- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Geçmiş olsn cnm bnde smdi ki bitsin öyle alayım diyorum bi zararı olmaz herldeSolgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım
Canım ben 1500 ödedim ...Kızlar çok şükür transferim oldu. 2 tane de 3. Gün embriyosu donduruldu. Merak ettiğim dondurma işlemini yapan arkadaşlar ne kadar ödediniz bu işlem icin ?
evet inşallah faydasını görürüzSolgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım
evet inşallah faydasını görürüzSolgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım
Maalesef Allahın izniyle bu zor sınavıda atlatırızEvet, aynı duyguları ben de yaşıyorum. Acıyormuş gibi geliyorlar.
Aslında ben onların düşündükleri kadar üzülmüyorum. Çünkü umudum var. Evet korkum endişem de var ama kendimi güçlendirmeğe çalışıyorum. Mücadele için. Ama onlar bana böyle acıyan bir tavır sergilediklerinde umudum bile kırılıyor.
.
canım dün doktora sordum kullanabilirsin öneriyorum ben normalde diye ama ben dhea da kullanıyorum onunla birlikte kullansam sıkıntı olurmu diye sormayı unuttum ya çünkü omegada da deha varBen decavit ve Omega kullandım sadece eşim için omepaQ10 ve proseedplus verdi doktor ama bazı bayanlarda kullanmış omepa ve proseedi bilmiyorum neye göre veriyorlar doktoruna danışmadan kullanma
evet inşallah faydasını görürüz
Maalesef Allahın izniyle bu zor sınavıda atlatırız
Merhaba canım hayırlı olsun tedavın.Merhabalaaaarr...
Hubannn seni nerden hatırlıyorum diyordum,Fuat Karatepe'denmiş :)
Bende inşallah ya bu ay yada Mart başı transfer olurum.Geçen ay hazırlığa başladık ama benim akıntılar sebebiyle iptal oldu.Benim normalde ameliyat olmam gerekiyordu ama bu şekilde denesek olmaz mı ilk transferi deyince,doktorum denenebilir tabii ki dedi.Şimdi yine sorun çıkmazda ayın 25 inde kontrolüm var,o zaman gün verir sanıyorum.
Şu an bant kullanıyorum.Coraspin,şeker ilacı ve vitaminlerr...
Merhaba,siz de ozan özolcay a gitmişsiniz.bende bu ay adetim başladığında gidicem. Ben de tavsiye üzeine ozan bey e gidicem.İnşallah sizin gibi hayırlı sonuç alırım :)) biraz stres ve heyecan var tabihayırlı olsun canım,inşallah güzel haberlerini alırız buradan
İnşallah hayrlsiyla pozitf sonuç alırsın cnm ilk denemenmiKızlar bana dua edin lütfen yarın transfer sonucunu ögrenicem inş hayırlısonuclar alırım.gerçi hiç bir belirtim yok ama hayırlısı artık
Evwet cnm ilk denemem 2 tane de çikolata kistim var tek emriyoİnşallah hayrlsiyla pozitf sonuç alırsın cnm ilk denemenmi
Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyımKızlar ben yarın tüp bebek tedavisine başlamak için ilk kez doktora gideceğim bu sürece girdiğim için duygularım karman çorman..bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah da çok güzel bir rüya gördüm.içime bi umut düştü Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım güzel haberler verKızlar bana dua edin lütfen yarın transfer sonucunu ögrenicem inş hayırlısonuclar alırım.gerçi hiç bir belirtim yok ama hayırlısı artık
Rabbim Hayırlı haberlrr almayı nasip etsin, inşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi bebişin olurKızlar bana dua edin lütfen yarın transfer sonucunu ögrenicem inş hayırlısonuclar alırım.gerçi hiç bir belirtim yok ama hayırlısı artık
Inşallah Canım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah ♥♥♥Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyımikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.
Kızlar bana dua edin lütfen yarın transfer sonucunu ögrenicem inş hayırlısonuclar alırım.gerçi hiç bir belirtim yok ama hayırlısı artık
Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyımikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?