• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar ben yarın tüp bebek tedavisine başlamak için ilk kez doktora gideceğim bu sürece girdiğim için duygularım karman çorman..bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah da çok güzel bir rüya gördüm.içime bi umut düştü Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ah, ben de ilk defa başlayacağım canım.. duygularını anlıyorum. Ben de aynı duyguları yaşıyorum...
sanırım benim transferim nisan'a sarkacak. Çünkü önümüzdeki adetimde hormon testimi tekrarlamak istediler. Troid hormonum da az çalışıyormuş.

Evwet cnm ilk denemem 2 tane de çikolata kistim var tek emriyo
Benmde ilk denememde iki tane çikolata kisti var di cnm snra amelyt oldm kist tekrarladı şuan ikinci denemem yapılck opu oldu embriyolar donduruldu cnku transferde sorun çıktı cnm senin kistin kac cm uzun protokolmu oldu

Benmde ilk denememde iki tane çikolata kisti var di cnm snra amelyt oldm kist tekrarladı şuan ikinci denemem yapılck opu oldu embriyolar donduruldu cnku transferde sorun çıktı cnm senin kistin kac cm uzun protokolmu oldu
İlk denemem cnm kac cm bilmiyorum ama bende aldırdım yine cıktı dr hanımda önemli degil dedi.uzun protokol oldu

İlk denemem cnm kac cm bilmiyorum ama bende aldırdım yine cıktı dr hanımda önemli degil dedi.uzun protokol oldu
Ben soruyorum boyutunu cnm cnku tekrarladığı için büyümesinden korkuyorm şuan 1.5 cm solda var. Uzun protokol olmasi iyi inşallah hayrlsiyla pozitif sonuç alırsın cnm

A
Ben soruyorum boyutunu cnm cnku tekrarladığı için büyümesinden korkuyorm şuan 1.5 cm solda var. Uzun protokol olmasi iyi inşallah hayrlsiyla pozitif sonuç alırsın cnm
Amin cnm inş bende 2 tane vardı ufak dedi ama en son yumurta toplama ilacları ile büyümüştü ama sormadım kafama cok taktıgımdan inş böle de tutunmustur ya kurtulamıyorum bu kistlerden

A

Amin cnm inş bende 2 tane vardı ufak dedi ama en son yumurta toplama ilacları ile büyümüştü ama sormadım kafama cok taktıgımdan inş böle de tutunmustur ya kurtulamıyorum bu kistlerden
Bende çok takıyorum keşke takmasak cnm aynn kurtulamıyoruz malesf keşke hamile kalsak ta rahatlasak:-)

Ve benim tedavim yine iptal olacak gibi görünüyor:( Henüz söylemedim doktora ama aranızda bant kullananlar var mı??
Benim su gibi akıntım var,afedersiniz,bildiğin bir anda boşalıyor.Geçen ayda olmuştu,iptal edip önümüzdeki ay tekrar deneriz,baktık durum aynı,ameliyat demişti.Ve ben şimdi söylemeye korkuyorum :(

Ve benim tedavim yine iptal olacak gibi görünüyor:KK43: Henüz söylemedim doktora ama aranızda bant kullananlar var mı??
Benim su gibi akıntım var,afedersiniz,bildiğin bir anda boşalıyor.Geçen ayda olmuştu,iptal edip önümüzdeki ay tekrar deneriz,baktık durum aynı,ameliyat demişti.Ve ben şimdi söylemeye korkuyorum :KK43:
AkintiN nedn oluyormuş cnm sordunmu bide sendede çikolata kisti vardı demi her iki tarafta?

AkintiN nedn oluyormuş cnm sordunmu bide sendede çikolata kisti vardı demi her iki tarafta?

Solda çikolata kisti.Ve sol tüpten rahime sıvı geçişi var.Bu sebepten doktor ameliyatla bağlantıyı kesip öyle yaparız demişti transferi.Ama böyle denesek olmaz mı dedim,denenebilir tabii isteğiniz doğrultusunda dedi.Geçen ay aynı akıntı sebebiyke iptal olmuştu tedavi,şimdi yine başladık ama yine okdu.Kaçış yok bu kez :(

Solda çikolata kisti.Ve sol tüpten rahime sıvı geçişi var.Bu sebepten doktor ameliyatla bağlantıyı kesip öyle yaparız demişti transferi.Ama böyle denesek olmaz mı dedim,denenebilir tabii isteğiniz doğrultusunda dedi.Geçen ay aynı akıntı sebebiyke iptal olmuştu tedavi,şimdi yine başladık ama yine okdu.Kaçış yok bu kez :KK43:
Anladım cnm üzülme sakın vardır bundada bi hayir belki amelyt olunca tutçak bilemeyiz bende transferde sorun çıktı ertelendi diye çok üzülmüştüm ama sonra dedim sorun çözülsün yapılmak için yapılmasin diye belki böylesi dha iyidir sen sıkma canını

Anladım cnm üzülme sakın vardır bundada bi hayir belki amelyt olunca tutçak bilemeyiz bende transferde sorun çıktı ertelendi diye çok üzülmüştüm ama sonra dedim sorun çözülsün yapılmak için yapılmasin diye belki böylesi dha iyidir sen sıkma canını

Asistanada yazdım artık...

Senin neden sorun çıktı transferde?

selamlar, ben de ikinci kez tup bebek yaptim ama embriyolar yavas gelisdigi icin 6. gun donduruldular, 5. gun transferi yapilacakdi ama olmadi, simdi dondurulmus icin adetimi bekliyorum ama gelmiyor nedense..acaba ilaclardan sonra adet gecikmesi normal mi? ilk adetimi oldum lakin bu ikinci adetimle tedavi yapacagiz demisti dr, ikinci adet bir turlu gelmiyor, sizlerin gecikmesi olmus muydu acaba?

Asistanada yazdım artık...

Senin neden sorun çıktı transferde?
Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnm

Back
X