• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım,2 sindede gebe kaldım. 1, yi doğurdum,2. si yolda :)). arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine op.dr. ozan özolcay a gittim. gebelik oranları çok yüksek,ekibi de çok iyi. nişantaşında kendisi.ben de çok doktor aramıştım senin gibi,ama doğru doktoru buldum,kesinlikle tavsiye ederim. internetten ulaşıp tel ile randevunu alabilirsin. inşallah senin de yüzün güler,güzel haberlerini duymak üzere

Merhaba,siz de ozan özolcay a gitmişsiniz.bende bu ay adetim başladığında gidicem. Ben de tavsiye üzeine ozan bey e gidicem.İnşallah sizin gibi hayırlı sonuç alırım :)) biraz stres ve heyecan var tabi

çelişkiler çelişkiler çelişkiler .... sizlerden daha akıllıca hareketler bekliyoruz...

Artık bizimle değilsiniz....

B bebegim-gel az önce aradı asistan,nasıl bir akıntı olduğunu tarif edebilir misin dedi :) Söyledim,koku var mı dedi yok dedim.Östrojen desteğinde olabiliyor böyle akıntı,kullanıyorsun bandı değil mi dedi,evet dedim.Tamam devam et,koku olursa haber ver,25 inde zaten kontrol dedi.İçim rahatladı biraz olsun.Bu saate kadar hic bişey yiyememiştim,baş ağrısı,halsizlik falan,düzeldim gibi biraz :)
Tabi benim korkum bitmeyecek yine...
Ne bandı bu cnm ben anlamadın

Merhaba kizlar. Benim 2. Denemem ilkinde basarisiz sonuc aldik. 29 yasindayim esimde varikosel ve sperm sayisi azligi var.haftaya cuma transferim yapilacak. Bahceci fulya doktorum guvenc karlikaya.

Back
X