- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.101
İnşallah yükselir herşey yolunda gider yaYarın dua edin yükselmiş olsn doktor kanaman yok bi sorun yok bekle dio ama içimde ki o kurt yokmu kemirio beni ya düşerse ya yükselmesse
hb canım en buyuk bebemızın annesı sensın galıba baslamıs bulantılarda ıns cok zorlanmazsın bende de tık yok daha :) doktor bulantı baslayınca mumkun oldukca ılac kullanmamaya calıs demıstı gecen gun sabahları leblebı ve kraker yememı soyledı ılk gebelıgımde ıse yarıyodu bakalım bundada cok olmaz ınsİnşaallah canm , hoş geldin aramıza
Pazartesi yedinci haftaya girecem inşAllah bakalım olacakmı bulantı insam korkuyor bir terslikmi var diye
19 la tabii ki imkansız , ben 24 binlerde göremedim keseyi hiçbirşeyi , gerçi ultrason aleti farklıydı ve biz 5+1 de vajinal olarak görmüştük keseyi.Doktoru aradım acil bölümünü sordum 19 la kesenin görünmesi imkansız dedi çok korkuyorum ya
Ben bebeğin yerini hissedebiliyorum kızlar , artık kesesi midir bilmiyorum ama benim bebiş rahimimin solunda
Hosgeldin canim hayirli olsun hamileliginmerhaba arkadaşlar bende nısan annesı olucam ıns nasıp olursa hep beraber bebeklerımızı kucagımıza aldıgımız gunlerı goruruz ıns Allah saglıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın hepımıze kolaylıkla alalım kucagımıza zamanda cabucak gecsın ıns :)
Cnm sen yaptığında kaçtığını beta değerin iyi düşünelim iyi olsun Rabbim goruo nasıl istediğimiziİnşallah yükselir herşey yolunda gider ya
Bende aynı senin durumundayım şimdi hastaneye geldim yarını bekleyemedim sabah 10 da yolculuk yapıcam Nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
5 haftalıkta kese gorundu canım az kalmıs ıns yakında gorursun sende rahat olmaya calıs ılk gebelıkmı beklenen bı bebek sanırım ıns saglıkla dogarİnşallah yükselir herşey yolunda gider ya
Bende aynı senin durumundayım şimdi hastaneye geldim yarını bekleyemedim sabah 10 da yolculuk yapıcam Nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Netanyahu kaçti cnmHosgeldin canim hayirli olsun hamileligin
Kizlar ben randevumu 22sine almistim ama dayanamicam sali gününe cektim. 8 ay once düsügüm oldugu icin endiseliyim. Sali günü kalp atisini da duyabilirbmiyiz
Haftası büyük olanlardan biri benim Can'ım evet , valla bulantı geldi mi kraker leblebi falan hiçbirşeyi gözüm görmüyor , çıkarayım da rahatlayım diyorum o da yokhb canım en buyuk bebemızın annesı sensın galıba baslamıs bulantılarda ıns cok zorlanmazsın bende de tık yok daha :) doktor bulantı baslayınca mumkun oldukca ılac kullanmamaya calıs demıstı gecen gun sabahları leblebı ve kraker yememı soyledı ılk gebelıgımde ıse yarıyodu bakalım bundada cok olmaz ıns
Ne bileyim soldan soldan hep sinyal gönderiyor bana , batıyor orası , ve bayağı sert taş gibi
Beklenen bi gebelik cnm aslında daha 2 aylık evliyim ama ilk günden beri istiyorduk salı günü öğrendim hamile olduğumu doktor bi sorun yok demesine rağmen değerim yükselckmi düşüncekmi korkuyorum internetten çok bakıyorum okuduklarım çok etkiliyor5 haftalıkta kese gorundu canım az kalmıs ıns yakında gorursun sende rahat olmaya calıs ılk gebelıkmı beklenen bı bebek sanırım ıns saglıkla dogar
Can'ım elini karnına koy , zayıf mısın bilmiyorum ama alt karının sert olduğunu farkediceksin , bir yeri daha fazla sert hatta benim sol tarafta. Arada batıyor orası hepNasıl hissettin onu canım ikimizde 7. Haftadayz ben bakayım sen nasıl baktıysan :))
saol canım senınde hayırlısıyla kucagına alırsın ıns bence gorursun kalp atısını bende korkuyorum su 3 ay bır kere tup bebek dusuk olmustu kendımı yormamaya calısıyorum sende dıkkat et bısey olmaz ınsHosgeldin canim hayirli olsun hamileligin
Kizlar ben randevumu 22sine almistim ama dayanamicam sali gününe cektim. 8 ay once düsügüm oldugu icin endiseliyim. Sali günü kalp atisini da duyabilirbmiyiz
Bende sağ tarafta hep bi sizi var kızlar arada solda oluyo ama genel anlamda hep sağ bide düz yattığımda gerilediğini hissediyorum kasiklariminYa bende batmalara baktm . Bi sağ taraf batıyo bi sol taraf batıyo yani ikisi de batıyo benim senin sadece solda mı batma oluyo .
Keseyi tam net gördü ama resmini de verdi19 la tabii ki imkansız , ben 24 binlerde göremedim keseyi hiçbirşeyi , gerçi ultrason aleti farklıydı ve biz 5+1 de vajinal olarak görmüştük keseyi.
Sabır ediceksin canım , başka yapacak birşey yok , zamana bırakacaksın
2 gün öncenin 19 şimdi hastanedeyim tekrar verdim 1 saate belli olcakCn
Cnm sen yaptığında kaçtığını beta değerin iyi düşünelim iyi olsun Rabbim goruo nasıl istediğimizi
Solda canım benimki , sol batıyorYa bende batmalara baktm . Bi sağ taraf batıyo bi sol taraf batıyo yani ikisi de batıyo benim senin sadece solda mı batma oluyo .
Can'ım elini karnına koy , zayıf mısın bilmiyorum ama alt karının sert olduğunu farkediceksin , bir yeri daha fazla sert hatta benim sol tarafta. Arada batıyor orası hep
Hayır 2 çocuğum var eşim okadar çok istiyo ki beni de çok heveslendirdi5 haftalıkta kese gorundu canım az kalmıs ıns yakında gorursun sende rahat olmaya calıs ılk gebelıkmı beklenen bı bebek sanırım ıns saglıkla dogar