• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Haklısın cnm ama pes etmemeliyiz bende çok yoruldum ağrılar amelyt tüp bebek ikinci denemem de sorun çıktı üzülüyorum ağlıyorum ama snra toparlanıp devam ediyorm ben inanıyorum vazgeçmezsek kavuşacağız hayalimize bigun bizimde imtihanımiz bitecek bende yaşadıklarımı duygularımı yazıyorm bebeğime ilerde kitap gbi bastırıp okutucam umudum olmazsa devam edemem yoluma diyorm hep :)

kıtap fıkrı muhtesem gercekten fıkrını calsam kızmasın sanırım valla cok muhtesem bı fıkır :)

Hubannn Hubannn arkadas aslinda konu sahibi olarak bir liste yapabilir topigin ilk sayfasina insallah herkes buradan sevincini hayirli haberlerini paylasir

kıtap fıkrı muhtesem gercekten fıkrını calsam kızmasın sanırım valla cok muhtesem bı fıkır :)
:) teşekkür ederim cnm yok tabi calabilirsin :) eşime diyorum ilerde okuyunca hem kıymetimızı dha çok bilir belki :-) Rabbim hepimize Hayrli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ve bu süreç çok zor hepimize guc versn

B bebegim-gel az önce aradı asistan,nasıl bir akıntı olduğunu tarif edebilir misin dedi :) Söyledim,koku var mı dedi yok dedim.Östrojen desteğinde olabiliyor böyle akıntı,kullanıyorsun bandı değil mi dedi,evet dedim.Tamam devam et,koku olursa haber ver,25 inde zaten kontrol dedi.İçim rahatladı biraz olsun.Bu saate kadar hic bişey yiyememiştim,baş ağrısı,halsizlik falan,düzeldim gibi biraz :)
Tabi benim korkum bitmeyecek yine...

B bebegim-gel az önce aradı asistan,nasıl bir akıntı olduğunu tarif edebilir misin dedi :) Söyledim,koku var mı dedi yok dedim.Östrojen desteğinde olabiliyor böyle akıntı,kullanıyorsun bandı değil mi dedi,evet dedim.Tamam devam et,koku olursa haber ver,25 inde zaten kontrol dedi.İçim rahatladı biraz olsun.Bu saate kadar hic bişey yiyememiştim,baş ağrısı,halsizlik falan,düzeldim gibi biraz :)
gecmis olsun insallah bu sefer problemsiz olur hersey güzel sonuclanir tedavin

Hubannn Hubannn arkadas aslinda konu sahibi olarak bir liste yapabilir topigin ilk sayfasina insallah herkes buradan sevincini hayirli haberlerini paylasir
Cok haklısın fakat ben olması gerektıgı gıbı vakıf olamayabilirm arzu eden bırı yapabilir

anladıgım kadarıyla ostrojen bantı kullanıyorsun akıntın varsa o bant vucuda etkı edıyor demek korkma yanı ama koku yada renk farklılıgında hemen merkezını ara canım

Çok şükür cnm bende senin gibiyim gerçi bişeye kafamı takayim hemen başım ağrır evet ostrojen seviyesi yükselince akinti olduğunu duymuştum cnm sen fazla takmamaya çalış cnku biz naparsak yapalm herşey olacağına varıyor.

ben yeni başladım tüp bebeğe transfer yapılacaktı rahim duvarı hazır olmayınca 1 ay ertelendi adetimin içindeyim suanda 2. günü yasmin ilacı kullanmaya başladım bitmeye yakın ara dediler acaba ne zaman transfer olur bilgisi olan varmı

Çok şükür cnm bende senin gibiyim gerçi bişeye kafamı takayim hemen başım ağrır evet ostrojen seviyesi yükselince akinti olduğunu duymuştum cnm sen fazla takmamaya çalış cnku biz naparsak yapalm herşey olacağına varıyor.

Ben hiç duymadım,söylemedilerde.Geçen ayda boşuna iptal edildi demekki.Madem öyle neden iptal edildi.Her ne kadar içim rahatlasa da buna da sinirlendim şimdi mesela...

anladıgım kadarıyla ostrojen bantı kullanıyorsun akıntın varsa o bant vucuda etkı edıyor demek korkma yanı ama koku yada renk farklılıgında hemen merkezını ara canım

Evet östrojen bandı.Ve bana böyle söyleyen olmadı ve geçen ay anormal akıntıyı görünce bildirdim hemen.İptal edildi transfer.Boşyere de ağır antibiyotikler kullandım birde :( Etki ettiğinde oluyor demek,sevindim o zaman buna...

Ben hiç duymadım,söylemedilerde.Geçen ayda boşuna iptal edildi demekki.Madem öyle neden iptal edildi.Her ne kadar içim rahatlasa da buna da sinirlendim şimdi mesela...

Evet östrojen bandı.Ve bana böyle söyleyen olmadı ve geçen ay anormal akıntıyı görünce bildirdim hemen.İptal edildi transfer.Boşyere de ağır antibiyotikler kullandım birde :KK43: Etki ettiğinde oluyor demek,sevindim o zaman buna...

akıntının fazlası da zarar cok cok yogunsa o yuzden ıptal edılmıstır senın ve bebegının gelecegı ıcın ıcını rafat tut sen tedbır amaclı bı ıptal ıslemıdır kesın cnm:)

ben yeni başladım tüp bebeğe transfer yapılacaktı rahim duvarı hazır olmayınca 1 ay ertelendi adetimin içindeyim suanda 2. günü yasmin ilacı kullanmaya başladım bitmeye yakın ara dediler acaba ne zaman transfer olur bilgisi olan varmı

ne zaman olur bılmemde dıger adet tarıhıne en gec 10 ıle 5 un kala kesın tarnsfer ederler :)

Bende nisan yada mayıs gibi 2. denemeyi düşünüyorum bakalım inşllh olumlu sonuç olur.Olmazsa da bir daha denemeye mecalim olur mu bilmem.. :olamaz: Ben devlette yaptırıyorum bakalım kısmet..

Back
X