Ewt cnm dr a mail attim son derece normal oldugnu soledi, umarim duzenim geri gelir yakinda..ilaçlardan dolayı gelmiyor cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt cnm dr a mail attim son derece normal oldugnu soledi, umarim duzenim geri gelir yakinda..ilaçlardan dolayı gelmiyor cnm
9. Haftalıkken kürtaj oldum canım kalbi durdu. Şimdi tekrar iğnelere başladım 4. Günüm bende 36 yaşındayım,embriyolarım inşallah kaliteli olur bu kezCok mersi cnm vallai cok moral oldu bana senin deneyimin, yasim 35 , 31 yasindayken ilk denememden kizim oldu, simdi kardes olsun isdedik ama iste taze transfer yapilamadi, rahmimde cok sukur simdilik bisey yok, bu ignelerden ilaclardan olmaz insallah bisey, adetim gecikince bisey mi oldu diye korkdum ama dr gayet normal oldugnu soledi..sen su anda hamile misin?
Insallah cnm gecmis olsun, umarim hersey cok daha guzel olur bu sefer, olacaktir ztn her sefer de sanssizlik olmaz, elbet saglikli olani bulacaksin, hayirlisiyla her isteyene nasip etsin Allah..9. Haftalıkken kürtaj oldum canım kalbi durdu. Şimdi tekrar iğnelere başladım 4. Günüm bende 36 yaşındayım,embriyolarım inşallah kaliteli olur bu kez
Benim de 6.gun orta kalite ve ortadan daha zayif iki adet donduruldu, gelisimleri yavasdi ama umit vaad ediyorlardi diye dondurdular, dondurulmus icin adet bekliorm ben de, denemeye deger dedi dr., umarim hayirlisi olur, cozulurken yasamalarini umit ediorm..senin icin de hayirlisi cnm, saglikli olacaksa olsun insallah, pes edecek bir durum yok, defalarca dusukler yasayan kadinlar bile sonunda anne olabilior, kismet hersey..Selam kızlar, bundan 2 sene önce 2 si dondurulmuş olmak üzere 3 kere transfer yapıldı bana. Bunların sadece birinde fizyolojik gebelik dendi hemen düştü zaten. Diğer ikisi hiç tutmadı. Yapılacak tüm testler yapıldı, genetik&rahim filmi vs hepsi temiz çıktı. En son hiteroskopi yapıldı(umarım doğdu yazmısımdır) o da temiz çıktı. Şimdi 2 sene önceden kalan 1 tane orta kalite embriyoyu transfer edecek dr önümüzdeki ay. Adetle birlikte ilaçlara başlayacağım. Ama hiç umudum yok. Yani belki bir sorun olsa, bilip ona göre tedavi olacağım ama hiçbir sorun olmaması ve sonunda tutmaması umudumu yitiriyor. Bu şekilde uğraşıp sonucunda başarıya ulaşan var mıdondurulmus orta kaliteyi denemeye değer mi, tutma şansı çok az değil mi? Kafam çok karısık ama o bir taneye de şans verelim diyoruz.. bana hamilelik mucize gibi geliyor çok çok imkansızmış gibi
keşke daha pozitif olabilsem
Ayyy cnm inşşş güzel haberlerimizi de yazarız buradan. Dr um o kadar kızdı ki bana 2 yıldır neredesin sen diye. "İlla bana gelmek zorunda değilsin başka dr lara da gidebildin bu arada, neden pes ettin "dedi. Yaşın ilerliyor bir an önce hamile kalman lazım tedavine ara verme dedi. 37 yasındayım bu arada. Ama kafamda hamile kalamayacağıma o kadar inandım ki şu an gerçekten imkansız gibi geliyor. Sanırım benim en büyük sorunum psikolojik. Nasıl inanıcam hamile kalacağıma bilmiyorumBenim de 6.gun orta kalite ve ortadan daha zayif iki adet donduruldu, gelisimleri yavasdi ama umit vaad ediyorlardi diye dondurdular, dondurulmus icin adet bekliorm ben de, denemeye deger dedi dr., umarim hayirlisi olur, cozulurken yasamalarini umit ediorm..senin icin de hayirlisi cnm, saglikli olacaksa olsun insallah, pes edecek bir durum yok, defalarca dusukler yasayan kadinlar bile sonunda anne olabilior, kismet hersey..
Bak ne güzel dondurmuşsun bana gittiğim merkezde 2. Kalite dondurmuyoruz dedi zaten degiştircem o merkezide canım. İnşallah ilk tedavide çok neşeliydim heyecanlıydım şimdi hep korku hep korku allahım yardım etsin bizeInsallah cnm gecmis olsun, umarim hersey cok daha guzel olur bu sefer, olacaktir ztn her sefer de sanssizlik olmaz, elbet saglikli olani bulacaksin, hayirlisiyla her isteyene nasip etsin Allah..
Bende çok korkuyorum canım ilk denemenmi başladındıAyyy cnm inşşş güzel haberlerimizi de yazarız buradan. Dr um o kadar kızdı ki bana 2 yıldır neredesin sen diye. "İlla bana gelmek zorunda değilsin başka dr lara da gidebildin bu arada, neden pes ettin "dedi. Yaşın ilerliyor bir an önce hamile kalman lazım tedavine ara verme dedi. 37 yasındayım bu arada. Ama kafamda hamile kalamayacağıma o kadar inandım ki şu an gerçekten imkansız gibi geliyor. Sanırım benim en büyük sorunum psikolojik. Nasıl inanıcam hamile kalacağıma bilmiyorum![]()
Canım dondurulmusları sayınca 4. Olacak martta yapılacak transferBende çok korkuyorum canım ilk denemenmi başladındı
Deme bence en son çareye kadar ugras canım kolay degil seni anlıyorum bende aynıyım. Buda bizim kaderimiz sınavımız çok şükürCanım dondurulmusları sayınca 4. Olacak martta yapılacak transfer
Bu da olmazsa daha da denemeyi düşünmüyorum. Maddi manevi çok sarsılıyor insan. Şimdiki orta kalite. 2 yıldır bizi bekliyor bebiş. Ona bir şans vermemiz gerek diye düşündük. Tutmazsa çocuk bize kısmet değilmiş diyeceğim artık
Öfke bendede olmuştuBugün transferin 6. Günü ve hiç belirtim Yok. Hiç pozitif düşünemiyorum. Herşeye herkese öfkeliyim Offff![]()
Ben de 35 yasindayim cnm cok genc deilim, sizin ciddi bir problem yok madem herseye bakildi demekki olacak, yani ciddi bir problem bulunsa umitsiz olabilirdin, sebepsiz bizim de, kocamin spermi 20 milyon.civari belki o biraz az ama 15 milyon yeter diorlar, hemen dene bence donmusunu, olmazda da taze yaparsin tekrardan, pes edecek bir durum deil..Ayyy cnm inşşş güzel haberlerimizi de yazarız buradan. Dr um o kadar kızdı ki bana 2 yıldır neredesin sen diye. "İlla bana gelmek zorunda değilsin başka dr lara da gidebildin bu arada, neden pes ettin "dedi. Yaşın ilerliyor bir an önce hamile kalman lazım tedavine ara verme dedi. 37 yasındayım bu arada. Ama kafamda hamile kalamayacağıma o kadar inandım ki şu an gerçekten imkansız gibi geliyor. Sanırım benim en büyük sorunum psikolojik. Nasıl inanıcam hamile kalacağıma bilmiyorum![]()
Benimde eşimin 18 milyon kalitesi nasıl bilmiyorum . Proxeed kullanıyor eşim transfere kadarBen de 35 yasindayim cnm cok genc deilim, sizin ciddi bir problem yok madem herseye bakildi demekki olacak, yani ciddi bir problem bulunsa umitsiz olabilirdin, sebepsiz bizim de, kocamin spermi 20 milyon.civari belki o biraz az ama 15 milyon yeter diorlar, hemen dene bence donmusunu, olmazda da taze yaparsin tekrardan, pes edecek bir durum deil..
Merkez de onemli tabi cnm.en ufak bir sikintin suphen varsa deisdirmeni tavsiye ederim, insan rahat olamiyor guvenmek istiyor..insallah bu sefer hayirlisiyla olur..Bak ne güzel dondurmuşsun bana gittiğim merkezde 2. Kalite dondurmuyoruz dedi zaten degiştircem o merkezide canım. İnşallah ilk tedavide çok neşeliydim heyecanlıydım şimdi hep korku hep korku allahım yardım etsin bize
Benim esime de almistim dogal yolla olabilir belki diye ama maalesef olmadi, neden olmuyor bazan cok uzuluyorum, cevremde herkes hamile ne yazikki benim hic olmadi dogal..Benimde eşimin 18 milyon kalitesi nasıl bilmiyorum . Proxeed kullanıyor eşim transfere kadar
Ben de herkese gicigim, eşimle alakalı olmayan konularda bile ona laf sokuyorum nereye kadar dayanacak bakalım, isyan etmek istemiyorum ama çok sıkıldımÖfke bendede olmuştuherkese gıcık oluyordum
canım fazla belirti arama. Benim sadece minik bi kan olmuştu
Ben eşimi test günü arabadan indirmiştim kendim gittimBen de herkese gicigim, eşimle alakalı olmayan konularda bile ona laf sokuyorum nereye kadar dayanacak bakalım, isyan etmek istemiyorum ama çok sıkıldım![]()
Hayırlı olsun canım inşallahMerhama Yeni katıldım benimde bugün transferimin 4.günü 3.gün transferi yapıldı hiç belirttim yok heyecanla bekliyorum hem çok öfkeli ve stresliyim elimde degil inşallah bekleyen herkez hayırlı sonuçlar alır