- 22 Haziran 2013
- 71
- 26
- 38
İnşllah cnm iyi sonuçlar olur bakalım kısmet bu zor zamanlarda Allah hepimizin yardımcısı olsun..allah yardımcın olsun isteyen herkeze hayırlısından nasib etsin cnm zorlu ama inş sonucunu güzel alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşllah cnm iyi sonuçlar olur bakalım kısmet bu zor zamanlarda Allah hepimizin yardımcısı olsun..allah yardımcın olsun isteyen herkeze hayırlısından nasib etsin cnm zorlu ama inş sonucunu güzel alırız
hangi merkeze gidiyorsun cnmBugün ilaçlara başladım kızlar hadi hayırlısı hepimiz için![]()
Hayrlsi olsn cnm inşallah herşey olumlu giderBugün ilaçlara başladım kızlar hadi hayırlısı hepimiz için![]()
Pendik yüzyla hast gidiyorum canımhangi merkeze gidiyorsun cnm
Saol canım hepimiz iyi haberleri verelim inşallah 2. Denemem bu hayırlı olur inşallah artıkHayrlsi olsn cnm inşallah herşey olumlu gider
inş hakkında hayırlısı olur ben ilaçları kullandım bitti transfer ertelendi rahim duvarı hazır değilmiş inş bu ay transfer edilecek dua et olurmuPendik yüzyla hast gidiyorum canım
1. neden olmadı eger özel değilseSaol canım hepimiz iyi haberleri verelim inşallah 2. Denemem bu hayırlı olur inşallah artık
Allah yardımcın olsun canım senin ilk denememiinş hakkında hayırlısı olur ben ilaçları kullandım bitti transfer ertelendi rahim duvarı hazır değilmiş inş bu ay transfer edilecek dua et olurmu
Canım 1. Ci ocak 6 da kürtaj oldum 9. Haftalık alındı kalbi durdu1. neden olmadı eger özel değilse
evt ilk denemeAllah yardımcın olsun canım senin ilk denememi
cok üzüldüm hayırlısı inş allah yardımcın olsun bunu alırsın kucağına inşCanım 1. Ci ocak 6 da kürtaj oldum 9. Haftalık alındı kalbi durdu![]()
Saol canım allah hepimizin yardımıcısı olsuncok üzüldüm hayırlısı inş allah yardımcın olsun bunu alırsın kucağına inş
İnşallah cnm insan dha çok korkuyor demi ikinci denemede olumsuz olduğunu düşünmek bile istemiyormSaol canım hepimiz iyi haberleri verelim inşallah 2. Denemem bu hayırlı olur inşallah artık
Aynen öyle canım ilk denemede korku yoktu bende ama artık varİnşallah cnm insan dha çok korkuyor demi ikinci denemede olumsuz olduğunu düşünmek bile istemiyorm![]()
hayitrli olsun sifa olsun insallah hayirla sonuclansin tedavinBugün ilaçlara başladım kızlar hadi hayırlısı hepimiz için![]()
Çok saolun canlar allah hepimizin emegini boş koymasın ol der ve olur hayırlısıyla inşallahhayitrli olsun sifa olsun insallah hayirla sonuclansin tedavin
İkinci cnm ocakta başladm ama transferde sorun çıktı ertelendi çok ağrım oldu doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi bnde fenalaştım olmadı transfer önümüzdeki ay adet olunca gidicem deneme transferi yapacakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi neden olduğunu bende bilmiyorm sorun çözülsünde geç olsada olur dedmAynen öyle canım ilk denemede korku yoktu bende ama artık varsenin kaçıncı denemen başladınmı
Aynen öyle canım sonu güzel olsunda bir ay gec olsun bişey olmazİkinci cnm ocakta başladm ama transferde sorun çıktı ertelendi çok ağrım oldu doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi bnde fenalaştım olmadı transfer önümüzdeki ay adet olunca gidicem deneme transferi yapacakmış aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi neden olduğunu bende bilmiyorm sorun çözülsünde geç olsada olur dedm
İnşallah cnm sonumuz bu sfer güzel olurAynen öyle canım sonu güzel olsunda bir ay gec olsun bişey olmaz