• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aslinda burda paylasmak iyi oluyo herkez fikir sahibi oluyo zaten kiyaslama olayina bi cözüm bulmaliyiz simdiden cocuklarin kaderi bu halbuki hayatlari boyunca hep kıyaslicaz malesef :)) onun oglu şöyle bunun kızı böyle en guzeli simdiden kendimizi törpüleyelim bazi seylerin üstüne gitmek lazim üstünü örtmek kolaya kacıs olcak bence yazalim ve herkez pozitif yaklassin minyon anneler babalar genetik diye bisey var böyle düsünelim lütfen daha kiloları bile yok gr dalar onlardan simdiden cok sey beklemeyelim hepsi büyücek kismetse annişler sabırlı olalım bunlar benim düsüncelerim ama kararlastiralim tabi istemeyen olursa paylasmak paylasmam uyum saglarim cogunluğa iyi bi soru canim tesekkürler cevaplari bekleyelim
Benim için farketmez çoğunluk ne derse uyarım :) Dediğin gibi pozitif yaklaşmak gerek kimse böyle şeyler yüzünden hemen üzüntüye kapılmasın, ben mesela birinin aklına bir şey takıp üzülmesine sebep olurum diye korkuyorum burada konuşurken. Bazen farketmeden yapabiliriz hepimiz hassas bi süreçteyiz sonuçta :)

Halıs zeytınyagı kesnlıkle işe yarıyo canım bana doktor bı kutu fıtıl ve agrın oldukca anestol pomad kullan dedi ama kremde kortızol var pek almayı dusunmuylrum ama o baya gecırıodu hamıle kalmadan once
Anestol pomad bende ise yaramadi aksine daha cok acitti. Bende baska bi sikinti da olabilir ya bilmiyorum tahris olmus gibi benimki meme fln yok. Ama zeytinyagi iyi geliyor. Battaniye konusunda kesinlikle guzel fikir. H&m de var bir model bak onu begenecek misin atayim bulursam resim

Bu resimde sag tarafta dedigim battaniye. Arkadas almis bunlari da ocakta dogum yapacak o da:)

Eklentiler

• IMG-20161126-WA0004.webp
    IMG-20161126-WA0004.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 86
Benim doğum tarihi 24 mart gorunuyor yani normal koşullarda en geç doguracaklardan biriyim tarih itibariyle,ben 22+1de gittim 432 Gr 28 cm di bana zayıf geldi ama doktorum bu koşullarda 3-3.5 arası doğar normal dedi.onemli olan kilosu değil sağlığı annisler hamilelik müthiş bisey hele de o minnak tekmeleri

Benim doğum tarihi 24 mart gorunuyor yani normal koşullarda en geç doguracaklardan biriyim tarih itibariyle,ben 22+1de gittim 432 Gr 28 cm di bana zayıf geldi ama doktorum bu koşullarda 3-3.5 arası doğar normal dedi.onemli olan kilosu değil sağlığı annisler hamilelik müthiş bisey hele de o minnak tekmeleri
Pardon 21+5 te gittim

Kızlar merhaba. Siz bu konuda bilgi sahibisinizdir diye sizlere sormak istedim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Adetime 7 gun kala beta degerin 17 cikti. 4 gun sonra 291 8 gun sonra yani bugun 5322 cikti.. Keseye baktik kese gorundu 3.3 mm dedi kese boyutu icin. Son adet tarihim de 25 ekim. Sizce kese boyutu cok mu ufak? Biraz tedirginim acikcasi. Hersey Allahtan verende O alanda.. Ama tedirginlik ister istemez oluyo. Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim :)

Merhaba kızlar, 24. Haftada bebeğimin kilosu 757 g, boyu 30 cm. Şükür böbreğim küçülmüş ama çok kilo aldım :( Rahat 10 kilo aldım öyle çok da yemiyorum ki :( Ağız kuruluğum fazla, açlık tokluk şekerim normal ama şeker yüklemesi konusunda hala kararsızım :(

Kızlar merhaba. Siz bu konuda bilgi sahibisinizdir diye sizlere sormak istedim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Adetime 7 gun kala beta degerin 17 cikti. 4 gun sonra 291 8 gun sonra yani bugun 5322 cikti.. Keseye baktik kese gorundu 3.3 mm dedi kese boyutu icin. Son adet tarihim de 25 ekim. Sizce kese boyutu cok mu ufak? Biraz tedirginim acikcasi. Hersey Allahtan verende O alanda.. Ama tedirginlik ister istemez oluyo. Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim :)
Kesesi varmış niye üzülüyorsunuz ki? Ben öğrendiğimde 6 haftalıkken 6 mm'ydi kese. İçinizi ferah tutun, inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz.

Kesesi varmış niye üzülüyorsunuz ki? Ben öğrendiğimde 6 haftalıkken 6 mm'ydi kese. İçinizi ferah tutun, inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz.

Ya aslinda ben geçen sene 8. Ayimda bebeğimi kaybettim tedirginligim bundan. Ne yaparsan yapayim Rabbim kismet ederse olacak zaten. Ama ptesi günü baska bisi icin dr a gittim 3mm dedi. Bugun de 3.3 mm dendi.. Sanki büyüme olmamis ve brta degerime gore minik gibi geldi.. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucağimiza

Ya kızlar ben doğum mart ayına geliyor diye kalın şeyler almıyorum almayıda düşünmüyorum hatamı ediyorum acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz

Ya aslinda ben geçen sene 8. Ayimda bebeğimi kaybettim tedirginligim bundan. Ne yaparsan yapayim Rabbim kismet ederse olacak zaten. Ama ptesi günü baska bisi icin dr a gittim 3mm dedi. Bugun de 3.3 mm dendi.. Sanki büyüme olmamis ve brta degerime gore minik gibi geldi.. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucağimiza
2 günde büyümemesi normal. Stres yapınca zaten onlara faydasından çok zararı dokunuyor. Dediğiniz gibi doğacağı varsa her şekilde doğacak zaten. Bazen ben de çok tedirgin oluyorum en ufak şeyden ama maalesef kaderin de önüne geçilmiyor :(

Ya kızlar ben doğum mart ayına geliyor diye kalın şeyler almıyorum almayıda düşünmüyorum hatamı ediyorum acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz

Ben de çok kalın almadım. Zaten sadece kendi giydiğimizden 1 kat daha fazla diyor doktorlar. Uzun kollu body aldım birkaç tane. Üzerine hırka yelek vs ile giydiririz diye. Kazak vs almayı düşünmüyorum.

Back
X