• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay Allah Râzî olsun sizden valla içim rahatladı net olmasa bile ihtimal var sizler çok seviyorum duamdasınız 💖🥹🤲🏻

Senden canım benim bariz belli iki kese var sadece diğerinin kesesi daha küçük inşallah zamanla o da kapanır yeter ki sağlıcakla büyüsünler vaktinde gelsinler inşallah 🤲❤️🥰

Allah razı olsun canım daha güzeli senin olsun Allahın izniyle sen bana müjdemi verdin rabbimde sana müjdeni versin inşallah 🥹💖🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun hadi güzel haberlerini bekliyorum ultrason eskiymiş galiba ondan net görüntü almamış ama iki kese görünüyor maşallah 🧿 sübhanallah sağlıcakla gelsinler minik mucizelerimiz 🤲❤️👼👼

Bak iki kese ikizler 👯 yolda ama diğeri daha küçük inşallah zamanla kapanır o fark yeter ki sağlıcakla büyüsünler
Ben hiç anlamıyorum bu işlerden daha henüz yaşamayınca 😂

Ben transfer oldum kendim canlı görünce embriyo hangisi biliyorum ultrasonda. Eşime gönderdim, hani rahim içi böyle siyah olur ya embriyoda haliyle minik birşey.
Bebek hangisi o büyük siyah olan mı diye sordu dedim yok şu minik. Çok küçükmüş az daha büyüseydide öyle koysalardı dedi 😂

Aynı onun hesap daha henüz başıma gelmediği için seçemiyorum keseyi bebeyi 😂

Birde adı üstününde devlet….

10 sene önce benim kadın doktorun ultrasonu böyleydi dedim bu ne be çocugumu bile net göremiyorum zaten emekli olacaktı son zamanlarıydı beni perinotoloji doktoruna yönlerdi anam dedim dünya varmış ben ekranda izledim doktorun cihazları son modeldi çocuğumu orada net görüyordum 😂😂😝

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun hadi güzel haberlerini bekliyorum ultrason eskiymiş galiba ondan net görüntü almamış ama iki kese görünüyor maşallah 🧿 sübhanallah sağlıcakla gelsinler minik mucizelerimiz 🤲❤️👼👼
Allah razı olsun tekrardan bana gece gece vallahi güzel haberi verdin şu an çok mutluyum umutluydum ama ümitlendirmedim kendimi Rabbim sizleride sevindirsin inşallah bu mübarek ayların huyu suyu hürmetine en güzelini en mavişini tatlışini versin 💖🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 vallaha geçen gün Kadir gecesinde ağlayarak sizlere bol bol dua ettim Rabbim beni sevinçten ağlattı 7 yıl sonra sizleride o mutluluk gözyaşlarına boğsun inşallah (Amin) 🥹♥️🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 daha da dua etmeye devam edecem biz güçlü kadınlarız yığılmak yok benim hikayem aslında çok üzücü ben bu haberi çok tırnağımı heba ederek aldım sizleri üzmek için anlatmadım ama Rabbim savaşacağız ki verecek en güzelini 🤲🏻💖♥️🍼

Allah razı olsun tekrardan bana gece gece vallahi güzel haberi verdin şu an çok mutluyum umutluydum ama ümitlendirmedim kendimi Rabbim sizleride sevindirsin inşallah bu mübarek ayların huyu suyu hürmetine en güzelini en mavişini tatlışini versin 💖🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 vallaha geçen gün Kadir gecesinde ağlayarak sizlere bol bol dua ettim Rabbim beni sevinçten ağlattı 7 yıl sonra sizleride o mutluluk gözyaşlarına boğsun inşallah (Amin) 🥹♥️🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 daha da dua etmeye devam edecem biz güçlü kadınlarız yığılmak yok benim hikayem aslında çok üzücü ben bu haberi çok tırnağımı heba ederek aldım sizleri üzmek için anlatmadım ama Rabbim savaşacağız ki verecek en güzelini 🤲🏻💖♥️🍼

Amin canım benim Allah razı olsun güzel duaların ve güzel duyguların için çok teşekkür 😍 ederiz sen böyle güzel dua 📿 etmen yeterli canım benim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah olsun canım benim herkesin hikayesi farklı anlatmak istersen buradayız inşallah artık kendini üzme hamileliğin tadını çıkart çok şükür hamdolsun sağlıcakla gelsinler artık rahat ol stres yapma canım daha da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲❤️💕🥹

İnşallah güzel haberini alıcaz ben bu transferimi ailem dışında yakın arkadaşlarımla bile paylaşmadım olumlu olursa güzel haberi veririm kimseye bişeyler söylemek anlatmak istemiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilk denemem tutmamıştı dünya başıma yıkıldı o dönem,sonra dondurulmuş embriyolarımla 2. Denemeye karar verdim ama o karar tedirgindim ki çünkü o negatifi görmek insanı mahvediyordu şükürler olsun ki kızım bana tutunmuş ona kavuştum. Aslında şuan öncekine göre daha iyiyim çünkü Allah’a şükür bir evladım var diyorum. İnşallah sende o pozitifi görüceksin transferin ne zaman
Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin 🧿🤲 rabbim 2 pozitifi de göstersin inşallah 🤲🤲 bende yakinlarima söylemedim sonra olumsuz olursa kimsenin teselli etmesine bile dayanamam diye 😥 ama iyi sonuç alirsamda 12. Haftaya kadar söylemem diye düşünüyorum bilmiyorum o günleri bi görelim de inşallah 🤲🤲 benim bugün kontrolüm vardi. Herşey normal son kontrolüm ayin 3 de yine Herşey yolunda giderse 9 nisan da transfer kismetse 🥰🥰

Vallaha bilemiyorum canım, ne desem yalan olur.
Okuduğum kadarıyla dişte sorun yoksa bile bu hamilelik hormonları diş ağrısı yarata bilirmiş ama öyle fazla değil
Hafif hafif yoklayıp sonra sakinleşe bilirmiş.
Ben diş doktoruma dedim, beklesek nasıl olur diye o uyuşması için ilacı almak istemedim regl geciktirmesin diye, daha büyük problem yaşarsın normal gün olsa belki bir yıl dayanırsın ama hamilelikte hormonlar değiştiği için belki ilk aylarda daha çok ağrın olacak dedi.
Yani eğer ki doktorun gerek yok diyorsa dursun
Evet ya o hamilelik hormonları diş ağrısı yapıyormuş öyle dedi. Geldiğinde gerek görürsek cekeriz dedi. Bugünde gerek yok dedi ama yine de hamile olursam sorun olur mu diye de bir tedirginim açıkçası 😰😰 inşallah sıkıntı yapmaz birde nolur diş çıkmasın başımıza ya 😰😰

Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin 🧿🤲 rabbim 2 pozitifi de göstersin inşallah 🤲🤲 bende yakinlarima söylemedim sonra olumsuz olursa kimsenin teselli etmesine bile dayanamam diye 😥 ama iyi sonuç alirsamda 12. Haftaya kadar söylemem diye düşünüyorum bilmiyorum o günleri bi görelim de inşallah 🤲🤲 benim bugün kontrolüm vardi. Herşey normal son kontrolüm ayin 3 de yine Herşey yolunda giderse 9 nisan da transfer kismetse 🥰🥰
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla pozitif alcaz kuzum🥰😍🙏🏼

Aynen dediğin gibi en son çatlatma iğnesi dedi. Bulamayabilirsin şimdiden al dedi doktorum hepsini almış oldum. İstanbul’da Şişli memorial karşısındaki eczanede vardı ovitrelle falan. Cetrocide yaptım baya yaktı hiç gonal f gibi değilmiş
Ovitrelle maalesef kolay bulunmuyor bende gittiğim klinigin çalıştığı eczaneden getirttim. Önceden alman çok iyi olmuş tedavi zaten stresli birde ilaç bulma derdine düşmeyeceksin 👍👏 bende de birtanesi yakiyordu sanki ya hiç hatırlamıyorum 😰

Merhabalar herkese 2 haftaya yakın süredir takip ediyorum bu bölümü. Hatta arkadaşların sitede engel yemesine baya icerlenmistim, çoğu arkadaşın msjini okuduğum da dualar etmiştim. Umarım İnşallah tüm kızkardeşler im duasını yaşarken bulsun kendini.
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Bir buçuk senedir evliyim. Çok ugrasmadik aslında. Ben çok istiyordum çocuk ama işimi şansa bırakmak istemedim. Direk tüp bebek tedavisine geçtim. Yaşım 42 ve normal zor olur fikrindeydim. Amh zaten az ondan korkuyorum da şimdi. Bugün adet olup doktoru aradım. Pazartesi arayacaklar. Sanırım pazartesi ineleri vurmaya başlayacağım. İlk denemem ve korkuyorum da az. Ek takviyeler baya ekledim listeme. Beni de listeye ekler misiniz? Bilmiyorum 2 embriyo demiştim ama çıkar mı onun korkusu tuttu şimdi. Sevgiler herkese

Merhabalar herkese 2 haftaya yakın süredir takip ediyorum bu bölümü. Hatta arkadaşların sitede engel yemesine baya icerlenmistim, çoğu arkadaşın msjini okuduğum da dualar etmiştim. Umarım İnşallah tüm kızkardeşler im duasını yaşarken bulsun kendini.
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Bir buçuk senedir evliyim. Çok ugrasmadik aslında. Ben çok istiyordum çocuk ama işimi şansa bırakmak istemedim. Direk tüp bebek tedavisine geçtim. Yaşım 42 ve normal zor olur fikrindeydim. Amh zaten az ondan korkuyorum da şimdi. Bugün adet olup doktoru aradım. Pazartesi arayacaklar. Sanırım pazartesi ineleri vurmaya başlayacağım. İlk denemem ve korkuyorum da az. Ek takviyeler baya ekledim listeme. Beni de listeye ekler misiniz? Bilmiyorum 2 embriyo demiştim ama çıkar mı onun korkusu tuttu şimdi. Sevgiler herkese
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun pozitif sonuçlar alın inşallah 🤲🤲 hoşgeldiniz... İçimizde olmayip bizler için bu kadar güzel ve içten dualarınızın kabul olmasi dileğimle birlikte çok sağolun çok teşekkür ederim. Umarım rabbim sizinde yüzünüze Güler ve güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olur bize. 🥰🥰🥰

Back
X