Kızlar ben yarın tüp bebek tedavisine başlamak için ilk kez doktora gideceğim bu sürece girdiğim için duygularım karman çorman..bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah da çok güzel bir rüya gördüm.içime bi umut düştü Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Benmde ilk denememde iki tane çikolata kisti var di cnm snra amelyt oldm kist tekrarladı şuan ikinci denemem yapılck opu oldu embriyolar donduruldu cnku transferde sorun çıktı cnm senin kistin kac cm uzun protokolmu olduEvwet cnm ilk denemem 2 tane de çikolata kistim var tek emriyo
İlk denemem cnm kac cm bilmiyorum ama bende aldırdım yine cıktı dr hanımda önemli degil dedi.uzun protokol olduBenmde ilk denememde iki tane çikolata kisti var di cnm snra amelyt oldm kist tekrarladı şuan ikinci denemem yapılck opu oldu embriyolar donduruldu cnku transferde sorun çıktı cnm senin kistin kac cm uzun protokolmu oldu
Sağol canım...Merhaba canım hayırlı olsun tedavın.
Nerede tedavi oluyorsun cnm
Canım iğnelere başlanır adetin 2. Gün daha var yumoş toplamaya büyüsünlerde bicanım yumurtalıklarını mı toplayacaklar? Haydi hayırlısı olsun. Haber verirsin bize de.
Bahçeci Umuttamı başladın canımSağol canım...
Ben bahçecide başladım tedaviye.Sen nerde oluyorsun?
Ben soruyorum boyutunu cnm cnku tekrarladığı için büyümesinden korkuyorm şuan 1.5 cm solda var. Uzun protokol olmasi iyi inşallah hayrlsiyla pozitif sonuç alırsın cnmİlk denemem cnm kac cm bilmiyorum ama bende aldırdım yine cıktı dr hanımda önemli degil dedi.uzun protokol oldu
Amin cnm inş bende 2 tane vardı ufak dedi ama en son yumurta toplama ilacları ile büyümüştü ama sormadım kafama cok taktıgımdan inş böle de tutunmustur ya kurtulamıyorum bu kistlerdenBen soruyorum boyutunu cnm cnku tekrarladığı için büyümesinden korkuyorm şuan 1.5 cm solda var. Uzun protokol olmasi iyi inşallah hayrlsiyla pozitif sonuç alırsın cnm
Canım iğnelere başlanır adetin 2. Gün daha var yumoş toplamaya büyüsünlerde bi
Fulya'dayım ben...Bahçeci Umuttamı başladın canım
Memorial atasehırSağol canım...
Ben bahçecide başladım tedaviye.Sen nerde oluyorsun?
Bende çok takıyorum keşke takmasak cnm aynn kurtulamıyoruz malesf keşke hamile kalsak ta rahatlasakA
Amin cnm inş bende 2 tane vardı ufak dedi ama en son yumurta toplama ilacları ile büyümüştü ama sormadım kafama cok taktıgımdan inş böle de tutunmustur ya kurtulamıyorum bu kistlerden
AkintiN nedn oluyormuş cnm sordunmu bide sendede çikolata kisti vardı demi her iki tarafta?Ve benim tedavim yine iptal olacak gibi görünüyorHenüz söylemedim doktora ama aranızda bant kullananlar var mı??
Benim su gibi akıntım var,afedersiniz,bildiğin bir anda boşalıyor.Geçen ayda olmuştu,iptal edip önümüzdeki ay tekrar deneriz,baktık durum aynı,ameliyat demişti.Ve ben şimdi söylemeye korkuyorum
AkintiN nedn oluyormuş cnm sordunmu bide sendede çikolata kisti vardı demi her iki tarafta?
Anladım cnm üzülme sakın vardır bundada bi hayir belki amelyt olunca tutçak bilemeyiz bende transferde sorun çıktı ertelendi diye çok üzülmüştüm ama sonra dedim sorun çözülsün yapılmak için yapılmasin diye belki böylesi dha iyidir sen sıkma canınıSolda çikolata kisti.Ve sol tüpten rahime sıvı geçişi var.Bu sebepten doktor ameliyatla bağlantıyı kesip öyle yaparız demişti transferi.Ama böyle denesek olmaz mı dedim,denenebilir tabii isteğiniz doğrultusunda dedi.Geçen ay aynı akıntı sebebiyke iptal olmuştu tedavi,şimdi yine başladık ama yine okdu.Kaçış yok bu kez
Anladım cnm üzülme sakın vardır bundada bi hayir belki amelyt olunca tutçak bilemeyiz bende transferde sorun çıktı ertelendi diye çok üzülmüştüm ama sonra dedim sorun çözülsün yapılmak için yapılmasin diye belki böylesi dha iyidir sen sıkma canını
Bugün adet oldum,yarına tüp bebek tedavisine ben de başlıyorum.Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.Çok heyecanlıyım,ama doktorumla önceden görüştüm,çok güven verdi ve rahatlattı beni.herkes mutlu olur inşallahMemorial atasehır
Tmm cnm haber ver durumu. Benim çok ağrım oldu transferde yarm saat uğraştılar en sonunda tansiyonum düştü gene ilk tedavim de de öyle olmuştu ben kistlerden sanmıştım ama bu sfer de aynısı olunca kistten olmadigini anladm doktor geçişte zorlanyorum kanaman oluyor dedi neden olduğunu bilmiyorm ama bi sorun olduğu kesin embriyolari dondurdular ikinci adetin le tekrr deneyelim aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi doktor boşuna denicekler gene aynısı olur ikincide aynısı oldu cnku bende sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim cnmAsistanada yazdım artık...
Senin neden sorun çıktı transferde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?