• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

selamlar, ben de ikinci kez tup bebek yaptim ama embriyolar yavas gelisdigi icin 6. gun donduruldular, 5. gun transferi yapilacakdi ama olmadi, simdi dondurulmus icin adetimi bekliyorum ama gelmiyor nedense..acaba ilaclardan sonra adet gecikmesi normal mi? ilk adetimi oldum lakin bu ikinci adetimle tedavi yapacagiz demisti dr, ikinci adet bir turlu gelmiyor, sizlerin gecikmesi olmus muydu acaba?
Bende ikinci adetimle tedavi olucam cnm ikinciyi bekliyrm martta olucam ama ben hiç ilac kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun?

Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnm

GEC OLSUN DA GUC OLMASIN BEN 3. TRANSFERI TEMMUZDA YAPTIRDIM NEGATIF SONRASI DOKTOR DEGISTIRDIM KENDI AKLIMCA 1-2 AYA BASLAR DEDIM AMA DOKTOR TAHLILLERIN HEPSINI YAPMADAN BASLAMADI BU AY LUCRINE BASLADI UZUN PROTOKOL VE SALI CRSBA ADET OLUCAM BUYUK IHT. HAFTAYA BASLAYACAZ

HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI

Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnm

Hadi yaa,birde böyle bir sorun mu var??? Allahıımm,neler çekiyoruz biz böyleee :(

Hala görmedi yazdığımı asistan,çevrimiçi ama...

GEC OLSUN DA GUC OLMASIN BEN 3. TRANSFERI TEMMUZDA YAPTIRDIM NEGATIF SONRASI DOKTOR DEGISTIRDIM KENDI AKLIMCA 1-2 AYA BASLAR DEDIM AMA DOKTOR TAHLILLERIN HEPSINI YAPMADAN BASLAMADI BU AY LUCRINE BASLADI UZUN PROTOKOL VE SALI CRSBA ADET OLUCAM BUYUK IHT. HAFTAYA BASLAYACAZ

HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI
Amin cnm çok haklısn ben dha tedaviye başlamadan dedm histeroskopi yapın diye yapmadılar negatf oldu gene aynı tedaviyı yaptılar transfer olmuyor hala arastrmiyo deneme yapcaz gene diyor bi sorun var belli yani devlet hakkı bitince bnde doktor araştırıp özele gidicem Rabbim iyi doktorlarla karşılaşıtirsin herkesi. Senin tedavinde Allahn izniyle pozitif olur inşallah sorun varmiydi cnm

Slm.hanımlar bende martta 2. Tup bebegii yaptircam insallh 2 düşük yaptım genetik testlerde kan pihtilasmasi olduğu çıktı eskisehirdeğim dr hulusi Göktug Gürere yaptircam açaba başka yaptıran varmı bu doktora kafam çok karışık günlerdir araştırıyorum beynim döndü artık

Amin cnm çok haklısn ben dha tedaviye başlamadan dedm histeroskopi yapın diye yapmadılar negatf oldu gene aynı tedaviyı yaptılar transfer olmuyor hala arastrmiyo deneme yapcaz gene diyor bi sorun var belli yani devlet hakkı bitince bnde doktor araştırıp özele gidicem Rabbim iyi doktorlarla karşılaşıtirsin herkesi. Senin tedavinde Allahn izniyle pozitif olur inşallah sorun varmiydi cnm

CNM NE BENDE NE ESIMDE BI SORUN CIKIYOR ILK ZAMANLAR ESIME AMELIYAT DEDILER VARIKOSELDEN AMELIYAT OLDU AMA SONRAKI DOKTORLARIMIZIN HEPSI BOSUNA OLMUSSUN SENDE SORUN YOK ESINDE DE YOK DEDILER SSK DAN PARA ALMAK IOCIN AMELIYAT YAPMISLAR DEDILER :(

BEN 2 YILDIR UGRASIYORUM 1 ASILAMA 3 TUP BEBEK OLDU SADECE 2. TRANSFERDE IKIZ GEBELIK OLDU AMA MALESEF 5. HAFTADA DUSTU

SIMDI SIL BASTAN BASLADIM BAKALIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN:anne:

Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyım :KK15: ikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.
insallah bu sefer hayirlisiyla sonuclanir canim bu sefer tedavin
Kızlar pozitif dua edin bana lütfen oazartesi tekrar muayene inş kan tahlili olcak
topigin ilk pozitif sonucu cok sevindim :anneadayı: insallah saglikla devam eder

benimde tüp bebek raporum cikti ilac raporum cikacak esimde ürolojiye göründü tekrardan bu dr esim icinde hormon testi istedi bu zamana kadar nasil yapilmadi diye sasirdi . sonuclar saliya cikacak ve yolumuz tam olarak kesinlesecek insallah

benimde tüp bebek raporum cikti ilac raporum cikacak esimde ürolojiye göründü tekrardan bu dr esim icinde hormon testi istedi bu zamana kadar nasil yapilmadi diye sasirdi . sonuclar saliya cikacak ve yolumuz tam olarak kesinlesecek insallah

ıns. ılk ve son olur cnm saglıklı sıhhatlı evlatların olur

CNM NE BENDE NE ESIMDE BI SORUN CIKIYOR ILK ZAMANLAR ESIME AMELIYAT DEDILER VARIKOSELDEN AMELIYAT OLDU AMA SONRAKI DOKTORLARIMIZIN HEPSI BOSUNA OLMUSSUN SENDE SORUN YOK ESINDE DE YOK DEDILER SSK DAN PARA ALMAK IOCIN AMELIYAT YAPMISLAR DEDILER :KK43:

BEN 2 YILDIR UGRASIYORUM 1 ASILAMA 3 TUP BEBEK OLDU SADECE 2. TRANSFERDE IKIZ GEBELIK OLDU AMA MALESEF 5. HAFTADA DUSTU

SIMDI SIL BASTAN BASLADIM BAKALIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN:anne:
Amin cnm sende çok uğraşmişin Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah :anneadayı:

cok yorucu bı surec herkeste farklı sonuclar cıkarıyo tam yoruldum yeter dıyorum ama bı umut ıcımı yenıden costuruyor hayırlısı bakalım herseyın :)
Haklısın cnm ama pes etmemeliyiz bende çok yoruldum ağrılar amelyt tüp bebek ikinci denemem de sorun çıktı üzülüyorum ağlıyorum ama snra toparlanıp devam ediyorm ben inanıyorum vazgeçmezsek kavuşacağız hayalimize bigun bizimde imtihanımiz bitecek bende yaşadıklarımı duygularımı yazıyorm bebeğime ilerde kitap gbi bastırıp okutucam umudum olmazsa devam edemem yoluma diyorm hep :)

Back
X