- 2 Mart 2025
- 205
- 364
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.601
Canım benimki bariz belliydi doktor direk ikiz ikiside tutmuş dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki bariz belliydi doktor direk ikiz ikiside tutmuş dedi
Bende ciğer yerim OzmnBenim doktorum Ankara’da her gittiğimde veya aklıma düşünce canım kokoreç istiyor AOÇde.
İlk zamanlar riskli bakteri dolayısı ile
Riskli dönemi atlatınca abartmayarak yenile bilirmiş
Ultrason fotoğrafı verdim sanaCanım benimki bariz belliydi doktor direk ikiz ikiside tutmuş dedi
Ben bu ara sadece gözleme yiyorumBenim doktorum Ankara’da her gittiğimde veya aklıma düşünce canım kokoreç istiyor AOÇde.
İlk zamanlar riskli bakteri dolayısı ile
Riskli dönemi atlatınca abartmayarak yenile bilirmiş
Tabi canım bir maşallahınızı alırım kızlarUltrason fotoğrafı verdim sana
Seninde böyle değil mi toz ve sıvı ayrı karıştırıyorsun bak iğne ucu uzun hormonu iğnelerine göre![]()
Oyyy maşallah maşallahhhTabi canım bir maşallahınızı alırım kızlar![]()
Yani belli olmaz ikiz de olabilirOyyy maşallah maşallahhh
Arkadaşımızın ultrasonundaki değerlerı kıyaslayacaktık ama chatgpt sordum![]()
Bende bundan çekiniyorum ilk defa bu tedavimde hormon iğnemi kendim vuruyorum ama o çok kolay ucu küçük bu uzun olduğu için yapamam sabahları allahtan eşim evde ona yaptırırımAy evet bu çok acıttı. Zaten iğnelerimi
Eşim vuruyordu töbe billah kendime bişey batıramam:)
Kızlar yarın tek altın yumurtam alınacak :) inşallah altın yumurtadır. Benim doktor hep öyle dedi bakalım. Sabah 9da olcak. Hepinizden dua bekliyorum![]()
Senin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallahAllah razı olsun doktorum bile bana bu kadar bilgi vermiyor![]()
İnanın ultrasyon boş hiç birşey yok şaşırdım bende bilen birine attım keseyi zor gördüSenin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallahultrason resmini tam atsaydın belki
çözerdik buradaki deneyimli bayanlarla beraber hayırlısı olsun çok takma kafana sağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
İnanın ultrasyon boş hiç birşey yok şaşırdım bende bilen birine attım keseyi zor gördüdevlet olunca önemsemiyorlar babacım bizleri
Şöyle varmı kiSenin ikiz olabilir birisi arkadan geliyor ama önemli değil önemli olan sağlıcakla büyümesi sonradan kardeşini yakalar inşallahultrason resmini tam atsaydın belki
çözerdik buradaki deneyimli bayanlarla beraber hayırlısı olsun çok takma kafana sağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
Allah yardımcın olsun canım 2 kere yaşadım o durumu çok zor hemen geçer inşBende bundan çekiniyorum ilk defa bu tedavimde hormon iğnemi kendim vuruyorum ama o çok kolay ucu küçük bu uzun olduğu için yapamam sabahları allahtan eşim evde ona yaptırırım![]()
Ya bir ben görmüyorumEvet iki kese gördüm![]()