2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Şuan tekrar tedaviye başladım cnm allah nasip ederse marta transferimiz var inş.

3 negatif gördüm her defasında bu sefer zor dedim ama vazgeçmedim bu sefer olacak dedim ve bu sefer olacak :)
Hayırlı olsun iğnelerdemisin canım bende bugun 4. Cü iğnemi oldum

Merhaba herkese ben de izmir kent hastanesi dr dilek aslan ile tedavime bugün başladım. Adetin 2. Günündeyim. Pregon 150 doz vurdum az önce kendime 5 gun sonra kontrol var bakalım nasıl olucak. Ben 27 yasindayim 2 dis gebelik gecirdim. Eşim de sıkıntı yok tup bebek oncesi trombofili paneli testi yaptırdık kan pihtilasmasi sorunu çıktı ben de şu an kan sulandirici eduprn iciyorum. Eğer bebis tutarsa igne ile hamileligin sonuna kdar devam edicem inşallah. Vitamin olarak Vinalac kullanıyorum. Bir dr Ocean omega 3 ve solgar D3 Vit.
Merhaba Canım Allah gönlüne göre versin bende 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı.Bende Cuma günü israel Aruha başladım

Hayırlı olsun iğnelerdemisin canım bende bugun 4. Cü iğnemi oldum

Evet cnm uzun protokol uygulanıyor adet günüme kadar lucrin verdi Hoca crsba adet günüm cumada normal ignelere başlayacak hoca zaten artık herşeyi biliyom emin ol şimdiden toplama günümden bile eminim :)

Merhaba Canım Allah gönlüne göre versin bende 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı.Bende Cuma günü israel Aruha başladım
Canim benim de sağ tupum yok. Obur tupten de 6 ay önce dis gebelik gecirdim o igne ile yok edildi allahtan erken fark edildi. Hayirlisi olsun sen hangi iğneyi vuruluyorsun

Canim benim de sağ tupum yok. Obur tupten de 6 ay önce dis gebelik gecirdim o igne ile yok edildi allahtan erken fark edildi. Hayirlisi olsun sen hangi iğneyi vuruluyorsun
Ben Cuma günü ilk kez gittim adetiminde ilk günüydü ama sadece folic asit ve vitamin verdi bu ay sadece izlemek istiyorum durumunu dedi yani ilaç müdahalesiz yumurta oluşuyormu büyüyormu vs.önce tuhafıma gitti hayal kırıklığına uğradım hwmen başlicaz sanıyordum ama düşününcede mantıklı geldi sonuçta sorunun ne olduğunu gözlemlemek ve ona göre müdahale etmek istiyor.Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah

Evet cnm uzun protokol uygulanıyor adet günüme kadar lucrin verdi Hoca crsba adet günüm cumada normal ignelere başlayacak hoca zaten artık herşeyi biliyom emin ol şimdiden toplama günümden bile eminim :)
Toplama gününümü tahmin ediyorsun valla benimde 2. Ci ama unutuyorum ben canım ya

Toplama gününümü tahmin ediyorsun valla benimde 2. Ci ama unutuyorum ben canım ya

Benim bu 4 olacak cnm inşallah hepimizin son olur

6 adet 5. Gun embriyo oldu ama 2. Transferimiz hariç diğerleri direk negatif oldu

Merkeze git gel 2 yildir falan emin ol Prof oldum :)

Benim 2. Transferde pozitif aldığım sonuçtaki belirttim gece çok wc ye gidiyordum bide durmadan eşime sarıyodum:) herşeye sinirleniyordum :) kan pıhtılaşma yüzünden düşük oldu ama benim en belirgin belirtilerim bunlardı:)
Valla ben tedaviye başladığımdan beri sarıyorum eşime sanırım kronik hamileyim :) şaka bi yana gerçekten stresli zamanlar ben şimdiden olmazsa kime saracağımı falan düşünüyorum günah keçisi arıyorum kendime psikopata bağladım iyice :)
Kan pıhtılaşması içim iğne yapıyorum bende bakalım doktorum olmaması içim hiç bir sebep Yok dedi iki tüpümü de hidroselpinks nedeni ile yıkadıktan sonra. Bakalım neler olcak görcez eşimde teselli için aman boşver gezeriz diyor kıyamam :)

Valla ben tedaviye başladığımdan beri sarıyorum eşime sanırım kronik hamileyim :) şaka bi yana gerçekten stresli zamanlar ben şimdiden olmazsa kime saracağımı falan düşünüyorum günah keçisi arıyorum kendime psikopata bağladım iyice :)
Kan pıhtılaşması içim iğne yapıyorum bende bakalım doktorum olmaması içim hiç bir sebep Yok dedi iki tüpümü de hidroselpinks nedeni ile yıkadıktan sonra. Bakalım neler olcak görcez eşimde teselli için aman boşver gezeriz diyor kıyamam :)

Benim eşimde takma kafana diyor ama öyle diyince daha çok sinirleniyorum :)

Eğer histereskopi olduysan şansın inan %60 daha artıyor cnm inş pozitif sonuç alacaksın :dua:

Benim eşimde takma kafana diyor ama öyle diyince daha çok sinirleniyorum :)

Eğer histereskopi olduysan şansın inan %60 daha artıyor cnm inş pozitif sonuç alacaksın :dua:
Aynen ya bi tek benmiyim böyle düşünen diyodum. Evet histereskopi oldum şimdi 2. Denemem ben de öyle düşünüyordum başlamadan önce ama test günü yaklaşınca biliyorsun insan bi garip hallerde oluyor. İnşallah hep beraber cümbür cemaat doğururuz :) bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız :)

Benim bu 4 olacak cnm inşallah hepimizin son olur

6 adet 5. Gun embriyo oldu ama 2. Transferimiz hariç diğerleri direk negatif oldu

Merkeze git gel 2 yildir falan emin ol Prof oldum :)
Aynen dogrudur valla inşallah son olur pozitif düşük mü oldu benim önceki tedavim 9. Haftada kalbi durdu

Back
X