- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Bende ikinci adetimle tedavi olucam cnm ikinciyi bekliyrm martta olucam ama ben hiç ilac kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun?selamlar, ben de ikinci kez tup bebek yaptim ama embriyolar yavas gelisdigi icin 6. gun donduruldular, 5. gun transferi yapilacakdi ama olmadi, simdi dondurulmus icin adetimi bekliyorum ama gelmiyor nedense..acaba ilaclardan sonra adet gecikmesi normal mi? ilk adetimi oldum lakin bu ikinci adetimle tedavi yapacagiz demisti dr, ikinci adet bir turlu gelmiyor, sizlerin gecikmesi olmus muydu acaba?
Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnm
Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnm
Amin cnm çok haklısn ben dha tedaviye başlamadan dedm histeroskopi yapın diye yapmadılar negatf oldu gene aynı tedaviyı yaptılar transfer olmuyor hala arastrmiyo deneme yapcaz gene diyor bi sorun var belli yani devlet hakkı bitince bnde doktor araştırıp özele gidicem Rabbim iyi doktorlarla karşılaşıtirsin herkesi. Senin tedavinde Allahn izniyle pozitif olur inşallah sorun varmiydi cnmGEC OLSUN DA GUC OLMASIN BEN 3. TRANSFERI TEMMUZDA YAPTIRDIM NEGATIF SONRASI DOKTOR DEGISTIRDIM KENDI AKLIMCA 1-2 AYA BASLAR DEDIM AMA DOKTOR TAHLILLERIN HEPSINI YAPMADAN BASLAMADI BU AY LUCRINE BASLADI UZUN PROTOKOL VE SALI CRSBA ADET OLUCAM BUYUK IHT. HAFTAYA BASLAYACAZ
HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI
Malesf cnm benmde hiç aklıma gelmezdi acaba sorun ne onuda dha bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsnHadi yaa,birde böyle bir sorun mu var??? Allahıımm,neler çekiyoruz biz böyleee
Hala görmedi yazdığımı asistan,çevrimiçi ama...
Amin cnm çok haklısn ben dha tedaviye başlamadan dedm histeroskopi yapın diye yapmadılar negatf oldu gene aynı tedaviyı yaptılar transfer olmuyor hala arastrmiyo deneme yapcaz gene diyor bi sorun var belli yani devlet hakkı bitince bnde doktor araştırıp özele gidicem Rabbim iyi doktorlarla karşılaşıtirsin herkesi. Senin tedavinde Allahn izniyle pozitif olur inşallah sorun varmiydi cnm
insallah bu sefer hayirlisiyla sonuclanir canim bu sefer tedavinBende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyımikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.
topigin ilk pozitif sonucu cok sevindimKızlar pozitif dua edin bana lütfen oazartesi tekrar muayene inş kan tahlili olcak
:))) çookkkkk sevindim,inşallah bebişini kucağına alırsın canım,darısı başımızaKızlar pozitif dua edin bana lütfen oazartesi tekrar muayene inş kan tahlili olcak
benimki yolda ama insan tüp bebekle hamile kalınca doğurana kadar tedirginliği bitmiyor:))) çookkkkk sevindim,inşallah bebişini kucağına alırsın canım,darısı başımıza
benimde tüp bebek raporum cikti ilac raporum cikacak esimde ürolojiye göründü tekrardan bu dr esim icinde hormon testi istedi bu zamana kadar nasil yapilmadi diye sasirdi . sonuclar saliya cikacak ve yolumuz tam olarak kesinlesecek insallah
amin insallah canim hepimizin bizimle birlikte bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Allah insallahıns. ılk ve son olur cnm saglıklı sıhhatlı evlatların olur
Amin cnm allah razı olsun inş dualarım sizinleinsallah bu sefer hayirlisiyla sonuclanir canim bu sefer tedavin
topigin ilk pozitif sonucu cok sevindiminsallah saglikla devam eder
Amin cnm amin inş dualarım sizinle her daim inş su cuma vaktinin yuzu suyu hurmetine rabbim nasip eylesin:))) çookkkkk sevindim,inşallah bebişini kucağına alırsın canım,darısı başımıza
Amin cnm sende çok uğraşmişin Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallahCNM NE BENDE NE ESIMDE BI SORUN CIKIYOR ILK ZAMANLAR ESIME AMELIYAT DEDILER VARIKOSELDEN AMELIYAT OLDU AMA SONRAKI DOKTORLARIMIZIN HEPSI BOSUNA OLMUSSUN SENDE SORUN YOK ESINDE DE YOK DEDILER SSK DAN PARA ALMAK IOCIN AMELIYAT YAPMISLAR DEDILER
BEN 2 YILDIR UGRASIYORUM 1 ASILAMA 3 TUP BEBEK OLDU SADECE 2. TRANSFERDE IKIZ GEBELIK OLDU AMA MALESEF 5. HAFTADA DUSTU
SIMDI SIL BASTAN BASLADIM BAKALIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
Hayrli olsn cnm Rabbim hayrlysla bu duyguyu hepimize yaşatır inşallahKızlar pozitif dua edin bana lütfen oazartesi tekrar muayene inş kan tahlili olcak
Amin cnm sende çok uğraşmişin Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Haklısın cnm ama pes etmemeliyiz bende çok yoruldum ağrılar amelyt tüp bebek ikinci denemem de sorun çıktı üzülüyorum ağlıyorum ama snra toparlanıp devam ediyorm ben inanıyorum vazgeçmezsek kavuşacağız hayalimize bigun bizimde imtihanımiz bitecek bende yaşadıklarımı duygularımı yazıyorm bebeğime ilerde kitap gbi bastırıp okutucam umudum olmazsa devam edemem yoluma diyorm hep :)cok yorucu bı surec herkeste farklı sonuclar cıkarıyo tam yoruldum yeter dıyorum ama bı umut ıcımı yenıden costuruyor hayırlısı bakalım herseyın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?