• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eklentiler

• IMG_4692.webp
    IMG_4692.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 45
Ay evet bu çok acıttı. Zaten iğnelerimi
Eşim vuruyordu töbe billah kendime bişey batıramam:)
Bende bundan çekiniyorum ilk defa bu tedavimde hormon iğnemi kendim vuruyorum ama o çok kolay ucu küçük bu uzun olduğu için yapamam sabahları allahtan eşim evde ona yaptırırım 🫣

Kızlar yarın tek altın yumurtam alınacak :) inşallah altın yumurtadır. Benim doktor hep öyle dedi bakalım. Sabah 9da olcak. Hepinizden dua bekliyorum 🙏🙏

Bol şanlar diliyorum canım inşallah Altın embriyo olur sonrada annesine sıkı sıkı tutunur pırlanta 💎 olur kim bilir sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🥰👼👼

Allah razı olsun doktorum bile bana bu kadar bilgi vermiyor 🥺♥️
Senin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallah 🤲❤️ ultrason resmini tam atsaydın belki 🧐 çözerdik buradaki deneyimli bayanlarla beraber hayırlısı olsun çok takma kafana sağlıcakla gelsinler inşallah 🫶🏻👼👼

Senin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallah 🤲❤️ ultrason resmini tam atsaydın belki 🧐 çözerdik buradaki deneyimli bayanlarla beraber hayırlısı olsun çok takma kafana sağlıcakla gelsinler inşallah 🫶🏻👼👼
İnanın ultrasyon boş hiç birşey yok şaşırdım bende bilen birine attım keseyi zor gördü 😅 devlet olunca önemsemiyorlar babacım bizleri

Şöyle varmı ki 😅

Eklentiler

• dc91b18a-7a44-4d72-8bd0-9ac72cb662a4.webp
    dc91b18a-7a44-4d72-8bd0-9ac72cb662a4.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 38
Back
X