- 4 Aralık 2024
- 3.132
- 2.852
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.621
Allah yardımcın olsun canım 2 kere yaşadım o durumu çok zor hemen geçer inş![]()
Amin inşallah ben 4 kez aynı iğneleri baştan yapıyorum bacımsu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım 2 kere yaşadım o durumu çok zor hemen geçer inş![]()
Çizip atarmısınız banaYa bir ben görmüyorum![]()
Nasıl gördün iki kese neredeEvet iki kese gördüm![]()
Allah razı olsun doktorum bile bana bu kadar bilgi vermiyor![]()
Yaa birazda gerçekten devlet veya özel, iyi doktora denk gelmek gerekir.İnanın ultrasyon boş hiç birşey yok şaşırdım bende bilen birine attım keseyi zor gördüdevlet olunca önemsemiyorlar babacım bizleri
Vallahi zor Allah yardımcın olsun canım benimAmin inşallah ben 4 kez aynı iğneleri baştan yapıyorum bacımsu![]()
Çizip atarmısınız banadaire içine
Evet 2 hafta sonra gel dedi ama gitmiyecem oraya özele gidecem bu sefer emin olmak için kalbini dinlemek içinde gidecektim keseside sorardım ama ben ultrasyonda hiç bişey göremiyorum ilk diyemi acabaYaa birazda gerçekten devlet veya özel, iyi doktora denk gelmek gerekir.
Doktorunuz tekrar ultrasona çağırdımı?
Chatgpt ye göre tekrar ikinci kese kontrol edilmesi gerekir
Vallahi bende anlamadım canımCiddimisinz valla ben hiç anlayamadım hala şaşkınım ben şok valla![]()
Vallahi zor Allah yardımcın olsun canım benim![]()
Bak biri daha küçük diğeri biraz daha büyük ama zamanla kapanır o farkVallahi bende anlamadım canım
Aminnnnnn inşallah canım benimÇok teşekkür ederimMerve’m Allah razı olsun güzelim inşallah bu sefer son kez olur mucizeme kavuşurum Allah’ın izniyle
![]()
Onun belli olması için henüz erken demişlerBeta değerinden pek belli olmuyor canım ikiz olup olmadığı maalesef.
Benim transfer günü hariç 15. Gün 882 küsürdü bugün 18.gün 3518 çıktı
Ben tek embriyo transferi oldum, tabi bilemem şu an ne durumda keseyi yar8n göreceğiz ama
Arkadaşımız @er38 çift transfer oldu ve değerlerle aşağı yukarı bendeki gibi yükseliş sergiledi
Bugün kese görmeye gitti ama tek mi çiftmi onun bilemiyorum şu an
Ay valla ne bilim ben anlayamadım senin dediğin gibi gözüküyorda neden böyle çekmiş doktor neden yakınlaştırmamış acaba devlet farkı gerçekten yaBak biri daha küçük diğeri biraz daha büyük ama zamanla kapanır o fark
Bak iki kese ikizlerDevlet hastanelerinin cihazları biraz daha eski sanırım özellere göre o sebepten kalite ve görüntü pek net olmuyor ola bilir mi acaba
Ultrason eski olabilir onun için ama belli iki kese varAy valla ne bilim ben anlayamadım senin dediğin gibi gözüküyorda neden böyle çekmiş doktor neden yakınlaştırmamış acaba devlet farkı gerçekten ya
Ay Allah Râzî olsun sizden valla içim rahatladı net olmasa bile ihtimal var sizler çok seviyorum duamdasınızBak biri daha küçük diğeri biraz daha büyük ama zamanla kapanır o fark
Allah razı olsun canım daha güzeli senin olsun Allahın izniyle sen bana müjdemi verdin rabbimde sana müjdeni versin inşallahBak iki kese ikizleryolda ama diğeri daha küçük inşallah zamanla kapanır o fark yeter ki sağlıcakla büyüsünler