de basarili olur bu donmus olanlar da bir daha gerek kalmaz, gercekden cok zmnim kalmadigini hissediorum, yasim ilerliyor, belki bir kere daha denerim en son olarak kismetse, gerek maddi gerek manevi insanin gucu kalmior..sizin embriyo transferi cuma miydi cnm? hemen ayni gun mu cozecekler embriyolari yoksa onceden mi?hakkinizda hayirlisi insallahSperm sayısı ile değil kaliteli spermle alakalı canım. Eşimin 3 ml spermi var 10 embriyo döllenmişti.gönlünü ferah tut
uzuldum cnm yanlis anlamisim kusuruma bakma, kismet deilmis heralde, Allah tez zmnda saglikli hayirli evlatlar nasib etsin cnm, Allah buyuk..2 çocuk birisi kürtaj birisi düşük oldu tatlım çocugum yok malesef inşallah hepimize yakın zamanda nasip eder rabbim
Şuan tekrar tedaviye başladım cnm allah nasip ederse marta transferimiz var inş.
3 negatif gördüm her defasında bu sefer zor dedim ama vazgeçmedim bu sefer olacak dedim ve bu sefer olacak :)
İNŞ HERŞEY YOLUNDA GİDER CNM BENİM İLK DENEMEM :)sizler hangi ilaçlarla başladınız birde ekstra neler yaptınız çok heyacanlıyım
Hayırlı olsun cnm aynı topikteydim senlesagolun kizlarr 12 tane toplanmis 9 tane isleme alinmis 5i dollenmis 4u soru isaretli dedi yarin tekrar arayin dediler
SEN HANGİ MERKEZDE OLDUN VE İLK DENEMEN Mİ CNMHayırlı olsun cnm aynı topikteydim senle
Benimde 12 yumurtam oldu 5. Güne sadece iki tanesi geldi çok üzülmüştüm ama bak ikizlere hamile kaldım ikiside tuttu içini ferah tut 1 tane olsun bizim olsun:)
Cnm hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum ne aşamadasın tüp bebekteCanım tekrar başlamana çok sevindim beni hatirladinmi bilmiyorum Aralık topigindeydik senle inşallah herşey gönlünüzce olsun benim transferi iptal etti dr embriyo gelişimi durduğu içinbende artık tüp bebek yaptıranları takip ediyorum yeni tedaviye başlayana kadar pozitif sonuclariniza sizle sevinecem inşallah inşallah umut olacaksınız bana artık tekrar tedavi yapmaya korkuyorum hemde çokkkk ama biliyorum korkunun ecele faydası yokkk hepiniz inşallah kavusursunuz minnaklarınıza ben sessizce sizi takip ediyorum
Cnm benim 4. DenememdiSEN HANGİ MERKEZDE OLDUN VE İLK DENEMEN Mİ CNM
COK SEVİNDİM ALLAH BAĞIŞLASIN BURAYA YAZ HEP BİZE UMUT OL :)Cnm benim 4. Denememdi
1. Si negatif oldu
2. Si pozitif oldu kızım var
3. Sü düşük oldu
4. Sünde ikizlere hamileyim rabbim sonuna kdr görçtürür inş
Malatya doğu fertilde hepsini yaptırdım cnm
Sizdede güzel haberler alcam inş zor bi süreç ama rabbim sonunda unutturuyor çektiklerimiziCOK SEVİNDİM ALLAH BAĞIŞLASIN BURAYA YAZ HEP BİZE UMUT OL :)
Haklısın galba bende öyle düşünüyorum hiç kafamdan çıkmıyor benmdesenin icin de hayirlisi cnm insallah olur, cani yurekden isdeyince biseyi galiba daha zor oluor, ben cok fazla isdedim galiba ondan olmuor, rahat birakmak lazim ama nerde..elimde deil..=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?